Ja se slažem sa svime što ste napisali gore, ali izmena pravila i predlozi pa dok se usvoji pa dok se odluči da li ćemo to da promenimo pa onda dodje Zaludni kaže ne može i sve u dodjavola.
Glavni problemi su to što i da se dostavi demo za prodaju, igrač koji je prodao će u najboljem i najčešćem slučaju dobiti sat vremena bana u nekom apsolutno nebitnom vremenu. Jer dok se javi nrki admin da pogleda demo, to može biti 1/2 ujutru i da mj ban na sat vremena džabe jer igrač spava niti će znati da je banovan.
Takodje većina ljudi koji okači demo, samo okači demo i kaže banovan sam/banujte ga uradio je to i to. A niko ni da kaže gde da gledsmo koji minut ni šta. Važi da ću da gledam 22 minuta nečiji demo.
@Blight i taj predlog je problematičan jer dok mi pitamo tog igrača ovaj to ne vidi itd itd.
Fora sa prodajom i tim pravilom je to što : A i C su saigrači, B je protivnik. A ima opciju da ga reši kako hoće, jer se B puca sa C. B ubije C, dok ga A juri već 5 sekundi sa nožem i kad ga zakolje vrišti na serveru " Aaaaaa Kolji bota, ahahahahhahahahah" Al niko ne obraća pažnju na C koji je tu najviše nadrljao. Prodaja je čist primer ljigave ne-timske igre samo da bi ste posle likovali na mikrofonu.
Diskutovali smo izmenu ovog pravila milion puta, ali ništa se nije izmenilo. Isto tako za ovih nekoliko godina uvek su isti igrači koji uzrokuju probleme vezane za prodaju.