Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Slot za Veterana  (Pročitano 688 puta)

VETERAN_PROKA

• Taoci
  • *
Slot za Veterana
« poslato: Januar 26, 2020, 09:09:41 posle podne »
Cao drugari,
Sad vec duze vreme po pola večeri čekam da udjem na pucanje pa bi pokrenuo temu da mi neko upiše "bar slot" jer je očigledno i on obrisan :(

Ako je problem što ne igram na stimu, razlog je sto sam kao i kgb imam svoj editovan CS. Editovan i prilagođen tadašnjim Vetran-Gaming serverima čiji sam bio vlasnik. Još uvek pod tom nostalgijom igram na editovanoj instalaciji NON STEAM...

Što se tiče zasluga, verovatno svi znate da sam oko 4 godine bio Head admin na ovim serverima.
Imao kompletan pristup control panelu, ubacivao plugine (koji su i sad aktivni i koji obeležavaju matorce) kontrolisao admine, uređivanje foruma, praćenje fb grupe... Naravno svi mi nekad postanemo pasivni  u nekom periodu ali mislim da nisam zasluzio brisanje svih flagova.
Hvala unapred...

blight.salvalcano

• Pro
Odg: Slot za Veterana
« Odgovor #1 poslato: Januar 27, 2020, 12:22:37 pre podne »
Niko ovde od head admina ne brise slotove. Verujem da ti je ostao slot. Server je pun 32/32 uvece i tesko je uci, verovatno te to zbunjuje..
Samo stavi "Auto-connect" na server i nadaj se da ces imati srece da upadnes.. Svakako ce ti neko od head admina odgovoriti i ispraviti me ako gresim. Lp

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #2 poslato: Januar 27, 2020, 10:56:45 pre podne »
Nisi imao slot na tom steam:id-ju iz nekoga razloga.
Stavljen ti je sad slot.
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

VETERAN_PROKA

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Januar 27, 2020, 07:46:03 posle podne »
Hvala golube ;) pucamo se...