Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: De_scud  (Pročitano 890 puta)

blight.salvalcano

• Pro
De_scud
« poslato: Oktobar 25, 2016, 12:42:37 posle podne »
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1704/ mapa odlicna,nzm zasto je nema na srv,pa eto da ubacite i po koju novu mapu na srv.jer se svako vece igraju bretonia,azara,angola itd.uglavnom sve iste.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
Odg: De_scud
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 25, 2016, 04:25:13 posle podne »
Koliko se secam da je scud imala neki problem kod nas pa je izbacena.

Inace ima brdo mapa al niko ne bira nista drugo osim tih sto si nabrojao.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Archangel

• Pro
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 25, 2016, 10:45:18 posle podne »
Vec postoji de_scud_2k1, slicna je mapa.  :D
MAX2

bezimeni

• Pro
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 27, 2016, 11:00:57 pre podne »
I to se igraju po 3x dnevno te mape Azara,Bretonija,Angola,Abadon,Alexandra,Apokalipsa,Austrija,C-Market,Emir i Munze.Tih 10 mapa po ceo bozji dan vrtite...smorile pola servera! Zato mi se i ne ulazi na serveru :(
Super M@ck 25 :D

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 27, 2016, 11:49:22 pre podne »
Najgore je sto ja nominujem 5 mapa koje nisu bile po 2-3 meseca i pojavi se jedna uobicajena pored svih tih i ljudi samo nju biraju.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

bezimeni

• Pro
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 27, 2016, 12:01:14 posle podne »
Da o tome ti pricam.Ja stalno nomunujem mape koje se slabije igraju,ali dzaba dovoljno da neko nominuje Azaru gotovo,odmah se zna sta je sledece. Dok je Zaludan vodio server bilo je lepo,a sad vidim krenulo je sve nizbrdo i slabije cu i ulaziti na dalje! Nmg skapirati ljude, ima 500 mapa na serveru,zasto forsirati jedne iste...i nominovati jedne iste.Da nije nominacija ovih 10 mapa koje sam naveo igralo bi se svega na serveru,i bilo bi i vise igraca..ovako se vidim i mnogo bune na serveru,a i neki su otisli iz vec navedenih razloga...

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 27, 2016, 12:51:48 posle podne »
Zaludan je malo odsutan zbog nekih obaveza. A mi pokusavamo da se snadjemo kako-tako.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

bezimeni

• Pro
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 27, 2016, 01:48:49 posle podne »
Pa zasto ne eliminisete kao ranije mape koje se igraju cesto...bolje bi bilo za server.I igralo bi se vise razlicitih mapa. Stvarno sam razocaran cinjenicom da je server nazadovao u odnosu na proslu godinu. A i kako nema zaludnog niko ne ubacuje mape...a i ima puno dobrih sto sam predlagao..jos i manjih mapa treba serveru,jel je pola dana polu prazan server. Vecih mapa ima mnogo,ali manje treba ubaciti,da se moze igrati 5vs5 i to za manje igraca,a da nisu 2x2 mape.