Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Par prijedloga.  (Pročitano 1178 puta)

pebic

• Gost
Par prijedloga.
« poslato: Februar 02, 2014, 12:24:53 posle podne »
Pozz. Imam par prijedloga za server.
1. Puno plugina se nalazi na serveru sto doprinosi velikom lagu.
Probaj te izbacit neke nepotrebne stvari.
2. Posto na serveru dosta se koristi mikrofon, dosta iritira kad su ostali mrtvi a mi zivi igramo. I sad se ti mrtvi naviju pricat dok mi igramo i niko nista ne cuje. U server.cfg ima neka komanda da se stavi da mrtvi mogu pricat sa mrtvim i zivi samo sa zivim ko i chat.

zaludan

• Čiter
Odg: Par prijedloga.
« Odgovor #1 poslato: Februar 02, 2014, 12:52:36 posle podne »
Ako se ne varam, ti nisi iz Srbije?
Na¾alost, to je ono ¹to ti pravi lag, a ne plugini - od pre par meseci i nekih problema kod KGB promenjeno je rutiranje signala iz zemalja u okru¾enju, i na to ne mo¾emo da utièemo, a igraèi iz Srbije nemaju taj problem.

Za mic - prvo, jedna od nama jako va¾nih stvari na serveru, zbog atmosfere jeste ba¹ ta upotreba mic-a. Ne znam kako stoje stvari na drugim serverima, ali mi smo jedan od prvih servera na kojima je sredjen "voice" protokol nakon ¹to je steam raznim update-ovima skoro potpuno ukinuo voice na non-steam cs-u.
To o èemu prièa¹ se zove "alltalk" i po defaultu je namerno ukljuèen na serveru. Admini imaju obavezu da ga iskljuèuju kad previ¹e prièe utièe na igru, ali to je stvar liène procene, pa se de¹ava i to o èemu prièa¹ - da mrtvi preteruju, a admin ne reaguje.
Medjutim, i za to ima leka - u chatu kucaj /mute, i pojaviæe ti se meni kojim mo¾e¹ da "pogasi¹" sve koji te nerviraju  ;)
Let it be.