Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Server  (Pročitano 831 puta)

blight.salvalcano

• Pro
Server
« poslato: Decembar 19, 2016, 09:35:00 posle podne »
Ima li neko pametan da objasni zbog cega igramo na ovom sugavom serveru koji secka i laga svaki cas,a private srv radi odlicno i stoji prazan?

bezimeni

• Pro
Odg: Server
« Odgovor #1 poslato: Decembar 19, 2016, 09:44:23 posle podne »
Pa brate brdo plugina ubaceno...zato i koci. A to mi nikad nije bilo jasno zasto se otvarao public,a private zakljucavao :P Jos se za dz placa prazan server. Ali ajde pomiris se sa sudbinom,kako je tako je cuti i igraj :D
Super M@ck 25 :D

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #2 poslato: Decembar 19, 2016, 10:19:38 posle podne »
Ako on vidi logiku u tome da baca 1000rsd(ili koliko je vec premium srv) na server koji stoji eto onako,onda mene bas zabole,njegove pare njegova stvar,ali kad vec postoji mogucnost da se zamene ta dva servera,zasto da ne?

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #3 poslato: Decembar 20, 2016, 06:42:44 pre podne »

Nemam pojma brate....
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #4 poslato: Decembar 20, 2016, 09:16:29 pre podne »
Blitz,to pise da je sve isto,ali kad udjes na oba srv i uporedis hm?

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #5 poslato: Decembar 20, 2016, 11:17:50 pre podne »
Serveri su potpuno isto podeseni i po tome za sada nema razilke sem sto je pvt zakljucan, jedino je pitanje kako rade same masine na kojima su ali to na zalost ne mozemo da znamo. Inace laguje i na pvt igra, lagovalo je i ranije dok je bio jedini server, samo sto se lag mnogo teze primeti kad je manji broj igraca.

A broj plugina na serveru nema nikakve veze sa lagom, mnogo je bitnije kako su ti plugini napisani i koliko su optimizovani.
kiseli <3 uzi