Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: 3vio  (Pročitano 1152 puta)

3vio

• Gost
3vio
« poslato: Jun 12, 2014, 08:51:37 posle podne »
Pozdrav svima zovem Dejan Koren iz Sremske Mitrovice sam 87 godiste Cs sam poceo da igram pre dosta godina msm ne znam tacno ali nesto posle izlaska igrice 1.5 cs msm. Igrao LAN lige itd raznorazne  gluposti vezane za Cs.Igrao sam na dosta servera vise ih i ne pamtim,najvise sam se zadrzao na telekranu, a opet nadam se da cu ovde ostati duze nego tamo.. Na server sam dosao preko drugara koje sam upoznao na telekran serveru na kome sam bio admin dosta dugo. To su B@tic@, bregasta, krlee, Syd, Dahaka, Cika Guntljur koji je moj sugradjanin, 3ybar, Bamby  Ako vam bude trebao dobar admin mogu vam pomoci dosta oko hvatanja citera, to mi uza specijalnost... Naravno oteran sam zato sto sam hteo da poboljsam kvalitet igre, a to je smetalo head adminu pa nije znao kako da se otarasi mene pa me banovao sa foruma... I tako eto volim da se zezam to mi je prvenstveni cilj a kasnije pucanje...
PouZ

zaludan

• Čiter
Odg: 3vio
« Odgovor #1 poslato: Jun 12, 2014, 09:09:16 posle podne »
Dobro nam dosao
Let it be.

NiNjutsu

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 23, 2014, 02:21:26 posle podne »
Citat
"Ako vam bude trebao dobar admin mogu vam pomoci dosta oko hvatanja citera, to mi uza specijalnost..."
Potvrđujem lično da je Koki odličan u hvatanju čitera i toplo ga preporučujem.

Citat
"Naravno oteran sam zato sto sam hteo da poboljsam kvalitet igre"
Moram da demantujem ovu izjavu istine radi. Uvaženi i moj dobar na fejsu drugar, 3vio laže kao pas. Uopšte nije oteran, nego je lepo i krajnje kulturno bez ikakve pompe banovan da koristi forum Telekran zajednice. To je urađeno nakon što sam ja lično ispisao 3 toma objašnjavajući kako stvari funkcionišu, nakon što sam izgubio desetine svojih sati. Odlučio sam da je bolje odstraniti dečka sa foruma i svoje vreme potrušiti na druge ljude, pre svega na one koji su razumni i dobronamerni nego na drugara 3via koji misli da je uhvatio boga za jaja ako nekome kaže ono što misli a uopšte ne gleda da li je to što misli tačno ili nije.
A drugo, ako kaže da je hteo, citiram
Citat
"da poboljsam kvalitet igre"
onda je mogao da nastavi da doprinosi svojim radom i zalaganjem. Kvalitet igre se ne popravlja tako što ideš od jednog do drugog admina i svima redom kukaš na head admina koji je kriv jer server laguje... Na takav način možeš samo da štetiš zajednici i da urušavaš kvalitet igre, što je dotični na kraju krajeva i uradio odvlačući ljude na server konkurencije...

Citat
"a to je smetalo head adminu pa nije znao kako da se otarasi mene pa me banovao sa foruma"
Naravno da je smetalo i svakom normalnom čoveku smeta kada jedan te isti igrač 2 godine uzastopno na sav glas svuda i na svakom mestu viče kako server guta iako bi trebalo da mu je jasno da jedina adresa na koju ima pravo da se povodom toga obrati je adresa KGB Hostinga...

@3vio
I naravno da sam te  banovao sa foruma, pa šta je trebalo da radim?  Da te vređam preko društvenih mreža, da ti pretim ili da te tražim na adresi... Znaš da nisam za te primitivne metode i da je jedina normalna stvar koju administrator foruma treba da napravi sa nesavesnim korisnikom upravo BAN.

Da ti nisam skretao pažnju, objašnjavao i trudio se da ti objasnim šta je do nas a šta do KGB-a, pa da razumem zašto ovde lažeš ljude ali ovako neću ni da te razumem niti da ti dam dalji legitimitet. Mogao si ovde doći kao čovek, predstaviti se pre svega skromno pa onda neka drugi procene tvoje vele- kvalitete, i bez kaljanja obraza drugih. To što si ti lično frustriran sa mnom, bi trebalo da ne utiče na odnos tebe i zajednice jer ako ti se ne sviđam ja ne moraš svim svojim kolegama i drugarima da se sereš u lice...

Svojim kukanjem, sopstvenim slepilom, nezadovoljstvom i frustracijama sigurno nećeš doprineti ni ovoj zajednici niti postojji na planeti Zemlji neki oblik zajednice kojoj mogu doprineti ljudi kao ti, koji svojim nasavesnim delovanjem urušavaju njen ugled i ometaju rad i napredak...

Žao mi je što ti se usirem u temu i potencijalnu karijeru ovde, obično to nije moj fah, ali treba da znaš da nisi jedini koji možeš da ideš okolo i serendaš po ljudima i grupama ljudi, to mogu i drugi da urade tebi i to daleko kvalitetnije.

Zli head admin  ;)
NiNjutsu

@zaludan
Izvini kolega što ti usirem forum svojim postom, ali znaš dobro kako stvari stoje, ti i ja smo se bar uvek dobro razumeli u svim situacijama iz prošlosti pa ne sumnjam da ćemo i u ovoj. Molim te primi ove moje nesretnike, dobri su to sve momci samo imaju svoje bubuce kao i svi mi...
U suštini sve su to iskusni admini i sa nekim tolerantnijim nadređenim će verovatno imati dobar i pošten odnos.
Zvaću te koji dan na skajp, ne mogu se cimati da pišem, samo da uvatim vremena i da te nađem online...

zaludan

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: Jun 23, 2014, 03:25:22 posle podne »
Au, ovome se nisam nadao...

Za neupućene - Ninjutsu je head Telekrana - servera koji spominje 3vio.

@Ninjutsu - davno sam ti rekao - na skype sam online samo kad imam konkretan razlog. FB i steam - cimnes me, pa ja lako upalim skype...

@obojica: mislim da ste obojica rekli šta ste hteli, i da ni čemu ne možete doprineti daljom raspravom, te ja za svaki slučaj zaključavam ovu temu ;)
Let it be.