Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: tuga  (Pročitano 1367 puta)

Christmas

• Ozbiljan igrač
tuga
« poslato: Jun 01, 2015, 10:57:29 posle podne »
Ulazim na mini malocas, tu igra lik pod nikom "nitogen" u prva 4-5 fraga mi je bio sumnjiv, odma prijavim prisutnom adminu "Dejanu", on ode u spec i posmatra ga, ulazi drugar i pricamo na micu normalno sve, i kazem ja ovaj "nitogen wh u najavi", rekao sam drugaru, nisam prozivao niti bilo sta, jer sam ga vec prijavio, koliko se ja razumem to nije prozivka, dakle niko nista ne prica, kada se zavrsila runda, taj lik "nitogen" se javlja na say, naravno cuo sta sam rekao i kaze, "znas ti ko sam ja" ( kao da sam sreo Huana Karlosa Valerona licno) ja rekoh ne zanima me ko si, on kaze cimet, ja sam mu rekao kako god, jako cudno igras, posle toga naravno kad je lik rekao da je cimet sledi meni mute od strane "patofnice". Denise koliko god ti ne zeleo da vidis, na serverima postoje mnoge protekcije, ti ces i dalje da teras svoju recenicu ali server mi je pun.
I Need You For Christmas ..

You Shoot Me Down, But I Won't Fall ..

Патофна Бре ! :)

• Čiter
  • Патофна блеса
Odg: tuga
« Odgovor #1 poslato: Jun 01, 2015, 11:04:47 posle podne »
Prvo da razjasnimo nesto.
 Od mene nisi dobio mute jer je to bio Cimet, dobio si mute jer si se raspravljao sa adminima.

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Jun 01, 2015, 11:05:52 posle podne »
Tacno tako, trazim edit ali ga nema, ti si pisao na sayu pa sam zato pomesao, od Dejana sam dobio mute, a objasni mi kakva je to rasprava bila?!

• Čiter
  • Патофна блеса
« Odgovor #3 poslato: Jun 01, 2015, 11:11:37 posle podne »
Jos nesto samo da dodam..
Cimet nije rekao "znas ti ko sam ja"
Nego je rekao lepo "Nemoj me prozovati, cimet je. "
Onda je usledilo tvoje boli me uvo ko je ? Zar ne ?
Posle toga vise poruka u admin say sa jednom da ne smaram i da te opet boli uvo ko je to..

• Čiter
  • Патофна блеса
« Odgovor #4 poslato: Jun 01, 2015, 11:12:16 posle podne »
Prozivati *

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Jun 01, 2015, 11:15:19 posle podne »
Kada sam se ja obratio njemu??!! Nemoj da mesas stvari, normalno je da ces da branis admina, ali nemoj da mi mesas stvari, ja sam lepo prijavio, proslo je dosta vremena od prijave, kada se zavrsilo sa specom moglo je da se kaze nema nista, a ne da se cuti!

dejannn

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #6 poslato: Jun 01, 2015, 11:16:49 posle podne »
tuga je to sto si ispao bezobrazan nazivas me balavcem a pricas denisu o protekcijama  ko je kakav.usao si na server prijavio si da je nitrogen sumljiv,otisao sam u spec nije imao nista.dok sam ga gledao ti si rekao drugaru da nitrogen ima wh u najavi.od mene si dobio mute sto si komentarisao kad si mi vec prijavio da ti je sumljiv?a ban si dobio zato sto si me vredjao rekao sam ti ako mislis da sam pogresio idi pa se zali nemoj da me smaras.ako treba demo mogu da ga postavim

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #7 poslato: Jun 01, 2015, 11:20:02 posle podne »
Okaci demo, posto ako ja okacim ne cuje se sta pricam, da vidimo tacno sta je bilo. Ja za ban nisam rekao nista ako nisi video, to sto sam ti posle rekao "balavko" i sto si me banovao to je druga stvar, za to nisam rekao nista jer ni ja ne bih trpeo uvrede, pricam o "prozivanju" kojeg nije ni bilo, mene nije sramota da kazem ono sto mislim da se razumemo, a ti se slobodno zapitaj kad si me mutovao, zasto nisi odma, naravno jer nisi znao da je to cimet, tako da okaci ti lepo demo pa ce biti sve jasnije.

dejannn

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #8 poslato: Jun 01, 2015, 11:29:53 posle podne »
nisam te odmah mute zato sto sam bio u specu i gledao lika,da ne izvali citer da je admin u specu,dok sam u specu ne mutiram i ne vrsim nikakve admin komande to znaju svi kako radim.to je istina seste mi evo okacicu demo

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #9 poslato: Jun 01, 2015, 11:33:34 posle podne »
Nema potrebe da se kunes zbog igrice, okaci lepo demo i to je to.

dejannn

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #10 poslato: Jun 01, 2015, 11:34:49 posle podne »

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #11 poslato: Jun 01, 2015, 11:37:56 posle podne »
Cekamo Denisa da pogleda.