Konacno i ovde moje predstavljanje..jos pre par meseci krenuo ovde,ali igrao po malo...ali sad se resio i ovo mi je glavni server tako da ocekujte na dalje da budem stalan gost,kako na forumu tako i na serveru

Dugorocni igrac,igrao na 10tak servera svega na svima do kraja,do propasti!Davno krenuo na cuvenom
madnetu dugi niz godina,dok nije propao...i dan danas mi u secanju server,na
karavozdu beti igrao,
pancevo public isto do kraja...medju poslednjim serverima na kojima se zadrzao
yugoslavija gaming punih 5 godina igrao,do pocetka 2014 kad je server propao(mada se gasio pa opet novi vlasnik pokrenuo sa pauzama),i
kosovo i metohija oko godinu dana dok je bio najaci server u 2013toj i naravno posle propao! Poslednji serveri gde igrao dosta
global gaming nis godinu dana(a onda poceli smaraju sa klasicnim mapama,a u piocetku se furalo dosta dobrih novijih mapa i naravno nakon toga nisam hteo igrati vise),
sirmium arena 4 meseca i naravno propao nakon toga i do pre 2 nedelje igrao na
No Life Areni,to je navodno zamena za sirmium,jos i bio head admin tamo,ali zbog idiota od admina i ne sloge pojedinaca odlucio da napustim server!
Krenuo sam kao pro igrac i kidao po serverima,dobijao banove na mnogo servera ali poslednjih godinu dana forma krece silaznom putanjom,nisam vise taj igrac...od kako mi se pokvario stari mis,nisam nasao adekvatnu zamenu za njega,i to je to..sad sam vise bot nego dobar igrac

Nadam se da necu morati da trazim novi server nakon matoraca

ili bolje receno penzija sledi

Nisam se ni predstavio potpuno Ime Filip,dolazim iz Leskovca i imam 27 godina 88 godiste