Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Ban zbog prodaje  (Pročitano 1020 puta)

owl

• Taoci
  • *
Ban zbog prodaje
« poslato: Oktobar 24, 2016, 08:48:37 posle podne »
Admin "kiseli" me je upravo banovao i kao razlog bana naveo prodaja. Pre ban-a sam uspeo da ubijem dva igraca  (bombom i usp-om tj jedinim oruzijem koje sam imao) i dvojcu da zakoljem nozem (jednog dok sam bio pod potpunim flashom) drugog dok je postavljao bombu na B (ukupno trojcu na samom sajtu). Banovan sam posle 10-ak sekundi nakon što su me ubili.

Zanima me kako je kiseli tako brzo utvrdio da sam prekršio pravilo prodaje i kako je došao do zaključka da je u pitanju bila prodaja?

Ne mogu da vidim da imam demo u cstrike folderu (samo SS) koji prilažem uz temu.

Pozdrav,
owl

owl

• Taoci
  • *
Odg: Ban zbog prodaje
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 24, 2016, 08:58:04 posle podne »
Našao sam demo fajl (nije imao današnji datum pa me je to zbunilo).

Link na demo: http://www7.zippyshare.com/v/09gzHO7A/file.html
Link na SS: http://www7.zippyshare.com/v/gLuU738R/file.html

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 24, 2016, 09:56:04 posle podne »
Prvo klanje pod flash-om nije problem, vec drugo. U pistolju imas dovoljno metkova, juris igraca 5+ sekundi i koljes ga dok ti on ubija saigraca.
kiseli <3 uzi

owl

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 24, 2016, 10:49:57 posle podne »
Kada se gleda demo od 3:05 tj. od trenutka kada sam prebacio na nož za drugo klanje vidi se da nema nikog našeg na sajtu sem mene i bombaša. Ako je neki drugi kanter (petarda??) uleteo na sajt (oko 3:08, pri čemu ja to nisam ni mogao da vidim od kutija) teško da to može biti prodaja. Sve u svemu od trenutka kada je "1 je pro" počeo da puca ne vidi da je postojao brži način da ga ubiijem sem klanja.

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 24, 2016, 11:27:08 posle podne »
Prilikom klanja ti nikad ne mozes da znas da li ce da izleti jos neko tvoj, mada je za to korisno koristiti radar(na kojem se vidi da tvoj saigrac ulazi u sajt)
Tako da si ga ti ubio ili zaklao pre nego sto je on ubio tvog saigraca sve bi bilo u redu, ovako je prodaja. Jer saigrac bi ti bio ziv da si ga ti lepo odmah ubio.
kiseli <3 uzi

Goostav

• Pro
  • Мого нас је ЖК...вако, ЖК.
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 29, 2016, 01:15:15 pre podne »
Jer saigrac bi ti bio ziv da si ga ti lepo odmah ubio.

Tačnije upucao. :)
Nema šanse da si brži od metka.
Samo ako si "klik-klik" ti je oprošteno što roka tvoje, a ti trčiš sa nožem, tada grizi ako treba. :)