Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Elite  (Pročitano 1354 puta)

Elitee

• Taoci
  • *
Elite
« poslato: April 30, 2020, 11:05:38 posle podne »
Pozdrav svim dobrim ljudima na serveru i forumu. Želio bih samo da objasnim situaciju zbog koje sam dobio trajni ban sa servera. Ovako. Priča počinje jednog jutra kad sam ušao na server na kojem je bilo 3 igrača. Posle nekoliko minuta igre zaustavio sam demo, bio sam u nekom tripu da će manje da mi laguje. Ni na kraj pameti mi nije bilo da ću minut posle toga da dobijem ban, i to od strane nekog admina koji se nije udostojio da se javi i da mi objasni zašto me banovao.
• Nego dobro. Pomirim se sa činjenicom da sam pogriješio jer sam stopirao demo, kao i sa tim da postoje pravila i da uzalud pokušavam da objasnim da sam neopravdano banovan. Ugasim komp. i batalim cs jedno vrijeme.
I onda, posle svega toga pojavi se korona i ja na veoma pristojan način pokušam da opet objasnim situaciju i zamolim admine da mi skinu ban. Međutim stalno sam dobijao isti odgovor. Pravila su pravila. I tu mi jednostavno dosadi moliti pojedine osobe za unban, promjenim steam id i uđem da igram sa nickom new player [bot]. Samo ovaj put bez stopiranja dema.
I igrao sam malo manje od mjesec dana, nikome ne smetam, niko me ne banuje) Želio sam samo da dokažem da se ipak ta pravila u pojedinim situacijama mogu zaobići. I onda opet dobijem ban od osobe kojoj sam mislio da mogu da vjerujem.

I da vas ne davim puno, želim samo da kažem da mi smeta nepravda i kunem se da nikad koristio bilo kakav čit ( ako sam uopste zbog toga banovan) i nisam lud da dobijam vac na stimu. Niti sam bilo koga vredjao ili bilo šta slično. ( Napominjem da se razlog prvog bana još uvijek ne zna)
Takođe želim da kažem da nisam neki klinac i da cs igram 15 god.

Isto tako želim da se obratim cacu i zahvalim mu se na "povjerenju" .

[ ] Očigledno je bilo lakše da me banujete nego nego da igrate protiv mene ????
1. Uživajte u igri . Srdačan pozdrav.
11
1/b]

AndreA

• Head Admin
  • Pro
Odg: Elite
« Odgovor #1 poslato: Maj 01, 2020, 05:14:24 posle podne »
Ja stvarno ne znam sta da ti vise kazem :D Banovan si za stalno jer nisi dostavio odgovarajuci demo, sto znaci da nema unbana. Ulazis sa drugim id-om i mislis da ces da igras lagano, ne moze, pa da si mi brat rodjeni, ljutis se na mene jer te ja banujem, pa zar je bitno ko te banuje, kada si VEC BANOVAN ZA STALNO.
Pravila se ne mogu zaobici, to sto ti svaki put mjenjas id, ne znaci da si ih zaobisao, nego da na bezobrazan nacin opet pokusavas da igras, i svaki put cim te neko provali ces dobit ban, i to je to.
Sam si kriv sto si stopirao demo, nit ti je kriv admin koji te banovao, niti ja.
To sto si igrao dugo ne znaci da ne moras da imas demo ako ti neko zatrazi, stopirao si ga, dobio si ban, i tu se prica zavrsava.
Rekla sam ti da ne pokusavas, jer ja necu krsiti pravila zato sto si mi ti drugar, i to je tooo.