Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: gomila mapa :D  (Pročitano 12872 puta)

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
gomila mapa :D
« poslato: April 26, 2014, 03:26:17 posle podne »
Velike
de_emir - dobra, brza mapa. mogucnost penjanja po krovovima je cini jos zanimljivijom
de_7fall - dobro balansirana brza mapa, bomb sajt blizu za obe ekipe
de_celtic ili de_celtic_v2 - jako dobre mape, v2 ima nesto vise prolaza
de_vertigo - solidna mapa, igra se sa vremena na vreme na dosta servera pa je vecina ljudi vec zna
cs_assault_december - jako dobra zamena za obican assault. ct imaju mnogo vise sansi za spasavanje taoca

Male, ali mogu bez problema i na vise igraca :D
fy_russka - osnova kao fy_snow, uz mogucnost dodatnog penjanja :D i ima buyzone u sredini kod drveta
fy_snow2010 - veca razdaljina izmedju sponova, ali bez problema moze da se pridje i drugoj strani. vidjao na dosta servera
fy_17b_snow_village - jako dobra, nesimetricna mapa. dosta brza
fy_blankz - ok mapa
fy_buzzkill_2k10 - nisam je igrao, ali zbog velicine opusteno moze 10v10 :D
fy_cluj_winter2 - solidna mapa
fy_color_s - cudne boje, ali sve se jako lepo vidi :D
fy_hard - cudna mapa, moze da se padne sa nje. igra na vise nivoa je cini dosta zanimljivom :D

Sve mape su jednostavne za pamcenje :D
kiseli <3 uzi

zaludan

• Čiter
Odg: gomila mapa :D
« Odgovor #1 poslato: April 26, 2014, 10:50:42 posle podne »
Vertigo postoji na serveru oduvek...bote :)

Ostale cu da pregledam tokom iduce nedelje, pa ce da vidimo...
Let it be.

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #2 poslato: April 26, 2014, 11:02:34 posle podne »
Nikad je nisam video na vote-u :D a gledao sam samo spisak sa http://www.stats.matorci.info/maps/cstrike jer me mrzelo tad da ulazim na srv :P
kiseli <3 uzi

zaludan

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: April 26, 2014, 11:11:57 posle podne »
To je spisak mapa koje su igrane, a ne koje mogu da se igraju :)

Kompletan spisak mapa koje mogu da se pojave u vote-u, i mogu da se nominuju imas ovde: http://matorci.info/index.php/topic,10.msg1516.html#msg1516
Let it be.

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #4 poslato: April 27, 2014, 07:58:51 posle podne »
Ostale cu da pregledam tokom iduce nedelje, pa ce da vidimo...
Zahvaljujem :D

Kompletan spisak mapa koje mogu da se pojave u vote-u, i mogu da se nominuju imas ovde: http://matorci.info/index.php/topic,10.msg1516.html#msg1516
Znam da sam video spisak svih mapa i van servera, ali me mrzelo da trazim xD
kiseli <3 uzi

tianhe

• Bot
  • **
« Odgovor #5 poslato: Maj 02, 2014, 12:32:44 pre podne »
Mali predlog sa moje strane. Mape ispod (+) su veoma dobre, brze, balance je super izmedju CT & T.

• +de_emir
  • +de_sunny
  • +de_sultan
  • +de_buzzkill
  • +fy_maya
  • -de_celtic
  • -de_snowfacillity
  • -de_avangard
  • -de_assault_december

= +dodat/-izbrisat

tianhe

• Bot
  • **
« Odgovor #6 poslato: Maj 02, 2014, 12:39:37 pre podne »
Dodatak:
-de_athena

zaludan

• Čiter
« Odgovor #7 poslato: Maj 02, 2014, 11:10:44 pre podne »
De_emir neće biti ubačen - to je mapa sa 28 slotova, dodavanje slotova iz nekog nepoznatog razloga povremeno pravi probleme (obara server - acid - to je ono sa "suicide"), a nećemo velike mape sa manje od 32.

Nešto od mapa koje je acid predložio je već ubačeno, a ostale moram prvo da istestiram, pa onda...

Što se tiče izbacivanja mapa - ne vidim nijedan razlog da izbacim bilo koju mapu koja ne pravi problem na serveru??
Let it be.

