Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Problemcic  (Pročitano 1561 puta)

AndreA

• Head Admin
  • Pro
Problemcic
« poslato: Januar 09, 2016, 08:55:45 posle podne »
Uglavnom imam problem, kad god udjem u cs automatski mi se konektuje na neke servere, tj stalno razlicite i iznad imam opciju kao join rendom server.. Znaci udjem na cs i on vec pocinje da se konektuje, i ok lako je izac ali posle toga mi se kontrole odma mjenjaju, i kad krenem da ih ja promjenim kako ocu i sacuvam ih odma mi se pocinje konektovat na srv neki i kontrole se ne sacuvaju. Posto taj prblem imam u zadnjih par dana pokusala sam svasta nesto i sta god da sam nasla da pise da je resenje nije radilo i onda sam svaki dan reinstaliravala cs i malo me smara to da radim jes da sam dokona ali malo smori.. Ako se ikom ovo desilo, ili zna dje problem nek mi pomognee hvalaaa :D

cac

• Head Admin
  • Čiter
    • www.sanatorijum.forumakers.com
Odg: Problemcic
« Odgovor #1 poslato: Januar 09, 2016, 09:14:54 posle podne »
reinstall opet cs, ali pre nego sto instaliras novi cs otidji u particiju c gde ti je folder cs-a i obrisi ga komplet zajedno sa cfg koji uvek ostaje sacuvan posle deinstalacije, tek kad obrises kompeltan folder sa svim u njemu pocni novi da instaliras...
[/url]

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #2 poslato: Januar 09, 2016, 09:40:54 posle podne »
Odradila to evo danas 4 put :D

zaludan

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: Januar 10, 2016, 12:55:53 posle podne »
Tako ti i treba kad ides na slepacke servere.
Ako reinstalacija sa rucnim brisanjem celog steam foldera ne pomaze, eventualno mozes da probas da skeniras ceo komp anti-virusom, ali je verovatnije da ce ti trebati reinstalacija windows-a
Let it be.

cac

• Head Admin
  • Čiter
« Odgovor #4 poslato: Januar 10, 2016, 02:21:31 posle podne »
sve je to ok ali kad vec skines cs i obrises folder sa cs-om bilo bi pozeljno da instaliras neki drugi cs a ne isti koji ti je vec bagovao, ispravi me ako gresim... :D
[/url]

zaludan

• Čiter
« Odgovor #5 poslato: Januar 10, 2016, 02:33:45 posle podne »
Ona je steam igrac
Let it be.

cac

• Head Admin
  • Čiter
« Odgovor #6 poslato: Januar 10, 2016, 02:44:15 posle podne »
auuu .....nisam znao :D  Problem bogami :D :D
Probaj ovo ako vec nisi dosada :D
1.  obriši config.cfg i userconfig.cfg, ako ima obriši i autoexec.cfg,
2. izbrisi gamemenu.res te nadji default na internetu i ubaci
[/url]

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #7 poslato: Januar 10, 2016, 06:27:17 posle podne »
Cac sve sam to odradila i vise puta..jer sam trazila po netu kako da se popravi i sve sam to i odradila i opet nista..radi sve ok kad instaliram ponovo cs al kad ga ugasim i udjem opet onda ne radi :D A Zaludni nisam usla ni ja jedan drugi od kad sam dosla doma, pa cak ni mixeve ne igram samo sam ulazila na Matorce, samo zato sto sam dobila majcicu crveni sa logom :P

zaludan

• Čiter
« Odgovor #8 poslato: Januar 10, 2016, 06:29:44 posle podne »
Ja ti kazem kako si 'zaradila' taj problem, i kako moze da se resi, a ti vidi sta ces :p
Let it be.

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #9 poslato: Januar 10, 2016, 06:37:12 posle podne »
A evo skeniram kompic pa sta bude :D ako bude doslo do toga da moram da reinstaliram windows toga se necu igrat nego fino kad budem htjela da pucam skinem cs sacekam 20 min i igram :D Al svejedno hvala na pomoci, milsila sam da postoji neki laksi nacin al zasto bi islo lako kad moze komplikovano :)