Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Frendly Fire  (Pročitano 888 puta)

En-Trax

• Ozbiljan igrač
Frendly Fire
« poslato: Februar 04, 2019, 11:47:14 pre podne »
Ako postoji mogucnost da se izbegne ovaj nacin FF-a... Pojedini saigraci (da ih ne imenujem) ulecu i liniju vatre radi fragova ili namerno to rade da bi kaznili saigrace a , potom ih dizu za isto... tako da tim gubi 2 igraca zato sto pojedinci misle da su bolji od ostalih...
Moj savet je da ako pucam na saigraca skidam sebi HP i nakon 5 hitaca kao sto jeste ja ginem,pritom da nmg da ubijem saigraca... Jer se desava da neko baci HE na sponu i svima poskida HP ili AP u startu runde.. Nakon 2x pucanja na saigrace predlazem ban od 60 min.. Tako cemo udaljiti nezeljene igrace.. Drugo timovi nece gubiti igrace, a pojedinci nece uleteti namerno i liniju vatre...

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
Odg: Frendly Fire
« Odgovor #1 poslato: Februar 04, 2019, 12:23:29 posle podne »
Pazi, mogu da vidim nešto da sredim oko toga.
Ali, ako ti se desi tako nešto opet - Da saigrač(pritom stalan igrač) namerno baci HE u bazi  ili uleti u liniju vatre (ali da se vidi da je namerno) da bi sabotirao igru - Okači demo i biće kaženjen.

Evo ti primer: https://www.youtube.com/watch?v=DkjCnq6_OIk
Leskovac nije nešto podnosio KER-a i na ovom snimku se vidi kako mu je namerno bacio smoke na mestu gde čeka sa Emkom - i čim me je video da sam to primetio pobegao je. Dobio je ban za ovo.
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!