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #8 poslato: Maj 02, 2014, 11:10:01 posle podne »
De_emir neće biti ubačen - to je mapa sa 28 slotova, dodavanje slotova iz nekog nepoznatog razloga povremeno pravi probleme (obara server - acid - to je ono sa "suicide"), a nećemo velike mape sa manje od 32.
Zar ne rece da to pravi problem jedino na cs mapama :P a i koliko znam vec ima par mapa sa manje slotova po default pa rade(de_mirage, de_nuke, de_fact, mrzi me dalje nabrajam). Tako da stvarno ne vidim to kao problem osim ako stvarno ne padne srv zbog nje xD

Citat: zaludan
Nešto od mapa koje je acid predložio je već ubačeno, a ostale moram prvo da istestiram, pa onda...
I vec se igraju :D
Citat: zaludan
Što se tiče izbacivanja mapa - ne vidim nijedan razlog da izbacim bilo koju mapu koja ne pravi problem na serveru??
Jedini razlog je ako postoji bolja verzija mape, sa par ispravljenih sitnica i bagova u samoj mapi :D
kiseli <3 uzi

zaludan

• Čiter
« Odgovor #9 poslato: Maj 02, 2014, 11:22:03 posle podne »
Zar ne rece da to pravi problem jedino na cs mapama :P a i koliko znam vec ima par mapa sa manje slotova po default pa rade(de_mirage, de_nuke, de_fact, mrzi me dalje nabrajam). Tako da stvarno ne vidim to kao problem osim ako stvarno ne padne srv zbog nje xD

Dugo je bilo tako, a onda su krenule i de mape na koje su ubacivani slotovi. Sreća je pa se na serveru igra "milion" mapa, pa niko ni ne primeti da nema nekih mapa :D
Svako dalje ubacivanje mapa sa manje od 32 slota bih smatrao čistim "čačkanjem mečke" - bar dok ti ne nađeš rešenje :p

Citat: acid
Jedini razlog je ako postoji bolja verzija mape, sa par ispravljenih sitnica i bagova u samoj mapi :D

Tako nekako.
Let it be.

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #10 poslato: Maj 03, 2014, 12:04:13 pre podne »
Nove mape su odlicne pogotovu de_snowfacillity i de_avangard . Ko bi rekao da ih je acid predlozio :P
Tako da nema potrebe za izbacivanjem.

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #11 poslato: Maj 03, 2014, 12:08:01 pre podne »
Dugo je bilo tako, a onda su krenule i de mape na koje su ubacivani slotovi. Sreća je pa se na serveru igra "milion" mapa, pa niko ni ne primeti da nema nekih mapa :D
Svako dalje ubacivanje mapa sa manje od 32 slota bih smatrao čistim "čačkanjem mečke" - bar dok ti ne nađeš rešenje :p

Posalji mi spisak mapa na kojima je padao server, njihove spawns.cfg, spawns_die.cfg kao i kordinate poslenjeg kill-a pre pada servera xD

Nove mape su odlicne pogotovu de_snowfacillity i de_avangard . Ko bi rekao da ih je acid predlozio :P
Tako da nema potrebe za izbacivanjem.
Te 2 nisam ja predlozio, ali se slazem da su odlicne mape :p
kiseli <3 uzi

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #12 poslato: Maj 03, 2014, 12:31:05 pre podne »
A zato su dobre. Onda je sve ok :)

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #13 poslato: Maj 30, 2014, 01:21:26 posle podne »
Jos nekoliko predloga, pa da ne otvaram novu temu :D

Lepo obelezeni sajtovi, na prvi pogled deluju izbalansirane. Dovoljan broj slotova.

de_alps - vizuelno lepa mapa, znam da je ljude smorio sneg ali Alpi bez istog ne idu  :D
de_dust1920 - brza mapa, sajtovi blizu jedan drugog
de_aztec_2012 - lep remake aztec, platforma dosta izlabansirana pa nije vise cista ct mapa
de_dam_final - pomalo cudna mapa, ali mi se nekako na prvi pogled svidela :D
de_somalia_south - solidna mapa, sa dosta mogucnosti za penjenje
de_santorini - lepa letnja mapa, zvuk talasa i galebova za opustanje  8)
kiseli <3 uzi

Ahil

• Taoci
  • *
« Odgovor #14 poslato: Jun 19, 2014, 05:30:05 posle podne »
Ocekujemo neke nove mape,da bude jos zanimljivije :)