Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Petarda  (Pročitano 996 puta)

blight.salvalcano

• Pro
Petarda
« poslato: Mart 21, 2017, 10:01:30 posle podne »
Je l ce se nastaviti teror jedno bezvrednog igraca nad nama ostalima ili se moze ocekivati neka kazna za ovog igraca (R)p etarda.

bks

• Čiter
Odg: Petarda
« Odgovor #1 poslato: Mart 22, 2017, 11:29:21 pre podne »
Pre svega nemoj nikog da vredjas, a onda kada se vec zalis nadam se da imas neki demo koji mozemo da pogledamo?

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #2 poslato: Mart 22, 2017, 08:21:31 posle podne »
Cemu sluze admini ako za sve treba demo,uvek je bilo 4-5 admina na serveru kad je petarda nesto uradio i niko nista,jos preko toga se svi ostali zale na njega.

bks

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: Mart 23, 2017, 01:17:32 posle podne »
Vidi ako admini nisu reagovali, mozda nisu culi ili videli to sto se desilo? Tako da ako se vec zalis na nekog ili zelis nesto da postignes potrebno je da okacis demo kako bi mi mogli isti da pogledamo i vidimo sta dalje..

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #4 poslato: Mart 25, 2017, 09:38:28 posle podne »
Vidi ako admini nisu reagovali, mozda nisu culi ili videli to sto se desilo? Tako da ako se vec zalis na nekog ili zelis nesto da postignes potrebno je da okacis demo kako bi mi mogli isti da pogledamo i vidimo sta dalje..
         Evo demo-a,zadnja runda,petarda stoji pored mene i baca mi 2 flesa,bice ovoga jos,  https://www.sendspace.com/file/uvor6n

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #5 poslato: Mart 27, 2017, 11:59:26 pre podne »
Koliko mogu da vidim flash je bacao terorima, a ne namerno tebi. I treba praviti razliku izmedju toga kad neko pogresi i kad nesto namerno radi.
kiseli <3 uzi