Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: ZIVKO | PRO PLAYER  (Pročitano 953 puta)

One love

• Gost
ZIVKO | PRO PLAYER
« poslato: Septembar 18, 2015, 08:14:30 posle podne »
sad sam ovo uradio i vise nikad..  pola sata kao slepac gubim ovde jer bi ti da nesto vidis! od sada lepo zalepite ban kad prorade kompleksi, inace mi ne pada na pamet da gubim vreme sa ovim glupostima..  evo nagledaj se
One Love

http://www79.zippyshare.com/v/lVjPeLpx/file.html

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
Odg: ZIVKO | PRO PLAYER
« Odgovor #1 poslato: Septembar 19, 2015, 01:33:04 pre podne »
One love jak si igrac i naravno da samim tim izazivas sumnju.Ja sam botina, i posto ne prezivim nijednu jedinu rundu i svi me redom ubijaju dajem sebi za pravo da te prokomentarisem.Ja tvrdim da si cist i da si vrhunski igrac narocito sto ides prvi,ides sam pa kako Bog da.Svaka ti cast,retko ko od jakih igraca to radi.Kaci demo-e i uzivaj

One love

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Septembar 19, 2015, 01:47:35 pre podne »
znas koji je proces za mene dok nadjem demo, pa se setim sifre od pre ko zna kad, pa onda skontam da moram da kacim na onaj zippy.. muka ziva :D znaju i oni o cemu je rec nego sto eto nervozni su, vrucina je opet, pakao na sve strane, a ja posle sat vremena botinjanja odigram par rundi bezobrazno pa se tako izlete sa komentarom... hvala ljudino na komentaru, nastavice se jako, prvi na udaru hahah ajd pa se pucamo :D

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #3 poslato: Septembar 19, 2015, 12:08:08 posle podne »
Mozes da okacis demo gde god oces samo da mi mozemo da skinemo,a samo trazenje demo-a je obicna provera,okacis i nastavis da igras.Nije mi jasno sto svi prave frku oko demoa kao da smo vam pobili pola familije sto vam trazimo demo.Niko nije umro zbog istog.
Rodjen los  !

Bad to the bone !