Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Unban zahtjev  (Pročitano 2068 puta)

ST3FFX !

• Taoci
  • *
Unban zahtjev
« poslato: Mart 12, 2018, 08:49:28 pre podne »
Pozdrav svima,

Riječ je o tome da  brat i ja igramo zajedno na jednom PC-u što možete vidjeti na http://stats.matorci.info/playerinfo/409665 , i navodno on (MangicarpA) je dobio ban za rječnik i kako kaže napisao je nešto tipa "uštekam ti ga majci" jer ga je neki lik ubio iz šteka, gdje je ovaj admin odreagovao banom za stalno.
Ok, shvatam ja da je bilo vrijedjanja u skladu sa igrom i frustracijom i da takodje postoje pravila na serveru, ali mi ovdje imamo preko 200h igranja što se može provjeriti i preko gt.rs i igramo oko godinu dana. Mislim da je ovo banalnost i da je ban za stalno pretjeran. Dešavalo se da i drugi igrači vrijedjaju i psuju pa čak i na mic, i šta bi dobili? - Maksimalno mute.
Znači vrijedjanja nije bilo konstantno, on je samo to napisao, niti je ikada tako za to vrijeme igranja bilo da smo s namjerom nešto psovali jer sve se uvijek odvijalo u skladu sa zezanjem, eto jedino ovo što se podvuklo.
S jedne strane mislim da ovaj ban nije fer jer sam ja u nemogućnosti da igram na serveru sad, a s druge strane mislim da nije fer jer iako je moj brat kriv zbog ovog što je napisao mislim da nije zaslužio ban za stalno kao jedan od redovnijih igrača koji nije kažnjavan ranije nikad, a niti sam ja osim dva puta od Goostav-a za prodaju.
Demo smatram da nema potrebe da postavljam jer se ova situacija odigrala na prethodnoj mapi a ban je dobio tokom zagrijavanja na sledećoj.
Slika je priložena pa neka administracija razmotri ovaj slučaj.
Unaprijed hvala.

OverrideX

• Ozbiljan igrač
Odg: Unban zahtjev
« Odgovor #1 poslato: Mart 12, 2018, 12:29:09 posle podne »
A demo?

bks

• Čiter
« Odgovor #2 poslato: Mart 12, 2018, 01:10:28 posle podne »
Ne diraj majku, prosto je. Kada ti istekne ban, dobro razmisli dal ces opet nekom tako majku pomenuti.
Pritom uz svaku zalbu ili zahtev za unban treba da se prilozi demo, da bi se ista situacija uopste razmatrala.

ST3FFX !

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Mart 12, 2018, 02:11:19 posle podne »
Ne diraj majku, prosto je. Kada ti istekne ban, dobro razmisli dal ces opet nekom tako majku pomenuti.
Pritom uz svaku zalbu ili zahtev za unban treba da se prilozi demo, da bi se ista situacija uopste razmatrala.

Otkad permanent ban ističe?

A demo?

Evo i demo http://www46.zippyshare.com/v/GdshlBcq/file.html kojim ništa ne možete razmotriti kao što sam već prethodno rekao, ali vi kao da ne čitate i kao da ne zaključujete da je novi demo počeo snimati na novoj mapi gdje je ban dat, vidi se na slici.. Provjerite chat log, ja nisam bio prisutan, niti sam ja igrao, ja samo govorim kako je on rekao da je bilo i zato što imam želju da nastavim sa igranjem ovdje ukoliko je to moguće.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #4 poslato: Mart 12, 2018, 11:41:30 posle podne »
Ban za stalno istice nakon 40 dana. :)
Rodjen los  !

Bad to the bone !

OverrideX

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Mart 13, 2018, 12:22:48 pre podne »
Ma skratite mu ban. Gde da cekaju 40 dana ako igraju zajedno na jedan komp.

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #6 poslato: Mart 13, 2018, 09:19:12 pre podne »

OverrideX, da li bi isto tako reagovao da je tvoju majku pominjao?
Jel treba da dodjes u situaciju da ti se postavi ovako glupo pitanje uopste?
Znam da si nov, ali nemoj bulazniti covece.
Postavi se prvo na mesto "opsovanog" pa onda komentarisi.
A to sto sada obojica ne mogu igrati nema veze sa tobom. Nije tvoj problem to sto mu je brat nevaspitan.
Ja od kada sam video tog lika (MangicarpA) nisam ni jednom svedocio da je psovao generalno, pa ga je mozda i taj lik koga je on opsovao, zapravo provocirao nesto, ali u svakom slucaju to (MangicarpA) ne daje za pravo da psuje iciju majku.

A za ST3FFX!-a covek.. Ista prica i za tebe. Postavi se na mesto "opsovanog" i vidi da li bi tom ko ti je uvredio majku smanjio ban. Pa onda opet dodji i kazi da nije fer da ti patis jer te je *bratovo* lepo ponasanje "zeznulo" pa sad ne mozes da igras zbog *njega*.
I jos to sto si napisao "a s druge strane mislim da nije fer jer iako je moj brat kriv zbog ovog što je napisao mislim da nije zaslužio ban za stalno kao jedan od redovnijih igrača koji nije kažnjavan ranije nikad". Pa jedan od takvih redovnijih igraca sto kazes, treba sam da zna da kad se desi nesto tako lepo uzme i sacuva demo pa resi problem, a ne da krene napusavanje pa da on sto mozda nije kriv, dobije ban jer je reagovao impulsivno.

