Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: cisto da se javim  (Pročitano 840 puta)

JoemadnesS

• Ozbiljan igrač
cisto da se javim
« poslato: Avgust 04, 2016, 12:46:00 pre podne »
meni se bas ne da da ovde igram,pre godinu dana prsnem na nekog admina i prestanem ovde da igram sad taman krenuo i banujete me zbog 16/32 bita
znaci ne znam sta je problem ali test ne mogu da uradim ali koliko se ja razumem da igram na 16 bita onda bi test uradio pogresno a ne da me banujes zato sto ne mogu da uradim test.
Druga stvar ako mene svaki flesh zaslepi i ako ne vidim kroz smoke,pa kako dodje do zakljucka da igram na 16 bita?
Iskljucivo igram na zvuk i na pretpostvku i ako sam ubio nekog kroz smoke,to ne znaci da varam.Sta,vama se nikad nije desilo da ubijete nekog tako ili kroz zid?
Ja da se smaram vise oko ovoga necu,ako imate neki predlog da proverim,podesim ili bilo sta,napisite,rado cu to uraditi ali sad ne znam sta da uradim.

bks

• Čiter
Odg: cisto da se javim
« Odgovor #1 poslato: Avgust 04, 2016, 03:09:18 pre podne »
Banovan si zato sto nisi resio test iako su svi admini pokusavali da ti objasne. Dobio si ban na 60minuta, kako bi na forumu pogledao kako se resava test i sledeci put znao sam da resis. Posto vidim da ti je i dalje nejasno evo ti link, gde imas video i detaljno objasnjenje kako se resava test: http://matorci.info/index.php/topic,1821.0.html . Nakon sto pogledas video, siguran sam da ces znati da resis test sledeci put i da neces imati problema vise sa testom za 32bita. Ako ti je nesto nejasno ili imas problem i dalje oko ovoga, javi se pa da zajedno resavamo! ( mada sve je objasnjeno kao sto sam vec rekao )
Pozdrav!

JoemadnesS

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Avgust 04, 2016, 11:54:40 pre podne »
drugar,znam ja kako se resava test ali ti ne shvatas da se meni prozorce sa tim kockicama uopste ne pojavljuje,znaci meni se samo pojavi spisak sa leve strane onih 9 kolona i to je sve znaci onaj deo sto iskoci ispred tog spiska sa kockicama se uopste ne pojavljuje pa je samim tim logicno da ne mogu(ne da ne znam) nego da ne mogu da uradim test.

Instaliro sam sinoc novi cs pa cu danas posle podne kad stignem sposla probati jos jednom.

Dahaka

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Avgust 04, 2016, 02:28:38 posle podne »
Kao sto je BKS vec sve objasnio ( hvala kolega ) ,,,e sad ako je problem do tvog cs kao sto ti navodis, drago mi da si izdvojio vremena da instaliras novi cs pa da i to pokusamo ( vidim naucio si kako se resava test ) ,,sinoc smo se svi trudili da objasnimo ( i objasnili smo savrseno ) cak su ti i igraci objasnjavali ,cak sam i ja radio test da vidim jel radi kako treba i sve je ok,,,pa eto vidimo se danas ,veceras, pa kako bude !?
Mene bas zanima kako to izgleda kod tebe ako ni ovaj put ne bude kako treba  uradimo SS pa da vidimo svi o cemu se radi...
( ako bude SS cisto da znas evo upute ovde kako postaviti http://matorci.info/index.php?topic=6.0 )  Hvala lp

bks

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Avgust 04, 2016, 05:43:24 posle podne »
Ja sam skinuo cs sa ovog site-a:  "cs-skini.me/csfull" i sve mi radi odlicno. Mozda je najbolje da skines ovaj cs i neces imati problema. ( ako ga vec nisi skinuo odavde)