Opet malo da davim, nisam davno

Problemi kojih sam se za sad setio, kad naletim na jos napisacu

de_dustec2 - Mapa ima 29 spawn mesta, 15 za CT i 14 za TT. Samim tim ne mogu svi da udju u igru.
de_bretagne - Deo spawn mesta u CT bazi se nalazi van buy zone, samim tim mnogo otezava igru kad ne moze se kupi oruzije na pocetku runde. A treba ukloniti i camp zonu sa CT spawn-a, jer se pored istog nalazi sajt pa ne moze se brani lepo.
de_irak - Na vrhu merdevina kod CT spawn-a se iza vrata nalazi jedan taoc, posto CT ume cesto da se steka gore bacanjem bombi TT cesto gube pare bezveze jer ubiju datog taoca. Isto tako
ovde(iznad CT spawn-a) bi trebalo staviti block zonu, jer sa datog mesta moze da se vidi kroz neke zidove.
de_allstars - Na mapi se nalazi jedan teleport, kroz koji ako vise igraca prodje u kratkom vremenskom peroiodu ostanu zaglavljeni jedni u druge. Pa ako moze teleport da se ukloni

de_castlevania - Dosta spawn mesta u CT bazi je jako blizu, pa se zbog toga igraci ubaguju na pocetku svake runde.
de_herm - TT mnogo brze stize na A sajt od CT, samim tim uvek dobija runde(
http://www.stats.matorci.info/mapinfo/3292). Pa ako bi moglo malo da se odalje TT spawn mesta da se napravi balans(slicno kao sto je bilo za de_rudnik)
de_militia - Ako se dobro secam mapa ima 20 spawn mesta, mada se skoro nije igrala pa ne znam da li je menjano

Znam da sam vecinu tih stvari oko mapa ranije ja sredjivao, ali ne mogu se setim preko cega sam editovao postojece mape. A sve to bi trebalo da moze se resi preko postojecih plugina na serveru