Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Mracimir  (Pročitano 1576 puta)

Christmas

• Ozbiljan igrač
Mracimir
« poslato: Avgust 28, 2015, 03:48:41 posle podne »
Objasni mi tvoj "Mute" ?!

https://www.sendspace.com/file/s3af6y
I Need You For Christmas ..

You Shoot Me Down, But I Won't Fall ..

Mracimir (q)

• Taoci
  • *
Odg: Mracimir
« Odgovor #1 poslato: Avgust 28, 2015, 04:38:59 posle podne »
Moje mute je znacili da se raspravljas sa adminima imas srece sto nisi dobio ban to ti je bilo upozorenje ako nisi svatio poruku... sa ti cale govoris sta on treba da radi kako admin i sta si ti rekao lepoj kaci?????

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Avgust 28, 2015, 07:22:32 posle podne »
Ajmo lepo pogledaj demo, RASPRAVA NIJE POSTOJALA, bila je sasvim normalna prica, diskusija, niti sam histerisao niti bilo sta slicno tome, a to sto si ti u nekom tripu da mozes da radis sta oces to je tvoja stvar, ocu da se pogleda demo!

Mracimir (q)

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Avgust 28, 2015, 08:03:32 posle podne »
Kao prvo tebi je normalna prica kada se deres na mikrofon?????
Kao drugo ja se nikada nisam kurcio zato sto sam admin....
Kao trece nisi napisao sta si rekao Lepoj Kaci....
Kao cetvrto nemozes se raspravljati sa adminom i to je kraj price.

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #4 poslato: Avgust 28, 2015, 08:31:15 posle podne »
Kraj price ne moze nikako da bude, ajde lepo baci pogled gore, gde je "Lepa Kaca" pomenuta, ko se zalio na "Caleta"? Ti nisi imao nikakvog prava da se mesas, "raspravljao sam se sa "Caletom", sto znaci da bi me on mutirao da sam se drao, opet kazem nisi imao potrebe da se mesas, samo je hteo da mi objasni lepo o cemu se radi, a to sto sam ja rekao "Lepoj Kaci" to je druga prica i to ovde nije pomenuto ni jednog jedinog trenutka, zalba se odnosi na tebe na tvoje bespotrebno ubacivanje u pricu, da sam trebao da budem mutiran "Cale" bi to resio, jednostavno nije jer sam lepo pitao na mikrofonu zasto se za to gaguje na 10min, a za gore stvari na 2 minuta, tako da sagledaj situaciju lepo i videces da si ti ovde visak samo si bespotrebno uskocio u pricu, opet ponavljam, da je "Cale" mislio da trebam da budem i mutiran to bi on uradio ne ti, jer je direktna diskusija bila sa njim ne sa tobom, posto i on ima amx on je mogao to da resi. (druga prica bi bila da on nema amx, onda je tvoj postupak ispravan, ovako nije)

Cale RAKIJAS

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Avgust 28, 2015, 11:53:23 posle podne »
Ihh. Ovaj :D Ja licno nisam bas hteo da te mutiram ali ako je Mracimir mutirao, verovatno je imao neki razlog, msm ja sam ubedjen.. posto je za sigurno nakorektniji i najbolji admin po meni na srv-u. Mislim da nemam neki poseban komentar ovde, to christmas moras da vidis sa mracimirom. Ne zelim stv da se mesam zato sto se ne spominje ni gag od 10 min ni Kaca, tako da to je to.
Tata

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #6 poslato: Avgust 29, 2015, 12:04:44 pre podne »
To pricam, nije imao potrebe da se mesa, ni da me mutira, nije postojao nikakav razlog.

Mracimir (q)

• Taoci
  • *
« Odgovor #7 poslato: Avgust 29, 2015, 03:04:02 posle podne »
ako ti je cale bio rekao da si zasluzio gag onda si zasluzio a ne da se mreko mikrofona raspravljas sa njime,a ja sam te mutirao jel smtram ako admin kaze ili ti da mute to znaci kraj price a ne da se raspravlja

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #8 poslato: Avgust 29, 2015, 10:16:30 posle podne »
I dalje ne citas sta pisem, nije bila rasprava, da je bila cale bi me mutirao, sacekao sam da umremo i on i ja, da ne bih smetao drugim igracima, da sam hteo da se raspravljam ucinio bih to odma i verovatno sa psovkama, najvise mrzim kada se neko mesa tamo gde mu nije mesto, to je jedini razlog zasto se zalim.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #9 poslato: Septembar 04, 2015, 05:05:23 posle podne »
Ja bas mislim da  on kao admin ima puno pravo da se umesa ako neko "malo glasnije" prica na mic ,kao ti u vecini slucajeva , on kao admin treba da reaguje a ne da gleda kako se deres....
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #10 poslato: Septembar 04, 2015, 07:19:36 posle podne »
Alo Dzo sta je sa mozgom, PROCITAJ sta sam napisao, "rasprava" je bila sa Caletom i opet PONAVLJAM, DA JE CALE MISLIO DA TREBAM DA BUDEM MUTIRAN ON BI TO URADIOOO. Tako da procitaj sve lepo sta sam napisao. (ova velika slova ne znace nikakvo vikanje, cisto da vidis sta je bitno)

@ U kojim to vecini slucajeva ?! odma polozi dokaz!

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #11 poslato: Septembar 05, 2015, 11:23:38 pre podne »
Pa hocu da kazem da admini ne procenjuju isto sta je za kaznu a sta ne,Mracimir je procenio da ti treba mute a Cale ne,razliciti su im kriterijumi.

A kad se razvices okacicu ovde demo kao dokaz :P
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #12 poslato: Septembar 05, 2015, 07:08:40 posle podne »
Nemoj onda tako da pricas, ako me vec optuzujes, polozi dokaz!

Kao sto ti nemas nikakve potrebe da se mesas ovde tako ni Mracimir nije imao potrebe da se mesa.

I neka se javi neko od HA da resimo ovo.

zaludan

• Čiter
« Odgovor #13 poslato: Septembar 05, 2015, 09:22:58 posle podne »
Evo da se ja javim - NE PADA MI NA PAMET DA GLEDAM DEMO OD 70MB zbog mute.
Sasvim dovoljno puta sam i sam imao s tobom prilika da moram da ti objasnjavam moje postupke, i dosadilo mi je, pa tek za drugog admina necu.
Da je nesto ozbiljno, i ajde, ali mute...
Let it be.

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #14 poslato: Septembar 06, 2015, 02:49:34 pre podne »
Pa da kao i uvek ne citas o cemu se radi. Obrisi temu ne pada mi napamet da se " zalim" vise ili slicno tome!