Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Promena pravila za igrače i rada servera generalno.  (Pročitano 9646 puta)

BIOHAZARD

• Taoci
  • *
Odg: Promena pravila za igrače i rada servera generalno.
« Odgovor #30 poslato: Novembar 09, 2019, 06:24:34 posle podne »
Dobro, ne morate se odmah cimati, nikakvo nije prozivanje, sama tema je vezana za promene pravila, koje sam rekao vec da su ok i nema tu sta puno menjati, i za 'rad servera generalno' a rad servera bas i nije na nekom zavidnom nivou, i mislim da nismo samo nas dvojica sa tim problemom laga. U poslednje vreme, kad god sam usao, oba tima nisu imala prosecan ping ispod 50-60, sto ranije nije bio slucaj, i to su tada igrali ljudi sa 80+ pinogm... Uostalom pola ljudi je menjalo net zbog toga, i sada naravno da 80% nema problema[. Samo je bio predlog kad ste vec pitali za predloge, mada sam znao da nema nista od toga jer ono, sto bi menjali kad vama radi dobro, za tih 20% se vrv ne vredi cimati jer lakse je ostaviti kako jeste... I ne pricamo mi to samo zbog nas, mene boli uvo da li cete menjati, ja ionako igram 1.6 jednom nedeljno, nego je, valjda,  poenta da umesto tih 80 imate 100% igraca kojima radi ok server, zar ne?  ;)

Svakako je Andrea kriva za sve.  :P

:'(

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #31 poslato: Novembar 09, 2019, 07:51:25 posle podne »
Ali Bio uopste nije istina to, da prelaskom na drugi host znaci da ce 100% igraca biti zadovoljni naravno da bi uzeli to u obzir, ali posto nije takva situacija, nego bi se samo vi, tj trenutnih 20 % nezdovoljnih, zamjenilo sa oko 20% trenutno zadovoljnih, kojima bi na svaki drugi host ms bio povecan za oko 40,  da ne pricamo o tome kakva im je podrska, odrzavanje, itd. Sto znaci da bi prica bila ista samo drugi akteri :D 

BIOHAZARD

• Taoci
  • *
« Odgovor #32 poslato: Novembar 09, 2019, 08:10:23 posle podne »
Kao sto rekoh, nije ni bitno niti meni znaci toliko da se menja jer igram skoro pa ni 2 sata nedeljno. ALi sad se setih jos jedne stvari, mislim da bi za server bilo dobro, opet kazem iako ja ne igram puno, i ne trazim ovo zbog sebe samo, a to je da se vrati onaj stari sistem nemogucnosti nominovanja mapa na bar 12 sati ako ne i vise, da se ne bi igrale 10 godina sve iste mape u vecernjem terminu, a uz to mozda i da se skrati vote na samo 1 i 2, jer se u 99% posto slucajeva izlgasa mapa pod brojem 1 ili 2, 3-6 kao da ne postoji.... Eto toliko.  :D

#Pravda za 20%  :P

:'(

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #33 poslato: Novembar 09, 2019, 09:06:15 posle podne »
E kad rece nominovanje mapa, setih se jos necega.
Sta mislite o tome da mogu biti nominovane max 5 mape, 2 mape mogu nominovati admini, a 3 igraci i to oni najbrzi.. Mislim da bi bilo lepo, jer svakako mi mozemo nominovati 100 mapa ali ce samo 6-7 biti izbacene za glasanje a ovime admini dobijaju sigirnu nominaciju.

Propast

• Taoci
  • *
« Odgovor #34 poslato: Novembar 15, 2019, 12:53:21 posle podne »
Ja bih onemogucio plugin tokom zagrevanja koji kaznjava ako zaslepis, jer kad krene live ne mogu da koristim fles.
Tokom zagrevanja je relano sprdnja i bacaju se bombe bezveze.

Ribolovac

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #35 poslato: Novembar 16, 2019, 02:11:25 pre podne »

DE_APOCALYPSE  ...zabraniti terasu...

Starac Foco

• Taoci
  • *
« Odgovor #36 poslato: Novembar 16, 2019, 02:55:37 posle podne »
Kad smo vec kod nominovanja mapa, a i mapa generalno, da kazem i ja nesto.

Slazem se da treba onemoguciti nominovanje istih mapa koje su igrane u prethodnih 24h i da treba ograniciti maksimalan broj nominacija za sledecu mapu.

S obzirom da se po ceo dan vrte sve iste mape u krug (da ne pricam o tome kako se odredjene mape ponavljaju i po nekoliko puta u toku dana) mislim da je ovo gore navedeno idealno resenje. Na serveru zaista ima dovoljan broj mapa da mozemo i po nekoliko dana konstantno da igramo razlicitu (mozda bi trebalo predloziti/ubaciti neke nove 2x2 mape, ali za to vec ima otvorena druga tema).

Tako da dok se nesto ne uradi po pitanju nominacija mapa, izgleda da smo osudjeni na c-market, de_munze, de_emir.... i ostale, svima vec uveliko dobro poznate mape (protiv kojih nemam nista i slazem se da su odlicne, ali dajte da malo prosaramo, da se ne igra uvek isto).

