Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: bezimeni...red je da se predstavim i ja :D  (Pročitano 891 puta)

bezimeni

• Pro
bezimeni...red je da se predstavim i ja :D
« poslato: Septembar 20, 2015, 07:20:17 posle podne »
Konacno i ovde moje predstavljanje..jos pre par meseci krenuo ovde,ali igrao po malo...ali sad se resio i ovo mi je glavni server tako da ocekujte na dalje da budem stalan gost,kako na forumu tako i na serveru :D

Dugorocni igrac,igrao na 10tak servera svega na svima do kraja,do propasti!Davno krenuo na cuvenom madnetu dugi niz godina,dok nije propao...i dan danas mi u secanju server,na karavozdu beti igrao, pancevo public isto do kraja...medju poslednjim serverima na kojima se zadrzao yugoslavija gaming punih 5 godina igrao,do pocetka 2014 kad je server propao(mada se gasio pa opet novi vlasnik pokrenuo sa pauzama),i kosovo i metohija oko godinu dana dok je bio najaci server u 2013toj i naravno posle propao! Poslednji serveri gde igrao dosta global gaming nis godinu dana(a onda poceli smaraju sa klasicnim mapama,a u piocetku se furalo dosta dobrih novijih mapa i naravno nakon toga nisam hteo igrati vise),sirmium arena 4 meseca i naravno propao nakon toga i do pre 2 nedelje igrao na No Life Areni,to je navodno zamena za sirmium,jos i bio head admin tamo,ali zbog idiota od admina i ne sloge pojedinaca odlucio da napustim server!

Krenuo sam kao pro igrac i kidao po serverima,dobijao banove na mnogo servera ali poslednjih godinu dana forma krece silaznom putanjom,nisam vise taj igrac...od kako mi se pokvario stari mis,nisam nasao adekvatnu zamenu za njega,i to je to..sad sam vise bot nego dobar igrac :P

Nadam se da necu morati da trazim novi server nakon matoraca :D ili bolje receno penzija sledi ;)

Nisam se ni predstavio potpuno Ime Filip,dolazim iz Leskovca i imam 27 godina 88 godiste :D
Super M@ck 25 :D

zaludan

• Čiter
Odg: bezimeni...red je da se predstavim i ja :D
« Odgovor #1 poslato: Septembar 20, 2015, 08:32:41 posle podne »
Velkom
Let it be.

Falcao

• Taoci
  • *
Odg: bezimeni...red je da se predstavim i ja :D
« Odgovor #2 poslato: Septembar 21, 2015, 02:21:08 pre podne »