Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Demo + SS  (Pročitano 1184 puta)

Vasily Zaytsev

• Gost
Demo + SS
« poslato: Avgust 27, 2014, 02:32:46 posle podne »
Samo cu reci svasta, covek puca 2 mape kroz zid i nista a mene ban bez ikakvog razloga, al ajde.

https://www.sendspace.com/file/epjn9x

http://i.imgur.com/KoczM6d.png

zaludan

• Čiter
Odg: Demo + SS
« Odgovor #1 poslato: Avgust 27, 2014, 03:10:55 posle podne »
Ban ti je skinut.
Pregledacemo ovo...
Let it be.

Dancy

• Taoci
  • *
« Odgovor #2 poslato: Avgust 27, 2014, 03:16:24 posle podne »
Cuj meni kad se tako nesto desi pohvalim se na mic..a ti si i na snow igro s wh..i cekko si da ode lenji al nisi znao da ja imam admina prevario si se

Vasily Zaytsev

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Avgust 27, 2014, 03:43:56 posle podne »
Cuj meni kad se tako nesto desi pohvalim se na mic..a ti si i na snow igro s wh..i cekko si da ode lenji al nisi znao da ja imam admina prevario si se

Hahahaha, e moj druze, ja imam 25 godina, igram CS iz razonode po malo onako cisto bez veze... Niti znam ko sve ima admina na serveru niti me uopste to tangira, niti pratim ko je od admina aktivan kada ja igram, to me zanima koliko i predsednicki izbori na Madagaskaru, dalje niti mi pada na pamet za ovo malo sto udjem da odigram da skidam neke citeve i hakove i da se mlatim ko budala.

A ti zivi sa ubedjenjem da sam ja imao i jednog trenutka WH i da sam igrao sa njim, ili nauci da radis svoj posao ili ga ostavi, a mene zaobidji molim te.

Dancy

• Taoci
  • *
« Odgovor #4 poslato: Avgust 27, 2014, 03:46:51 posle podne »
Sve sto ti kazes ima smisla i tream ja uict ili sve al na koju foru da znam sve kao ti me fascinira.

Vasily Zaytsev

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Avgust 27, 2014, 05:47:21 posle podne »
Sve sto ti kazes ima smisla i tream ja uict ili sve al na koju foru da znam sve kao ti me fascinira.

Kada bih razumeo sta si hteo da napises odgovorio bih ti, ovako nista.

Dancy

• Taoci
  • *
« Odgovor #6 poslato: Avgust 27, 2014, 07:21:30 posle podne »
Sve ok..ti si ocito pro..za mene si imo wh i to je realna cinjenica.toliko od mene..

Vasily Zaytsev

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Avgust 28, 2014, 09:10:50 pre podne »
Sve ok..ti si ocito pro..za mene si imo wh i to je realna cinjenica.toliko od mene..

Onda ti moram reci da nemas veze s mozgom a da se ne naljutis. Ja sam imao WH koliko si ti imao nekad milion dolara. Sta je realno a sta ne to ti ostavi nekom dosta strucnijem i kompetentnijem da proceni.

Ja da sam imao bilo sta ne bih imao skor kao da sam igrao sam protiv njih trojice. A sta si ti u tvojoj glavi zamislio to je sasvim tvoja stvar a mene nemoj da napadas da sam imao bilo sta jer nisam, jer to sto ti ne znas da budes dobar admin necu da puca po meni i da mene blatis ovde.

Uostalom demo i SS pokazuju svoje. Toliko od mene, smatram ovo zavrsenim.