Duze vreme sam izbegavao da se mesam u ovakve price, ali nedostatak zdravog razuma me prosto zapanjuje.
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #7 poslato: Mart 13, 2018, 09:24:26 pre podne »
I da dodam samo. Znam da si rekao da ga je banovao na sledecoj mapi na zagrevanju. Ali opet. Sta je mislio da ce to da prodje tek tako sto je napisao? Jel mozda mislio da ce se videti da ga je taj provocirao pa mu je on uzvratio ili sta vec? Sta god da je mislio tada, lose je postupio. Znaci on je sam trebao da sacuva demo te mape, znajuci da ce biti posledica nakon sto je rekao to sto je rekao. Ovako samo taj drugi lik i ako ga je mozda prozivao, moze da prodje nekaznjeno jer nema nikakvih dokaza da ga je da kazem cackao pa je doslo do toga.
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #8 poslato: Mart 13, 2018, 12:58:17 posle podne »
Sad lepo imas 40 dana da prevaspitas brata pa obojica naucite pravila servera ako mislite da igrate opet.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

BRUNDIX

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #9 poslato: Mart 14, 2018, 06:09:10 posle podne »
Ja sam ga banovao jer je opsovao u poslednjoj rundi pa je logično da je popio ban u sledećoj rundi na zagrevanju,ali i to čak nema nikakve veze sa njegovim ponašanjem i psovanjem.

ST3FFX !

• Taoci
  • *
« Odgovor #10 poslato: Mart 14, 2018, 08:15:18 posle podne »
A za ST3FFX!-a covek.. Ista prica i za tebe. Postavi se na mesto "opsovanog" i vidi da li bi tom ko ti je uvredio majku smanjio ban. Pa onda opet dodji i kazi da nije fer da ti patis jer te je *bratovo* lepo ponasanje "zeznulo" pa sad ne mozes da igras zbog *njega*.

Vidi druže, da sam se ja našao u situaciji gdje bi meni neko nešto opsovao ja bih to izignorisao jer svi smo tu da se zezamo i zabavimo prvenstveno, a čak i ako bi neko od admina odlučio da banuje tog koji bi opsovao, naravno da bih odobrio smanjenje jer sam server rizikuje gubitak igrača ako je ban na toliki period.
Naravno, ja se ne pitam za određivanje pravila servera, ali da je suprotno npr. ban na nekoliko dana povodom hlađenja bi bio dovoljan, a ovo preko mjesec možda nekome ko je baš zaglibio svojom zaslugom. :)

I da dodam samo. Znam da si rekao da ga je banovao na sledecoj mapi na zagrevanju. Ali opet. Sta je mislio da ce to da prodje tek tako sto je napisao? Jel mozda mislio da ce se videti da ga je taj provocirao pa mu je on uzvratio ili sta vec? Sta god da je mislio tada, lose je postupio. Znaci on je sam trebao da sacuva demo te mape, znajuci da ce biti posledica nakon sto je rekao to sto je rekao. Ovako samo taj drugi lik i ako ga je mozda prozivao, moze da prodje nekaznjeno jer nema nikakvih dokaza da ga je da kazem cackao pa je doslo do toga.

Ne, pogrešno si shvatio. Ja sam napisao to zbog postavljanja demo-a jer ako ste ga gledali, vidjeli ste da nema ništa na njemu jer je počeo ispočetka da snima. A i ovo što je on rekao je rekao više iz zezanja ali kako god uvreda je uvreda.

Sad lepo imas 40 dana da prevaspitas brata pa obojica naucite pravila servera ako mislite da igrate opet.

Svakome se desi da pogriješi što ne mora značiti da je neko nevaspitan. :)

Ja sam ga banovao jer je opsovao u poslednjoj rundi pa je logično da je popio ban u sledećoj rundi na zagrevanju,ali i to čak nema nikakve veze sa njegovim ponašanjem i psovanjem.

Ispunio si svoju dužnost kako treba, ne kažem ja ništa za to, a kao prvo nisam ni znao da se ovdje "ban za stalno" skida posle nekog vremenskog perioda, zato i jesam pisao ovdje u cilju se taj ban smanji jer kao što rekoh nije mi u cilju da ne igram uopšte ovdje a niti da čekam jače od mjesec dana jer mi nismo likovi koji su "toksični", tako da stojim iza svog mišljenja - ban je zaslužen ali mislim da u našem slučaju nije zaslužen da bude ovoliko dug.

Elem, ja ću poštovati vašu odluku kakva god da jeste, vi ste ti koji odlučujete.
Ujedno bih se zahvalio svima koji su odvojili vrijeme za nas dva.
Želim vam svako dobro. :)

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #11 poslato: Mart 15, 2018, 04:30:23 posle podne »
"jer sam server rizikuje gubitak igrača" Imamo mi ovde igraca za izvoz, uvece 32 igraca sa slotom kad udju a ti stiskas enter da ti oci ispadnu, ode 1 dodju 2 zbog ovakvih pravila :D