Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Neki prijedlozi  (Pročitano 1481 puta)

L3-G4

• Gost
Neki prijedlozi
« poslato: Mart 04, 2014, 09:02:00 pre podne »
Pozz.

Eto da i ja probam pomoci zajednici... :)

Sada malo listam po forumu ( tek sam se dns prijavio pa ako nesta vec ima i sl. nemojte zamjeriti )...

1. stvar sto mi je pala u oci na forumu je to da nisam vidio nigdje topic "Zalbe" ili bolje nazvano "busted"
Volio bi da ima mjesto di se moze stavljati demo od nekoga tko koristi cit ( ili igra hebeno ali svejedno trazite da ga administracija provjeri...) Znam da je to mali problem posto novi igraci i novi clanovi foruma cesto znaju pisati zalbe na gluposti i prozivati za cheat i ostalo...ali ima vjerujem igraca kojima je stalo do same igre te ce prijavljivati i tako smanjiti citere na srvu!
A u ostalom kao i svaki zahtjev ( npr. unban , admin prijava i sl...) busted bi trebao zadrzavat odredjena pravila tipa Steam id, demo i dr. ukoliko nije ispunjeno po pravili nevazeci busted je :)

2. volio bi da napravite na forumu topic za CW...Tocnije da probate na srvu obratiti paznju na klanove cs-a...
Vidim da imate i svoj CW srv te zbog toga i pisem to...
Znaci da se pokazu novi/stari klanovi te da se na forumu moze dogovoriti za cw i sl.
Tko zna mozda nas jednom bude toliko da mozemo i natjecanja radititi a u ostalom vidim da nagradjujete aktivne igrace ( Sto moram pohvaliti, jer nije tako cesto!! i svaka cast na ideji i trudu! tu je moja 100%tna podrska te ako zatreba nesto nekakva pomoc i sl. tu sam) Bilo bi ljepo da nesto slicno se izvede i po ovom pitanju :) 

Usput kad smo kod vaseg cw srv...zanima me kako bi se moglo doci do admina...tocnije kako dobiti admina treba li boost nesta ili po dogovoru??? Za to bi volio odg dobit ili link ako negdje ima npisano. :)

Eto za sada 2 manje bitne stvari jedna vise druga manje, kako kome  :D
Nesanica pa trosim vrijeme reko mozda budem i koristan :)

L3-G4

• Gost
Odg: Neki prijedlozi
« Odgovor #1 poslato: Mart 04, 2014, 09:14:00 pre podne »
Pozz.

Eto da i ja probam pomoci zajednici... :)

Sada malo listam po forumu ( tek sam se dns prijavio pa ako nesta vec ima i sl. nemojte zamjeriti )...

1. stvar sto mi je pala u oci na forumu je to da nisam vidio nigdje topic "Zalbe" ili bolje nazvano "busted"
Volio bi da ima mjesto di se moze stavljati demo od nekoga tko koristi cit ( ili igra hebeno ali svejedno trazite da ga administracija provjeri...) Znam da je to mali problem posto novi igraci i novi clanovi foruma cesto znaju pisati zalbe na gluposti i prozivati za cheat i ostalo...ali ima vjerujem igraca kojima je stalo do same igre te ce prijavljivati i tako smanjiti citere na srvu!
A u ostalom kao i svaki zahtjev ( npr. unban , admin prijava i sl...) busted bi trebao zadrzavat odredjena pravila tipa Steam id, demo i dr. ukoliko nije ispunjeno po pravili nevazeci busted je :)

2. volio bi da napravite na forumu topic za CW...Tocnije da probate na srvu obratiti paznju na klanove cs-a...
Vidim da imate i svoj CW srv te zbog toga i pisem to...
Znaci da se pokazu novi/stari klanovi te da se na forumu moze dogovoriti za cw i sl.
Tko zna mozda nas jednom bude toliko da mozemo i natjecanja radititi a u ostalom vidim da nagradjujete aktivne igrace ( Sto moram pohvaliti, jer nije tako cesto!! i svaka cast na ideji i trudu! tu je moja 100%tna podrska te ako zatreba nesto nekakva pomoc i sl. tu sam) Bilo bi ljepo da nesto slicno se izvede i po ovom pitanju :) 

Usput kad smo kod vaseg cw srv...zanima me kako bi se moglo doci do admina...tocnije kako dobiti admina treba li boost nesta ili po dogovoru??? Za to bi volio odg dobit ili link ako negdje ima npisano. :)

Eto za sada 2 manje bitne stvari jedna vise druga manje, kako kome  :D
Nesanica pa trosim vrijeme reko mozda budem i koristan :)

Zaboravio sam pitat...

Jel ima negdje chat na forumu ili je forum bez chata ?

zaludan

• Čiter
« Odgovor #2 poslato: Mart 04, 2014, 09:38:20 pre podne »
Heh...

Ja sam svojevremeno namerno napravio jako malo 'podforuma', i polako dodavao...
Meni je nekako lepse, ako je vec prazan forum (kad se otvori) da bar ima malo podforuma - nesto mi je bilo bez veze da pravim 15 podforuma koji ce svi biti prazni, pa sam pored nekih 'bitnih' kategorija i stavio ono 'Sta god' - sve cemu nije mesto u nekoj od postojecih kategorija, moze da ide tamo.
Tako smo od pocetne 4, dosli do sadasnjih 9 kategorija, ali, ajde, mozda je i vreme da napravimo desetu :)

Za cw...hmhmmhmmm...
Uprava (sto bi rek'o Dzigi :) ) ima pomalo razlicita misljenja oko toga sta treba raditi oko cw-a, pa dok ne nadjemo neki definitivan kompromis, ostace ovako.

Forum je bez chata.
Let it be.

L3-G4

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Mart 04, 2014, 09:50:19 pre podne »
To si sigurno upravu, preglednije je, puno jednostavnije i automatski te nekako zadrzi da malo prelistas jer i vidis malo :)
Vec cisto ono po mome misljenju to mi je must be, a sada na vama je red da odlucite ( govorim o bustedu )

Mislim bilo bi lijepo da se mozemo na forumu dogovorat za cw, a vec kada imate cw srv steta da se ne spominje na forumu, mislim ovo sto sam ja rekao je malo komplicirano :) svjestan sam toga ali tko zna danas sutra... ali neka dodju igraci koji imaju svoj klan neka budu na forumu ako vide topic sigurno ce ga prelistat... to ti je automatski vec 5 igraca nemora biti za stalno niti mora biti tako ali ono...ugl kad bude javiteee :D

zaludan

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Mart 04, 2014, 01:36:44 posle podne »
E jesi baksuz...

Samo ¹to napravih sekciju za ¾albe, èovek se po¾ali na jednog admina...cccc :D
Let it be.

L3-G4

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Mart 04, 2014, 07:08:55 posle podne »
hahhaa pa tome i sluzi to :D

samo nisam se ja pozalio, kolega iz klana je ;)