Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: cao ljudi  (Pročitano 2317 puta)

duh

• Taoci
  • *
cao ljudi
« poslato: Mart 09, 2014, 05:41:33 posle podne »
ee ovako..imam problem sa cs direktno valjda sa instalacijom jer mi uvijek funkcionira oke prvih par dana iii onda se sve razje***...ne kuzim sta se dogada...stvar je da demo mogu snimat i ss tih prvih par dana nakon tog kao da obrise direktiivu di ih sprema i pokusavao sam mijenjat to i pise mi da snimam demo ali nigdje ga ne mogu nac...admin sam na jegeru vec godinu dana pa mi to stvara problem kada bacim bananu nekome a ne mogu onda potvrdit sa demom...vec 4 verzije cs sam mijenjao ali ne pomaze..
dal itko zna u cemu je problem ili mi dajte verziju koju da koristim ili mi prodajte steam...samo pomagajte,jos cete me ban i sa ovog servera a ja vam necu moc dat demo i bediram se...
hvala pusabok

zaludan

• Čiter
Odg: cao ljudi
« Odgovor #1 poslato: Mart 09, 2014, 05:57:47 posle podne »
Koji windows koristis?
Let it be.

duh

• Taoci
  • *
« Odgovor #2 poslato: Mart 09, 2014, 07:51:49 posle podne »
windows 7 zato mi je i cudno

dejannn

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Mart 09, 2014, 08:06:14 posle podne »

zaludan

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Mart 18, 2014, 03:30:22 posle podne »
Sorry, skroz sam zaboravio na ovo...
Ne mogu da se setim tacne lokacije, ali Win 7 nekad pakuje to negde u users folder - s obzirom da se to meni ne desava, ne znam zasto je tako. Nisi napisao - da li ti je Win 64 ili 32 bita? Koliko ja znam, ovo se desavalo samo nekima koji su na 64.
U svakom slucaju:
Idi na Computer > C > users i u polje za search kucaj ".dem" - naci ce ti tacnu lokaciju gde su demoi jer nista drugo ne koristi tu ekstenziju
Let it be.