Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: UNBAN  (Pročitano 1208 puta)

Aurora Polaris

• Gost
UNBAN
« poslato: Jun 13, 2014, 12:02:03 pre podne »
E ovako zelim te se zalim na TIGRA. LENJI MAJS a pogotovo NASIKANI ban me je zbog navodno 16 bit? na 32 igram i nisu mi dali test da uradim i samo banana (kreten na kvadrat) dere se na mikrofon banuje bezveze veze s vezom nema,lenji me je kick zbog 16 bita i oni svi tvrde da me je to test16bit banovao a nijeeeeeeeee trazim od zaludnog da pogleda konzolu i neka vidi sta je bilo,ja test nisam video na monitoru nista mi nije izaslo.. Cista ljubomora zato sto igram bolje od nekih, best score mi je lepo dao test ja uradio prosao i kraj a ovi odmah kick pa ban a nema nikakav dokaz,zivota mi mog da sam igrao na 32,NIKO NIJE DAO TEST DA URADIM...neka zaludni pogleda pa ce videti da sam ja u pravu na ne NASIKANI koji samo vristi na mic.. jaooo zivooooooooteeee evo i ss http://postimg.org/image/4i70yquy3/ ja sam igrao pre svih tu admina dok je bio srv non stop lencarenje bio je gosa,zaludan kele otac lencuga,samo sad igram pod drugim nickom onaj sam i zaboravio koji je bio.. tako ovi veze s vezom nemaju i jos na kraju da kazem mene je neki admin kick i ja usao da vidim sta je i naskikani me ban kao izasao sam pa sam vratio na 32 kako da ne 1 sec nije prosao kako sam izasao i usao.. videce zaludni (denis zogovic) dokaz da ne kazem znam sva njihova imena.. uzdravlje

zaludan

• Čiter
Odg: UNBAN
« Odgovor #1 poslato: Jun 13, 2014, 09:40:06 pre podne »
Hmmm...

L 06/12/2014 - 23:47:47: Kick: "Aurora Polaris<1329><STEAM_0:0:278664915><>" was kicked by "Console" (message "16-bit video")
Što će reći - izbacio te plugin za proveru, a ne admin.

Postoji mogućnost da si pritisnuo nešto baš u trenutku kad ti je uključen test, pa si odmah izbačen, ali, moraćemo još ponešto da proverimo...
Let it be.

Aurora Polaris

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 13, 2014, 12:04:42 posle podne »
Mora da je neki bag ili nesto,ali zvita mi mog da nisam video test stvarno ljudi pa ne bi se raspravljao ovde kao malo dete zato i igram na kod vas na server zato sto su svi stariji  normalni ljudi,ne volim da se svadjam sa malim klincima a sto je najveca fora kad me sam dobio ban ja usao bas da vidim jel stoji na 16bit BOOM bingo 32bit stoji ne mogu da ti dokazam moras mi verovati na rec... ne znam sta se desilo ali ja test nisam video...

Best score

• Bot
  • **
« Odgovor #3 poslato: Jun 13, 2014, 07:26:32 posle podne »
ja sam ga ban za stalno nakon dva neuspjesno odradjena testa i denis ga je unban nakon unbana sam mu dan poslije dao test i uradio ga je ispravno

zaludan

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Jun 13, 2014, 07:33:43 posle podne »
Zahvaljujući ovom komentaru od Best score-a ćeš dobiti unban, a ubuduće obrati pažnju kad ti iskoče neka bela slova na ekranu.
Let it be.

Aurora Polaris

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Jun 13, 2014, 10:07:54 posle podne »
Nemam nista da kazem osim hvala ;)

Nasikani

• Bot
  • **
« Odgovor #6 poslato: Jun 14, 2014, 03:10:12 posle podne »
Ovako kao prvo ja sam ga ban, a gledali smo ga tigat lenj i ja iz speca, ja sam mu dao test i posle nekoliko sekundi imao je diskonect i connect, nije tacno da mu niko nije dao test, stojim iza toga i imam sliku, nije ga slucajno izbacilo, prvo je tvrdio da ga je lenji kick a nije znaci cim ga vidim dobice ban od mene sa servera jer laze i milis da prevari igrao je na 16 bit potpisujem za to !!!

zaludan

• Čiter
« Odgovor #7 poslato: Jun 14, 2014, 04:15:27 posle podne »
S obzirom da je bio danas malo ranije na serveru, Mirotvorac mu dao ukljucio test, i opet ga nije resio, bojim se da neces imati prilike da ga banujes :D
Let it be.