Moj post će imati dva dela, jedan kao običan igrač i jedan kao HA.
Kao HA, kao što sam već i napisao na fb. Ako neko koristi TS za varanje u toku igre primeti se po načinu igre. Svaki igrač ima opciju kad umre da prati saigrača i ako ga prati iole iskusan igrač, taj iskusan igrač može da provali šta se dešava. Ovo je sa tehničke strane mišljenje.
Server naš koji opstaje već nekoliko godina i okuplja zaista sjajnu ekipu iz različitih delova sveta, ima vrlo jednostavnu namenu. Zabava. Cilj našeg servera jeste da bude utočište mnogima gde će moći da provedu kvalitetno vreme, zabave se ispucaju, ismeju i pre svega kada kliknu "disconnect" sa servera odu sa razmišljanjem "jedva čekam i sutra da dođem sa posla da igram. " Dosta ljudi udje iako lošeg skilla, ostanu na serveru po nekoliko sati samo zbog ekipe i zezanja. Naravno ima i ljudi takmičarskog duha koji vole i da se zabave, a i da budu na vrhu tabele. Ljudi koji dođu sa namerom da varaju u igrici korišćenjem nekih pomagala i budu prvi na serveru su po mom mišljenju promašili poentu servera. Statistika se resetuje na određeni period i prvih 10 igrača ne dobija ništa. Razumem da se igra u pare, krompire, poklon paket mlekare gložane pa i ajde, čovek oće da dobije nagradu pa se koristi nekim pomagalima. Ali ovako i ne razumem baš najbolje.
Kao igrač, TS koristim od davne 2006 godine. Imao sam ekipu koja je brojala 30 i nešto ljudi iz različitih delova Balkana, a i šire. Igrali smo pregršt igara, zezali se, družili... Upoznavali se i van igrice na piću da bi čak i dva lika postali venčani kumovi nakon nekoliko godina druženja preko TS-a. Družba se raspala posle 6 godina kada su se svi odselili preko i počeli da rade. Sa nekim ljudima se i dalje čujem i vidjam povremeno i pitam za ostale. Preko igrice sam stekao mnoga prijateljstva, upoznao dobre ljude i proveo još kvalitetnije vreme u priči i šali sa njima. Nikoga nije bilo briga kakav će skor da ima i gde, bitno je da smo svi tu i da se zezamo.
Mnogo grešite zato što mislite da je TS=Varanje, ali to je samo dokaz da nikad niste bili deo neke ekipe koja komunicira preko njega.