Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Pitanje za smanjivanje bana  (Pročitano 927 puta)

N1KO

• Taoci
  • *
Pitanje za smanjivanje bana
« poslato: Avgust 30, 2018, 01:41:38 pre podne »
Hteo bih da se ovom prilikom izvinim jer nisam znao i nisam procitao sva pravila vezana za server.Nije mi bila namera da iznosim navijacke parole i slicno,samo sam radovao i zeleo to da prenesem kroz smeh na celokupnu atmosferu.Nemam naviku da iznosim na serveru takve izjave navijackog karaktera,omaklo mi se,sve je trebala da bude samo sala nista vise,dobio sam ban od dva dana zbog toga,ok je postujem,samo sam zeleo da zamolim admine ako postoji mogucnost da se ban ukloni ili bar smanji na nekoliko sati.Unapred hvala D3XT3R  :)

N1KO

• Taoci
  • *
Pitanje za smanjivanje bana
« Odgovor #1 poslato: Avgust 30, 2018, 01:54:51 pre podne »
Da li postoji mogucnost smanjivanja bana?
uzgred nadimak je D3XT3R,Nisam imao nameru da iznosim bilo kakve navijacke parole i bilo sta slicno sala je bila u pitanju vezano za događaj koji se odigrao veceras mislim na utakmicu
Dobio sam ban na dva dana cini mi se,iskren da budem nisam znao da je zabranjeno spominjati bilo kakav vid navijanja i parola i reklamiranja istih na serveru i iz tog razloga se izvinjavam,i hteo bih da pitam postoji li mogucnost smanjivanja bana.Hvala.

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
Odg: Pitanje za smanjivanje bana
« Odgovor #2 poslato: Avgust 30, 2018, 11:11:46 pre podne »
Ništa od smanjivanja, jer si dobio opomenu javnu da ćeš dobiti odmor za čitanje pravila. Ti si nastavio, ja sam hteo da budem blag i korektan (iako su se ljudi žalili na tebe) i da te ne banujem već da te pustim da se smiriš. Ali onim spamom na mikrofonu si preterao jer si svima nama u Teorskom timu probio uši sa dranjem.

Dva dana, taman da se malo uozbiljiš.
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!