Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: zasto ban  (Pročitano 768 puta)

z1j4

• Gost
zasto ban
« poslato: Jun 27, 2015, 02:52:40 posle podne »
Kakav recnik,sta pusta,ponasanje.... naveo sam razlog zasto ne mogu da napisem u admin say jer mi ne radi majmunsko a inace bih pisao,lik busi kroz zid i sve u glavu...

Патофна Бре ! :)

• Čiter
  • Патофна блеса
Odg: zasto ban
« Odgovor #1 poslato: Jun 27, 2015, 02:58:47 posle podne »
Прво: Пуштао си музику на микрофон, колико сам ја препознао београдски синдикат је био(мада то није битно)
Друго: Прозивање јавно, ако ти већ не ради ''ет'' имаш приватне поруке..Не мораш јавно да прозиваш..
Речник сам навео јер си био мутиран исто од стране мене када те је играч убио ни мало пријатним тоном си му рекао ''ма мрш'' или само ''мрш'' ..

z1j4

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 27, 2015, 03:02:55 posle podne »
taj /mute sam popio na prethodnoj mapi nma vz,hteo sam da kazem nesto tako da se cula muzika jer sam slusao muziku dok sam igrao cs,jeste bio beogradski sindikat,ne znam za privatne poruke.  :(

Патофна Бре ! :)

• Čiter
  • Патофна блеса
« Odgovor #3 poslato: Jun 27, 2015, 03:10:41 posle podne »
Чула се само музика, ниси ти ништа причао..
Укључио си микрофон само да пустиш то.. Опоменуо сам те да не пушташ.. Пустио си опет после.. Само то ти је довољно за бан, да не узимам у обзир остало.

z1j4

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Jun 27, 2015, 03:25:06 posle podne »
nikakvo opomenu nisam cuo,li nema veze,hteo sam nesto da kazem ali konstantno je neko pricaoi onda sam ugasio mic, i dobio sam ban kada sam ubio goostava na alter mid i rekao sam ma goostava mozda se tad cula muzika.....  ali nema veze svejedno necu dobiti unban dzabe ti objasnjavam    ;) :-*