Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: MOLIM HEAD ADMINA ZA UNBAN HVALA ГУНТЉУР  (Pročitano 1457 puta)

GUNTLJUR

• Gost
MOLIM HEAD ADMINA ZA UNBAN HVALA ГУНТЉУР
« poslato: Avgust 05, 2014, 04:45:57 posle podne »
i objasnite dejannn adminu da perma ban nije sankcija za ovakvu vrstu prekrsaja, jer mi lici da je decko dobio admina i misli da je uhvatio boga za bradu

ГУНТЉУР

NiNjutsu

• Gost
Odg: MOLIM HEAD ADMINA ZA UNBAN HVALA ГУНТЉУР
« Odgovor #1 poslato: Avgust 05, 2014, 09:21:23 posle podne »
Mi smo za druga Gunta pre permanentnog bana imali strpljenja par godina.
U ime prijateljstva naše dve zajednice, molim vas da date Guntu drugu šansu  ;) Hvala

DZIGIBAU

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Avgust 05, 2014, 09:26:34 posle podne »
PRVO I NAJVAŽNIJE - LEPO SE PONAŠAJTE!!!! (u svakom smislu)
Za svaku ružnu reč bićete gagovani, a ako budete i bezobrazni, bićete banovani!!!

- Ne svađajte se i ne raspravljajte sa adminima - možete samo da dobijete ban - ako imate problem sa nekim adminom, prijavite problem u delu foruma za žalbe i pohvale - http://matorci.info/index.php/board,11.0.html . Ako sami pokušate da rešavate problem, računajte s tim da su admini postali admini tako što su zaslužili neko naše poverenje, i velika je verovatnoća da će se sve završiti vašim banovanjem sa servera. (Čak i ako taj admin naknadno bude kažnjen)

15:37:08 <STEAM_0:0:59986909><178.221.177.171> (PLAYER) ГУНТЉУР : sta se ti sad primas, bomba plantana svi ct trce na nju jedini on cuci na nasem sponu cccccc
15:37:20 <STEAM_0:1:37643724><109.122.113.137> (ALL) Dejannn : nemoj da me smaras
15:37:35 <STEAM_0:0:59986909><178.221.177.171> ГУНТЉУР : a ti budi realan i objektivan
15:37:43 <STEAM_0:0:59986909><178.221.177.171> (PLAYER) ГУНТЉУР : e aj napusi se

koliko shvatam ban je bio posle ovoga ?

GUNTLJUR

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Avgust 05, 2014, 09:57:46 posle podne »
@ DZIGIBAU
da posle toga je usledeo ban, a ovo je moja zalba
"Znaci nemogu da verujem drugi ne dobijaju gag za gore izjave, ti nasao na meni "klincu" da se izdrkavas. Jedina ruzna rec tom igracu je da je sisca, ako za tako nesto dajes gag zasto se ne pridrzavas tog merila pa redom deli. A drugo ja tebi pisem na admin say a ti mene prozivas javno, ono kao ti si macho men i zato sam ti napisao da se napusis i to samo tu rec i ti me banujes  xexexexexexe. Prvo nauci da imas isti arsin prema svima, pa onda ako ti neko pise na admin say a ti budi ok lik a ne paljevina pa mu odgovori na PM pa ce i tebe ljudi vise ceniti"

@Ninjutsu

sad sam skontao zasto te nema na sopstvenom serveru ti potrosis mnogo vremena glumeci mirodjiju idi malo igraj na svom serveru umesto sto proganjas bivse clanove telekrana proslo je tri meseca a ti si sisica i dalje

NiNjutsu

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Avgust 05, 2014, 10:09:55 posle podne »
@GUNT

E Gunte stvarno si govance. Pa ja zamolim kolege da ti skinu ban ti me nazivaš sisicom. Posle pitaš što te ljudi banuju, pa zato što nemaš poštovanja prema nikome.

