Ufff...
Nerviraju me bezobzirni igrači - oni kojima su saigrači samo još jedna prepreka njihovoj igri. Prepoznaćete ih po tome što će, kad je gužva, bez ustezanja pucati kroz saigrače, jer zaboga, ionako samo smetaju.
Nerviraju me nepažljivi igrači - oni koji bacaju bombe i fleševe svojima jer, ne da ne gledaju radar (to je teška nauka), nego ne gledaju ni ispred sebe. Samo im padne na pamet da mogu da mogu nešto negde da bace, i eto, bace.
Nerviraju me frageri - oni kojima je skor najvažnija stvar u životu. Na malim mapama čuče na sponu, i čekaju protivnike - mnogo lakše se ubija kad čekaš, nego kad juriš. Na velikim mapama uvek prvi trče, ali ne da "izlete", već da zauzmu mesto za fragerisanje. Znate oni koji su doktorirali da kao terori bleje ispred vrata na dugom, i ne pada im na pamet da krenu negde.
Nerviraju me igrači koji imaju skill, ali kao da nemaju mozak. Rođeni, džaba ti najbolja koordinacija oka i ruke na svetu ako se pitaš kako sam znao gde si na snow.
Nerviraju me igrači koji ne slušaju šta se dešava. Poginem (među prvima), blejim u specu, i shvatam da onaj koga gledam reaguje na zvuk samo kad mu baš pucaju bubne opne. Ali, npr. određivanje odakle neko puca na njegovog saigrača...atomska fizika.
Nerviraju me štekare. Valjda samo njima nije jasno zašto.
Nerviraju me foliranti - frageri koji suštinski jure samo fragove, pa kad ih neko isproziva, krenu da jurcaju, izginu tri runde medju prvima i onda pričaju "vidiš da nisam frager, uvek prvi ginem". Sinak, jesi, samo nas mrzi da čuvamo snimke tvoje uobičajene igre.
Nerviraju me oni koji misle da su opasni igrači, i uvek se nešto čude i žale - te laže igrica, te protivnik guta, te lag... Jeste rođeni, sve si u pravu. Kad podeliš 5 hedova, onda je to tvoje veličanstveno znanje&umeće, kad dobiješ 5 hedova za redom onda je neko ili nešto kriv. U redu je.
Setiću se još...