Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Prijava za admina. :)  (Pročitano 1660 puta)

KADABRA

• Taoci
  • *
Prijava za admina. :)
« poslato: Januar 25, 2018, 02:05:32 pre podne »
- nik na serveru: KADABRA
- fb profil: https://www.facebook.com/bojan.segedinac
- datum rodjenja: 21.03.1998
- zašto hoću admina: Cesto sam na serveru mozda jedan od aktivnijih na miniju, slazem se sa svima i svi me znaju. Zelim admina da pobosljam kontrolu na serveru posto ja igram i u kasnijim satima kad nema admina, a na serveru su neki igraci koji ne bi trebali da budu tu ili smetaju ostalim igracima zbog ponasanja ili pustanja muzike i psovanja.

KADABRA

• Taoci
  • *
Odg: Prijava za admina. :) Zaboravio sam da napomenem
« Odgovor #1 poslato: Januar 25, 2018, 02:12:31 pre podne »
Igram ovde otkad je i krenuo moj brat  Boban (Mracimir) da igra ali posto je on admin morao sam igrati na njegovom niku, a stalni igraci od pre mogu isto to da potvrde. (Iskljucivo igram na miniju) :)

AndreA

• Head Admin
  • Pro
Odg: Prijava za admina. :)
« Odgovor #2 poslato: Januar 25, 2018, 12:54:44 posle podne »
Da bi prijava bila razmotrena moras da budes aktivan na nekom od velikih servera i da te tamo prepoznaju kao stalnog igraca, to je prva stvar, druga stvar nisi MORAO da igras na njegovom niku,lako se to promjeni.

bks

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: Januar 25, 2018, 01:49:52 posle podne »
Da bi prijava bila razmotrena moras da budes aktivan na nekom od velikih servera i da te tamo prepoznaju kao stalnog igraca, to je prva stvar, druga stvar nisi MORAO da igras na njegovom niku,lako se to promjeni.

Kao sto ti je Andrea rekla da se ne ponavljam bez potrebe. :) (a to sto si igrao na njegovom nicku samo si njega ubacio u problem i za sebe dobio jedan veliki minus) :)

KADABRA

• Taoci
  • *
« Odgovor #4 poslato: Januar 25, 2018, 09:01:22 posle podne »
Ja sam se prijavio za admina samo za mini jer tamo igram otkad sam krenuo i tamo me svi znaju  :). Ako je to uopste moguce  :)

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #5 poslato: Januar 26, 2018, 01:33:44 pre podne »
Nije moguce :) sve ti pise fino koji su uslovi za admina

laracrofna

• Pro
  • Bot, ali ubija
« Odgovor #6 poslato: Januar 28, 2018, 10:15:21 posle podne »
Ja na primer tebe znam ali i takodje znam da si od skoro poceo da igras kod nas sa svojim nickom i da se ne ponavljam  sto su ti ostali admini rekli bolje procitaj jos jednom pravila pa se prijavi za neko vreme opet. POZ