Kako bih lomio sake tim adminima aluminijumskom palicom za situacije gde se napada neko "20" dana kasnije bez upozorenja da sacuva demo.
Prvo, banuj me slobodno za ovu pretnju. Nije prazna i ja stojim iza nje.
Drugo, admin kaman nije postavila demo, vec audio zapis koji vrlo lako moze biti modifikovan programom. Ne kazem da jeste, zapravo znam da nije jer sam ja takodje bio prisutan u momentu tog desavanja.
Trece, kad hoces da se tuzis sa nekim i iskazes svoje dokaze, fer i korektno bi bilo da i optuzeni ima da prilozi nesto svoje, jelte njegov demo.
Na kom se mozda moze cuti da je admin opsovao njemu milu mrtvu majku pa je optuzeni uzvratio na taj i taj nacin. Nezavisno od toga dal je on smeo da uzvrati ili ne.
Ovako smo culi samo jednu stranu te cele price. O cemu god da se radi.
Ja znam da to nije slucaj ovde, ali opet nema nikakvih dokaza da nije. Hipoteticki receno: Admin kaze meni "Dobices ban, plakace ti cela familija"; Ja njemu uzvratim sa "Dobice tvoja sestra ban-anu, da ce plakati". Ja dobijem ban, on naravno ne dobije. Zasto? Pa zato sto je prikazan samo taj deo gde ja njega vredjam ili/i takodje zato sto on nije rekao niti mislio nista lose, dok sam ja naravno mislio nesto jako perverzno i pakosno. Odakle bre tebi pravo da ti stavljas moju familiju u usta bre? Moze samo da dobije palicu po zubima, onu gore navedenu.
Zvucim napadno? Ma jooook...
Meni je jedno prilikom pre par godina bilo smesteno da sam rekao/uradio nesto sto ja mislim da nisam. Kazem mislim, zato sto sam dobio kaznu 2-3 nedelje nakon dogadjaja uz poruku "Admin te prijavio, njima se veruje na rec". Da sam uradio nesto kaznjivo/strasno, zapamtio bih naravno. Nit sam dobio njegov demo, nit sam dobio sansu tj. upozorenje da ja sacuvam moj demo niti ista slicno. Samo kaznu. Jer naravno, ne cuje se sve na svakom demo-u, na 98% demo-a ne cujes svoj glas i takodje na gomili se i ne cuje glas vec samo treperi da neko govori na mikrofon. Taj da je rekao da sam mu zaklao i silovao sestru (Da, tim redosledom) u sred bela dana na usrks, po pravilima naravno njemu bi se verovalo na rec. Jer jelte admin nije duzan da postavi demo, a ja ne mogu da imam taj demo zbog naravno kaznjavanja 15 godina kasnije bez naglasavanja da sacuvam moj demo za moju odbranu. Na svu srecu dobra su pravila i ne menjaju se.
Slazem se ja da je ban opravdan i sve to, u smislu da takvom ponasanju na serveru mesta nema. Podsecam samo da i admini umeju da se nasale sa "A volis ti odpozadi? Primas ga a? Da ti udje i vise ne izadje" etc.. da ne nabrajam sad, znate svi vrlo dobro o cemu pricam i na sta se tu misli. Kad vec svako svakome cita misli.
Medjutim ovo sto sam procitao da je Tikola dobio ban jer je uznemiravao nju sa "sreco"... Ne znam stvarno. Ja sam mesec dana, svaki dan bio uznemiravan od strane jednog igraca koji mi se popeo na ku*ac vise sa "A blickrig odma uzeo awp sad ce da cuci negde, a vidi ga frager, a glumi baju, a ovo, a ono, a jesi uzeo awp, a jesi uzeo frag, a jesi me sacekao etc.." I svaki put ja kazem toj osobi "Prekini da me smaras i dosadjujes i zalim se adminima i oni koji nisu bili tu kada se to desavalo su iskulirali, a njih par koji su znali (svedocili) sve to su ga upozorili nekoliko puta. Na kraju sam posle mesec dana prekinuo da koristim awp na neko vreme pa je i smaranje prestalo. Shvatio sam da on kaznu dobiti nece, a da sam ja bio na granici da ga oteram u tri lepe pi*ke materine jer neko ne zna kad je dosta.
Nisam postavio nikakav demo jer cisto iznosim moje misljenje o celoj prici i da, zaneto i strastveno skrecem sa date teme.
A smaranje za "gutanje metaka" da ne pominjem. To toliko iritira da ja prosto nemam reci da opisem. No, otisao sam sa glavne teme sto je ispisano gore sve.
Eto cisto malo nesto od mene, za uz jutranju kaficu...