A do tad, evo nekih mapa (koje jedva da se igraju ili se ne igraju uopste) koje bi ste mogli uzeti u obzir, pa nominujte dragi ljudi:
(moguce da mi je zalutala i po neka koja se igra, ali svakako ne toliko cesto kao gore navedene mape, tako da ne vidim u cemu bi mogao da bude problem)

de_52leon
de_ace_of_base
de_algeria
de_angola_final
de_athena
de_avangard2
de_bahrain
de_belfry
de_bisborg
de_canary
de_cevo_crete
de_clan3_heat
de_clan_war
de_cold
de_deadcat
de_drought
de_entra
de_fact
de_faltown
de_gelu
de_hell_2013
de_kalemegdan
de_lumber
de_mirage
de_nifan
de_pertamino
de_rebelzone
de_rudnik
de_russka
de_santorini
de_sultan
de_sunny
de_supply
de_verso
de_winecity

Mislim da ovo nisu nista gore mape od c-marketa i slicnih, sta vise sigurno da ima i mnogo boljih, koje se ne igraju iz ne znam kog razloga, zaista....

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #37 poslato: Novembar 16, 2019, 03:48:44 posle podne »
Par puta sam objasnjavala ovo za nominovanje, ako ukinemo mape kao sto su emir spay munze alexandra, ujutru i uvece kad nema toliko igraca ne bi se imalo sta adekvatno igrati iako ima milion mapa. (Druga je stvar sto pojedini igraci i kad je pun srv forsiraju te iste mape)
Na serveru i dalje ima opcija /promo1,2,3,4itd i takodje opcija /novo, iznenadili bi se kakvih lijepih mapa je tu ubaceno cisto da nekoga podsjeti kad ne zna sta da se nominuje. I na forumu imate spisak skoro svih mapa na serveru, ove sto si ti napisao su takodje odlicne, ali ima ih jos dostaaa.
Ps. povecali smo malo vremenski period nominovanja vec odigranih mapa ali ne na 24 sata da ne bismo kvarili igru ujutru i uvece kasno.

Starac Foco

• Taoci
  • *
« Odgovor #38 poslato: Novembar 16, 2019, 04:36:40 posle podne »
Ne, ne, nisam ni ja za to da se ukinu, daleko od toga. Samo smatram da je dovoljno da se igraju jednom il dva puta dnevno, kako bi i ostale mape dobile sansu. Ili da se uvede neko pravilo gde bi admini bili u obavezi da nominuju bar jednu novu mapu na dan, sta znam.. Verujem da bi igraci nakon par igranja zavoleli i ove druge 'manje poznate' mape isto kao i one koje su trenutno najigranije.

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #39 poslato: Novembar 16, 2019, 05:32:31 posle podne »
Evo ja se prvi ne slazem sa tobom oko ogranicavanja mapa na 1 po 24h.. Kako ces ti jedan birati mapu koju u svakom trenutku zeli 60% igraca na serveru? Nije logicno :/

Znaci mape na serveru biraju igraci.. Da bi mapa bila izabrana mora je izglasati vecina igraca, od kad se to nesto radi suprotno volji vecine? Mape su odlicne i zato se igraju, sto bi se igrale neke mape koje realno ne vrede nista(bar po meni, a i po vecini igraca cim se ne igraju)
Znaci neka ostane ovako kako je trenutno sto se tice toga...

Ribolovac

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #40 poslato: Novembar 16, 2019, 06:20:32 posle podne »
Dzabe sve...pre neki dan nominuje se nova mapa , igrači izglasaju...prvi put vidim mapu i obradujem se ( valjda se zive de _tanker...izvinite ako gresim )...odigrasmo 3 runde i kraj admin menja mapu...i primeni u neku od ovih dosadnih mala... čemu menjanje ako je izglasana ? To je volja igrača oni su glasali...a ako je neko kuka gag ga...nemoj da menjate mape koje mi igrači glasamo...

Ribolovac

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #41 poslato: Novembar 16, 2019, 06:23:33 posle podne »
Da samo dodam da je bilo 32 igrača... znači pun server...nije bilo razloga da se menja...i tu praksu da izbacite da menjate na svoju ruku...ako je preko 50% glasalo treba da ispostujete te igrače koj su nominovali i glasali a ne da menjate mape

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #42 poslato: Novembar 16, 2019, 08:54:12 posle podne »
Adminima je zabranjeno da menjaju mape svojevoljno tako da je verovatno bio neki bug posto je nova mapa, tipa nemogu svi da udju ili ubija nekog igraca na sponu i sl...

Starac Foco

• Taoci
  • *
« Odgovor #43 poslato: Novembar 16, 2019, 09:04:00 posle podne »
Nisam rekao da ja ili bilo koji drugi pojedinac treba da odredi mapu, vec da se nesto promeni po pitanju nominovanja, da se igraci zainteresuju za neke nove mape. Ne igraju se, jer ljudi nisu zainteresovani dok im se ne ponudi na tanjiru, a ne zato sto ne vrede, kako kazes (ne mozes da znas dal vrede dok ne probas). Iz tog razloga sam predlozio da admini nominuju nove mape ili nesto slicno da se uradi po tom pitanju. No, ovde nije mesto raspravi.. Ja sam dao predlog, neka svako kaze sta misli da treba da se promeni/regulise i to je to.

Ribolovac

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #44 poslato: Novembar 17, 2019, 05:37:40 posle podne »
Tony nisi u pravu...X puta se desilo da počnemo da igramo izglasanu mapu da bi je admin promenio uz obrazlozenje " igrači kukaju na mapu " ...da se razumemo ti što kukaju a uvek ih ima su manjina ...jer većina ( preko 50% ) izglasala mapu...tako da su ti slučajevi svakodnevni maltene...a još jednom da zabranite terasa na de_apokalypse...kad ste mogli na inferno...onda možete i ovde...jer puno njih pokusavajuci da se popnu na terasu  baguju igrače koj bi da rashuju sajt...ima onih koj ne silaze odatle al ne bi da ih imenujem...