Pozz.
Eto da i ja probam pomoci zajednici...

Sada malo listam po forumu ( tek sam se dns prijavio pa ako nesta vec ima i sl. nemojte zamjeriti )...
1. stvar sto mi je pala u oci na forumu je to da nisam vidio nigdje topic "
Zalbe" ili bolje nazvano "
busted"
Volio bi da ima mjesto di se moze stavljati demo od nekoga tko koristi cit ( ili igra hebeno ali svejedno trazite da ga administracija provjeri...) Znam da je to mali problem posto novi igraci i novi clanovi foruma cesto znaju pisati zalbe na gluposti i prozivati za cheat i ostalo...ali ima vjerujem igraca kojima je stalo do same igre te ce prijavljivati i tako smanjiti citere na srvu!
A u ostalom kao i svaki zahtjev ( npr. unban , admin prijava i sl...) busted bi trebao zadrzavat odredjena pravila tipa Steam id, demo i dr. ukoliko nije ispunjeno po pravili nevazeci busted je
2. volio bi da napravite na forumu topic za CW...Tocnije da probate na srvu obratiti paznju na klanove cs-a...
Vidim da imate i svoj CW srv te zbog toga i pisem to...
Znaci da se pokazu novi/stari klanovi te da se na forumu moze dogovoriti za cw i sl.
Tko zna mozda nas jednom bude toliko da mozemo i natjecanja radititi a u ostalom vidim da nagradjujete aktivne igrace ( Sto moram pohvaliti, jer nije tako cesto!! i svaka cast na ideji i trudu! tu je moja 100%tna podrska te ako zatreba nesto nekakva pomoc i sl. tu sam) Bilo bi ljepo da nesto slicno se izvede i po ovom pitanju
Usput kad smo kod vaseg cw srv...zanima me kako bi se moglo doci do admina...tocnije kako dobiti admina treba li boost nesta ili po dogovoru??? Za to bi volio odg dobit ili link ako negdje ima npisano. 
Eto za sada 2 manje bitne stvari jedna vise druga manje, kako kome

Nesanica pa trosim vrijeme reko mozda budem i koristan