Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: LST gutanje  (Pročitano 1004 puta)

blight.salvalcano

• Pro
LST gutanje
« poslato: Jul 11, 2017, 09:31:17 pre podne »
Evo meni dosadno pa reko da se raspisem malo, ima odeljak gde je objasnjeno gutanje ali evo jos nesto sto sam cesto vidjao na serveru, kazu pa puko sam ti glavu i skinulo ti 50-70dmg, progutao si metak, to nije jer je progutao metak vec je slabija puska i veca daljina ili je pucano kroz zid/kutiju sve to utice na dmg, pa onda neko kaze pukao sam te  u glavu i rame i ostane ti 20 hp, prvo, ne radi komanda /me i ne mozes da  znas gde si pogodio vec ti koristis /hp opciju gde ti pokaze GDE JE TEBE protivnik pogodio, drugo KGB serveri su postali losi tako da i ako nekad se desi da metak prodje kroz glavu protivnika to je uglavnom do servera odnosno do KGB-a, jedino sto mozete uraditi da smanjite to je da podesite komande na default i da FPS bude zakucan na 100.Toliko od mene do sledeceg pisanja, valjda ce se prepoznati oni koji prozivaju za gutanje stalno a ne shvataju da ni komande nisu podesili tako da smanje gutanje :D

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
Odg: LST gutanje
« Odgovor #1 poslato: Jul 11, 2017, 09:56:32 pre podne »
Mogao si veca slova :P

To za /me i /hp si upravu, ne znaju ljudi da citaju :D Ali sta da se radi...
kiseli <3 uzi

blight.salvalcano

• Pro
Odg: LST gutanje
« Odgovor #2 poslato: Jul 11, 2017, 12:41:58 posle podne »
A znas kako je, racunam da ovde im starijih ljudi pa to su godine pa se obnevidi pa onda reko da ih postedim muke da traze naocare po kuci i da stavim veca slova :D