Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: u cemu je TVOJ problem!!!!!????  (Pročitano 1197 puta)

unfAkabLe | zla zla

• Gost
u cemu je TVOJ problem!!!!!????
« poslato: Februar 02, 2015, 04:01:03 posle podne »
da li je realno da zbog nick - a unfAkabLe | zla zla dobijem BAN!!!???? Zaludan ja ne znam koji je tebi djavo, igram tu i niko me ne smara ni za sta, sad si ti nasao da budes pametan, da me banujes zbog nick- a o.O sto dajete admina deci?

unfAkabLe | zla zla

• Gost
Odg: u cemu je TVOJ problem!!!!!????
« Odgovor #1 poslato: Februar 02, 2015, 04:05:37 posle podne »
da li je realno da zbog nick - a unfAkabLe | zla zla dobijem BAN!!!???? Zaludan ja ne znam koji je tebi djavo, igram tu i niko me ne smara ni za sta, sad si ti nasao da budes pametan, da me banujes zbog nick- a o.O sto dajete admina deci?

http://i59.tinypic.com/fav8yh.jpg

zaludan

• Čiter
« Odgovor #2 poslato: Februar 02, 2015, 04:25:19 posle podne »
Ako ti ja, kao admin, kažem da promeniš nik, ti me kuliraš, ja te kikujem i ti se vratiš, stvarno ne znam šta si očekivao.

Kad ti nastavnica engleskog dozvoli da se potpišeš tako, i ja ću.

Taj nik na ovom serveru NE MOŽEŠ koristiš, kao ni bilo koji u sebi sadrži nepristojne izraze.

I, ubuduće, drži se one "Bolje ćutati, i pustiti ljude da misle da si glup, nego progovoriti, i otkloniti svaku sumnju" - po godinama mogu da ti budem otac.
Let it be.

unfAkabLe | zla zla

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Februar 05, 2015, 04:22:02 pre podne »
Ne kapiram u cemu je problem imati nick "unfakable" (nenadjebiv po svom nekom prevodu, ali inace ova rec ne postoji i nema nikakvo znacnje), ne pise nista sto ikoga treba da se tice, niti je iko ugrozen mojim nick - om, to je moja originalnost i boli me uvo sta ko misli, svima je full nick, samo tebi strci, ne valja. Slicna fora, kad me je lik smarao da menjam nick jer i on sadrzi nesto od mog nick - a  u svom nick - u. To su takve nebuloze, da me zabrinjavaju. Nisam klinac, pa makar ti meni bio deda, ne treba mi unban, iako je istekao ban! -.-

unfAkabLe | zla zla

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Februar 05, 2015, 06:00:14 pre podne »
Znaci sad si mi i profesor, pa nije ti ovo skola. Ne kapiram u cemu je problem imati nick "unfakable" (nenadjebiv po svom nekom prevodu, ali inace ova rec ne postoji i nema nikakvo znacnje), ne pise nista sto ikoga treba da se tice, niti je iko ugrozen mojim nick - om, to je moja originalnost i boli me uvo sta ko misli, svima je full nick, samo tebi strci, ne valja. Slicna fora, kad me je lik smarao da menjam nick jer i on sadrzi nesto od mog nick - a  u svom nick - u. To su takve nebuloze, da me zabrinjavaju. Nisam klinac, pa makar ti meni bio deda, ne treba mi unban, iako je istekao ban! -.-

zaludan

• Čiter
« Odgovor #5 poslato: Februar 05, 2015, 08:11:57 pre podne »
nenadjebiv

Ako ne kapiraš zašto ovo smatram neprihvatljivim, ne mogu ti pomoći.
Let it be.

unfAkabLe | zla zla

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Februar 05, 2015, 05:04:58 posle podne »
Nesto me zasvrbe cmar sto ti to smatras neprihvatljivim, jednostavno necu vise ni da zalazim kod vas, jednostavno cu igrati tamo gde me ljudi postuju, a ti i dalje glumi profesora, zabole me.. -.-'

zaludan

• Čiter
« Odgovor #7 poslato: Februar 05, 2015, 07:11:44 posle podne »
Bravo.
Let it be.