Da tebi neki klinac psuje majku i to ne slučajno, pa se posle opomena napravi pametan i opet je opsuje dok kuca /server da bi pobegao na drugi naš server misleći da je pametan, šta bi mu ti uradio?
Ajde pošto si "pametnica" da ti postavim ovako:
Ti i ja u jednoj sobi, ja ti psujem majku ti mi kažeš "Pazi na rečnik i ne psuj bre", a ja ti opet psujem majku, pa mi ti kažeš "Ovo ti je poslednja opomena pred ban zbog bezobrazluka", a ja onda opet opsujem tvoju majku i pobegnem u drugu sobu od tebe misleći u sebi "Hahaha ne možeš mi ništa"... Jel ti ne bi utrčao u tu drugu sobu da me prebiješ? Ja bi te zgazio ko vašku da si to uradio uživo u realnom životu.
Imaš sreće što si klinac i što je to bilo samo na serveru. Ovo ti je za nauk. Ponašaj se pristojno, a ne kao neki nepismeni majmun, prostak i idiot, pa možda i doguraš do nečega u životu.
Nastavi da se ponašaš kao idiot u životu i dobijaćeš batine kakve nisi nikad dobio od majke i oca. To ti garantujem jer nema normalnih ljudi koji će da trpe takve uvrede, a da ti ne vrate u batinama.
Ban ti ostaje za narednih 40 dana, pa kad se pojaviš opet na serveru pamet u glavu da ne bude ban na 10 godina. Jel to jasno?