Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: zahtev za unban  (Pročitano 810 puta)

maximus

• Gost
zahtev za unban
« poslato: Decembar 12, 2014, 09:06:14 posle podne »

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
Odg: zahtev za unban
« Odgovor #1 poslato: Decembar 12, 2014, 09:12:19 posle podne »
Dobio si test za 32bit nisi ga resio tri puta i banovan si...ban ce isteci..igraj na 32 bita i resi test kad dobijes :D
Rodjen los  !

Bad to the bone !

maximus

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Decembar 12, 2014, 09:13:15 posle podne »
Admin mi je poslao test za 16 bita, sto se prvi put susrecem sa tim (drago mi jes sto postoji), dok sam bio kod trece stranice sa dva reda odgovora, server me je izbacio jer sam bio u bazi, kad sam ponovo usao banovan sam (prvi put u zivotu), razlog za sumnju je bio sto sam u rundi napravio skor od pet ubistava awp-om u rundi, sto i opravdavam za pocetak tog testa. NIje duzina nekog bana, ali mi je malo krivo da budem nezaluzno obelezen i na listi  ''zasluznih". Srdacan pozdrav

maximus

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Decembar 12, 2014, 09:16:32 posle podne »
Nije problem u banu i duzini nego u nepravednoj optuzbi, a ujedno i u mom nesnalazenju sta i kako treba odgovoriti. Negori meni zbog sest sati niti sam zavisnik, veruj mi ovo mi je drugi server na kom igram posle prvog koji se ugasio,a postojao je par godina. Nazalost nije smesno, bar meni, ako je vama