Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba na admina mile  (Pročitano 1145 puta)

Johnny Leoni

• Gost
Zalba na admina mile
« poslato: Novembar 13, 2015, 09:08:11 posle podne »
U sto kracim crtama, dobio sam ban na 60 minuta zato sto sam mu rekao "ne smaraj majmune". Ne zalim se na ban vec na njegovo ponasanje koje je dovelo do toga da mu tako odgovorim. Ko tebi daje za pravo da vredjas mene i ostale igrace izmedju ostalog? Nije prvi put da sam prisustvovao tvom arogantnom ponasanju ali jeste prvi put da me se ticalo. Evo i demo kao dokaz https://www.sendspace.com/file/ulrscy

zaludan

• Čiter
Odg: Zalba na admina mile
« Odgovor #1 poslato: Novembar 18, 2015, 08:33:12 pre podne »
Prvo, izvini sto si ovoliko cekao na odgovor - stvarno nisam imao vremena za gledanje demoa poslednjih dana.

Drugo, dobro si prosao sa samo 60 min - od mene bi svakako dobio barem jedan dan.

I, za kraj - ti cucis u steku dok vas saigrac zove jer je pao c4. Kuliras u steku sve dok vecina saigraca ne izgine, i terori postave c4, pa pogines, i uvreda ti je ako ti neko kaze da si bot??
Pre nego sam pokrenuo demo, stvarno sam se zabrinuo sta vam je Mile rekao...
Let it be.

Johnny Leoni

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Novembar 18, 2015, 06:05:00 posle podne »
Sve i da igram na strelice i da ne znam gde je levo niko ne moze tako da se ponasa. Licne frustracije treba da leci na drugom mestu, a ne serveru gde ljudi mahom ulaze da se zabave. Da ja na serveru pocnem svima da govorim da su botovi pa redom izdvajam pojedince sta bi bilo? Onda lepo promeni pravila koja si, pretpostavljam, ti pisao jer ovako sam sebi uskaces u usta.

zaludan

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: Novembar 18, 2015, 08:03:18 posle podne »
Da ne znas da igras, niko ti nista ne bi ni rekao. Bar je takvih dovoljno proslo.
Ali, ako cucis u cosku i juris fragove, moras biti spreman i na prozivke - ugledaj se na okastog.

A, kad dozvolim da neko stvarno vredja, onda cu da se samobanujem. U medjuvremenu, prozivke (dok ne predju u nepristojnosti) su sasvim uobicajene, i cak dobro dosle.
Let it be.

Mile_Pandora

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #4 poslato: Novembar 18, 2015, 11:30:13 posle podne »
Zaludni ti je većinu toga napisao  u svom postu gore.. a za ovo da je bot  uvreda, mogu ti se samo nasmijat.. koliko puta su meni rekli da sam bot pa šta.. kad te toliko peće ta riječ bot, ja ti se isprivacam, iskreno.. al i dalje mislim isto :P

bezimeni

• Pro
« Odgovor #5 poslato: Novembar 19, 2015, 10:38:56 posle podne »
Da se nadovezem Mile :D a prosli put si i mene iznervirao,na startu si me odvalio i skinuo mi oko 45hp...ja ti napisao botino jedna pa sta radis to jel si normalan,da bi ti meni napisao ej nemoj da te saljem na hladjenje,kao zafrkavam se malo...ajd bio sam i ja malo nervozan,ali i ti se Mile uvredio sto sam ti rekao botino jedna,pa priznaj ako gresim. NEgo ljudski je prastati,a i realno to je bila sitnica,tako da ubacio sam se samo zbog toga sto si napisao Mile za rec botina da je smesno,a ne uvredljivo :)
Super M@ck 25 :D