Ne nadgledam rad drugih zajednica, ali eto obajviše ovu temu kod nas na forumu ;)

Piši šta ti srcu drago. S tobom sam naučio jednu poslovicu i pridržavaću je se do kraja:
"never argue with an idiot. they will drag you down to their level and beat you with experience"

/I am out

dejannn

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Avgust 05, 2014, 10:19:34 posle podne »
dobio si gag prozivao si igraca ako mislis da sam pogresio mogao si odmah da odes na forum i prijavis me,ali ti si drsko odgovorio"sta se ti sad primas.."ja sam ti odgovorio nemoj da me smaras a onda si ispao baja i napusio me  kurcem i pobegao kao ..ja gagujem sve igrace koje krse pravila to svi znaju kakav sam admin i kako se ponasam.da si se izvinio lepo skinuo bi ti ban za 15 minuta a ne ovako...

DZIGIBAU

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #6 poslato: Avgust 06, 2014, 12:05:12 pre podne »
GUNT mislim da ti je Dejann u ovom odgovoru vec ponudio resenje i da to mozete resiti i bez mene , bolje nego da ja sada izigravam nekog diktatora .

GUNTLJUR

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Avgust 06, 2014, 11:11:15 pre podne »
@dejannn
1. nije istina da sam te napusio kurcem sto je dzigibau i dokumentovao
2. ne gagujes sve igrache za isto
3. mnogi od igraca pa i admina bi odreagovali na mic (a cesto i reaguju) kao i ja jer je igrac kojem sam uputio rec sisca chuchao na nasem sponu i chekao da se neko od nas pojavi jer vidi da bomba samo sto nije boom i ako je bomba plantana vec 26 sec on chuchi i cheka i nisu dobijali gag
4. nemam za sta da ti se izvinjavam ja sam tebi pisao na admin say i to niko nije video a ti si baja pa si pisao javno i to da se vidi da si admin, nisam pobegao nego sam izasao jer nemogu i necu da igram jer sam nepravedno gagovan

@DZIGIBAU
jos jednom pitam za unban ako moze, ako ne ok

@ninjutsu
mislio sam da si normalan lik ali ti si stvarno SISICA
i posto ti nemas postovanja prema meni IZVINJAVAM SE OSTALIMA ali ovo sto cu sad napiusati je iz principa da SISICI ne ostanem duzan
tata ti idiot govno 1

GUNTLJUR

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Avgust 06, 2014, 11:20:54 pre podne »
NAPOMENA
ovo je unban tema u kojoj treba da ucestvuje dejannn, ja i mozda neko od head admina, ne razumem koji moj ovaj ninjutsu trazi ovde kad pouzdano znam da je uvek prozivao ljude koji su se mesali u dogadjaje( i govorio kako to nije u redu pa ih chak i kaznjavao), a nisu bili prisutni na serveru kada se sve to odigravalo

VETERAN_PROKA

• Taoci
  • *
« Odgovor #9 poslato: Avgust 06, 2014, 07:28:47 posle podne »
Ako imam pravo glasa i ja bi da napisem koju... (Za one koji neznaju - Guntljura poznajem lično)

Sobzirom da po levelu nije balavac nego pravi matorac (40+)
Prilicno je redovan na serveru, igra na stimu , citere ne podnosi,  JA SAM ZA DA MU DAMO ŠANSU -tj da mu se skine ban.
Ovo je moje licno mišljenje - da nije dobro da gubimo redovne igrace zbog par reči...
(da je drugi razlog nebi ni komentarisao)
Igrao je i adminovao na serverima gde se ovakve stvari ptiicno tolerišu pa pretpostavljam da je zbog toga upao u ovakvu situaciju.
AKO SE NE SLAŽETE SA SKIDANJEM BANA, PREDLAZEM DA MU SE BAN KORIGUJE NA ODREDJENI PERIOD. (PO ZASLUZI)
PARMA BAN JE IPAK ZA OKORELE CITERE...
Meni su govorili i ružnije reči, pominjali članove porodice, pa su gobijali gagove i ban na 999 minuta...
(Živi smo ljudi)
Toliko od mene, pucamo se...

GUNTLJUR

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Avgust 06, 2014, 10:55:44 posle podne »
hvala Proko
 ;)