Kad smo vec kod nominovanja mapa, a i mapa generalno, da kazem i ja nesto.
Slazem se da treba onemoguciti nominovanje istih mapa koje su igrane u prethodnih 24h i da treba ograniciti maksimalan broj nominacija za sledecu mapu.
S obzirom da se po ceo dan vrte sve iste mape u krug (da ne pricam o tome kako se odredjene mape ponavljaju i po nekoliko puta u toku dana) mislim da je ovo gore navedeno idealno resenje. Na serveru zaista ima dovoljan broj mapa da mozemo i po nekoliko dana konstantno da igramo razlicitu (mozda bi trebalo predloziti/ubaciti neke nove 2x2 mape, ali za to vec ima otvorena druga tema).
Tako da dok se nesto ne uradi po pitanju nominacija mapa, izgleda da smo osudjeni na c-market, de_munze, de_emir.... i ostale, svima vec uveliko dobro poznate mape (protiv kojih nemam nista i slazem se da su odlicne, ali dajte da malo prosaramo, da se ne igra uvek isto).
A do tad, evo nekih mapa (koje jedva da se igraju ili se ne igraju uopste) koje bi ste mogli uzeti u obzir, pa nominujte dragi ljudi:
(moguce da mi je zalutala i po neka koja se igra, ali svakako ne toliko cesto kao gore navedene mape, tako da ne vidim u cemu bi mogao da bude problem)
de_52leon
de_ace_of_base
de_algeria
de_angola_final
de_athena
de_avangard2
de_bahrain
de_belfry
de_bisborg
de_canary
de_cevo_crete
de_clan3_heat
de_clan_war
de_cold
de_deadcat
de_drought
de_entra
de_fact
de_faltown
de_gelu
de_hell_2013
de_kalemegdan
de_lumber
de_mirage
de_nifan
de_pertamino
de_rebelzone
de_rudnik
de_russka
de_santorini
de_sultan
de_sunny
de_supply
de_verso
de_winecity
Mislim da ovo nisu nista gore mape od c-marketa i slicnih, sta vise sigurno da ima i mnogo boljih, koje se ne igraju iz ne znam kog razloga, zaista....