Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: PA neka vrsta zalbe :D  (Pročitano 952 puta)

bezimeni

• Pro
PA neka vrsta zalbe :D
« poslato: Septembar 23, 2015, 12:38:12 posle podne »
Znaci nemam zalbu na ni jednog igraca niti admina vec na biranje mapa :D (mada opet to se odnosi na igrace koji biraju :P)
Ja mislim da se previse igraju pojedine mape na serveru...pa mozda 3,4x u toku dana neke mape...ako izmisljam ignorisite,a voleo bih da neko da komentar na ovo.

Znaci mape de_drought,de_emir i emir 2015.de_alexandra,de_munze,de_cheatau,bretonia 2013 i obicna bretonia ne moze da prodje dan a da se te mape ne odigraju bar po 2x dnevno! A bretonie i emir idu minimum 3x u toku dana! Mislim da sam u pravu...ima preko 200 mapa za biranje,bar podjednako da se igraju sve mape.

A drugi slucaj posto je svako jutro prazan server do 12h otprilike,ako je moguce da se do tog intervala biraju uglavnom poznatije mape i koje ne skidaju igracima mapu duzu od 15tak sekunde..jel strancima vise skida mapa nego igracima iz srbije. JEl kad bustam ujutru gtrs bust pocinje da radi posle 10tak minuta i naravno traje krace nego li cs boost...tipa malopre sam bustao na de_italy i taman napunilo koliko toliko server i na dust2 drzalo 23,24 igraca izabere se mapa de_drought i isprazni na 14 igraca..skine 10 igraca...nemam nista protiv mape,ali za jutro mapa nije za biranje..neka se napuni malo server pa od 12 do 12 uvece neka se furaju sve nove mape!
Super M@ck 25 :D

zaludan

• Čiter
Odg: PA neka vrsta zalbe :D
« Odgovor #1 poslato: Septembar 25, 2015, 07:54:00 posle podne »
Prvo tehnicki deo - jedna mapa moze da se ponovi tek nakon sto se odigra 12 drugih mapa. S obzirom da se jedna mapa igra 20 min, to je 4 sata i to smatramo dovoljnim. To sto se neke mape igraju cesce nego druge je sasvim normalno i ocekivano, i uvek ce tako biti.

Drugo, sto se tice "jutarnjih mapa" i boosta - vec sam ti objasnjavao u porukama, ali evo sad i ovde da vide i drugi.
NE ZANIMA nas pun server na dd2 na boost. Kad je server boostovan, ako se i izglasa dd2, inferno ili sl. ako ima admina na serveru IMA OBAVEZU da promeni. Pre cemo da igramo 5vs5 na de_drought nego 15vs15 na dd2. Igraci koji udju samo na dd2 i izadju cim se promeni nas NE INTERESUJU - to svakako nisu igraci koje zelimo da privucemo.
Takodje, cs boost i rumuni, bugari, iranci, pakistanci koje on dovodi nas isto tako ne interesuje.

I, nevezano sa ostalim, ne znam odakle ti ideja da strancima fdl duze skida kad nam je fdl u inostranstvu??

Let it be.