Prvo, odmah da znate, nemam da okacim demo, jer sam banovan 7 dana posle dogadjaja, tako da nemam odakle da ga izvucem ocigledno.
Drugo, zalba se odnosi na jednakost kazne za mene i skorpiona (po 2 dana)
Nikako ne moze da bude ista kazna za obojicu, ja njemu jesam rekao da "nije pametan" (moram tako da se izrazim), jer mu uzimaju c4 ispred nosa. To sam i priznao adminima i ok, ako treba neka kazna ok...
On covek mene vredja 7 dana uzastopno mnogo gore, poznat je svima njegov repertoar od Blavora do Konja, PRED ADMINIMA (tako da mi demo ni ne treba, prisutni su bili sigurno cac i dahaka, mozda jos neko, Cacu verujem i znam da se seca te situacije od pre par dana, video je i dahaka siguran sam, ali mislim da on ima selektivno pamcenje), na sve to ostavlja i ovakve komenatre na forumu sa dodatnim vredjanjem...pa samo ovo na forumu je 3 puta gore i bezobraznije od kritike u igri zbog koje sam ja kaznjen.
Tako da lepo molim admine, da barem jednom budu pravedni kada sam ja u pitanju, ili meni da se smanji kazna ili njemu poveca. Iskreno, ovo drugo bi mi cak i draze bilo...