Ma skratite mu ban. Gde da cekaju 40 dana ako igraju zajedno na jedan komp.
A za ST3FFX!-a covek.. Ista prica i za tebe. Postavi se na mesto "opsovanog" i vidi da li bi tom ko ti je uvredio majku smanjio ban. Pa onda opet dodji i kazi da nije fer da ti patis jer te je *bratovo* lepo ponasanje "zeznulo" pa sad ne mozes da igras zbog *njega*.
Vidi druže, da sam se ja našao u situaciji gdje bi meni neko nešto opsovao ja bih to izignorisao jer svi smo tu da se zezamo i zabavimo prvenstveno, a čak i ako bi neko od admina odlučio da banuje tog koji bi opsovao, naravno da bih odobrio smanjenje jer sam server rizikuje gubitak igrača ako je ban na toliki period.
Naravno, ja se ne pitam za određivanje pravila servera, ali da je suprotno npr. ban na nekoliko dana povodom hlađenja bi bio dovoljan, a ovo preko mjesec možda nekome ko je baš zaglibio svojom zaslugom.

I da dodam samo. Znam da si rekao da ga je banovao na sledecoj mapi na zagrevanju. Ali opet. Sta je mislio da ce to da prodje tek tako sto je napisao? Jel mozda mislio da ce se videti da ga je taj provocirao pa mu je on uzvratio ili sta vec? Sta god da je mislio tada, lose je postupio. Znaci on je sam trebao da sacuva demo te mape, znajuci da ce biti posledica nakon sto je rekao to sto je rekao. Ovako samo taj drugi lik i ako ga je mozda prozivao, moze da prodje nekaznjeno jer nema nikakvih dokaza da ga je da kazem cackao pa je doslo do toga.
Ne, pogrešno si shvatio. Ja sam napisao to zbog postavljanja demo-a jer ako ste ga gledali, vidjeli ste da nema ništa na njemu jer je počeo ispočetka da snima. A i ovo što je on rekao je rekao više iz zezanja ali kako god uvreda je uvreda.
Sad lepo imas 40 dana da prevaspitas brata pa obojica naucite pravila servera ako mislite da igrate opet.
Svakome se desi da pogriješi što ne mora značiti da je neko nevaspitan.

Ja sam ga banovao jer je opsovao u poslednjoj rundi pa je logično da je popio ban u sledećoj rundi na zagrevanju,ali i to čak nema nikakve veze sa njegovim ponašanjem i psovanjem.
Ispunio si svoju dužnost kako treba, ne kažem ja ništa za to, a kao prvo nisam ni znao da se ovdje "ban za stalno" skida posle nekog vremenskog perioda, zato i jesam pisao ovdje u cilju se taj ban smanji jer kao što rekoh nije mi u cilju da ne igram uopšte ovdje a niti da čekam jače od mjesec dana jer mi nismo likovi koji su "toksični", tako da stojim iza svog mišljenja - ban je zaslužen ali mislim da u našem slučaju nije zaslužen da bude ovoliko dug.
Elem, ja ću poštovati vašu odluku kakva god da jeste, vi ste ti koji odlučujete.
Ujedno bih se zahvalio svima koji su odvojili vrijeme za nas dva.
Želim vam svako dobro.