Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Šta me nervira  (Pročitano 1572 puta)

zaludan

• Čiter
Šta me nervira
« poslato: Januar 11, 2016, 06:26:14 posle podne »
Ufff...

Nerviraju me bezobzirni igrači - oni kojima su saigrači samo još jedna prepreka njihovoj igri. Prepoznaćete ih po tome što će, kad je gužva, bez ustezanja pucati kroz saigrače, jer zaboga, ionako samo smetaju.

Nerviraju me nepažljivi igrači - oni koji bacaju bombe i fleševe svojima jer, ne da ne gledaju radar (to je teška nauka), nego ne gledaju ni ispred sebe. Samo im padne na pamet da mogu da mogu nešto negde da bace, i eto, bace.

Nerviraju me frageri - oni kojima je skor najvažnija stvar u životu. Na malim mapama čuče na sponu, i čekaju protivnike - mnogo lakše se ubija kad čekaš, nego kad juriš. Na velikim mapama uvek prvi trče, ali ne da "izlete", već da zauzmu mesto za fragerisanje. Znate oni koji su doktorirali da kao terori bleje ispred vrata na dugom, i ne pada im na pamet da krenu negde.

Nerviraju me igrači koji imaju skill, ali kao da nemaju mozak. Rođeni, džaba ti najbolja koordinacija oka i ruke na svetu ako se pitaš kako sam znao gde si na snow.

Nerviraju me igrači koji ne slušaju šta se dešava. Poginem (među prvima), blejim u specu, i shvatam da onaj koga gledam reaguje na zvuk samo kad mu baš pucaju bubne opne. Ali, npr. određivanje odakle neko puca na njegovog saigrača...atomska fizika.

Nerviraju me štekare. Valjda samo njima nije jasno zašto.

Nerviraju me foliranti - frageri koji suštinski jure samo fragove, pa kad ih neko isproziva, krenu da jurcaju, izginu tri runde medju prvima i onda pričaju "vidiš da nisam frager, uvek prvi ginem". Sinak, jesi, samo nas mrzi da čuvamo snimke tvoje uobičajene igre.

Nerviraju me oni koji misle da su opasni igrači, i uvek se nešto čude i žale - te laže igrica, te protivnik guta, te lag... Jeste rođeni, sve si u pravu. Kad podeliš 5 hedova, onda je to tvoje veličanstveno znanje&umeće, kad dobiješ 5 hedova za redom onda je neko ili nešto kriv. U redu je.

Setiću se još...
Let it be.

bezimeni

• Pro
Odg: Šta me nervira
« Odgovor #1 poslato: Januar 11, 2016, 06:39:45 posle podne »
Xaxa pa tebe sve nervira covece :D

Sa puno toga sto si napisao se slazem,i ajde da ne ponavljam :) A sta me najvise nervira...pa glasanje mapa me izludjuje :P

U nominovanju se padne 6 mapa npr; de_Aron de_Brick zone De_Duhran  de_Roses de_train de_zero city Koja god bila mapa u nominacijama ekipa na serveru bira prve 2,eventualno mapu pod brojem 3...znaci 4,5 i 6 mapa pa dzaba na glasanju kad ljudi nemaju tastere 4,5,6 xaxaxa...znaci ako bi bilo moguce da se nasumicno nadju mape u glasanju,da ne ide redom po abecedi.AKo gresim neka me ispravi neko :P Jel ovako mape na slovo V,W,Z,Y pa ja nzm jel se uospte igraju na serveru! Ne postoji sansa da budu izglasane...sanse je 1:1000 pa blizi 6tici na lotou :D Znaci sustina je kod vote mapa da se uglavnom igraju mape de_A de_B de_C i de_D najvise u toku dana... A sve bi bilo realno kad bi ljudi gledali kad izadje glasanje...nego vecina njih uospte i ne gleda nego u tom trenutku je u igri i da promeni na pistolj ili noz on pritisne taster 1 ili 2 i tako glasa za mapu a nije ni video ponudu u nominacijama...jel gresim :D
Super M@ck 25 :D

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Januar 11, 2016, 07:38:17 posle podne »
Rece za "dokone" :), nadjoh se prozvana hahaah. Znas kako, mozda ne bih trebala bas ja da komentarisem jer sam ubedljivo najveci bot na tvom serveru ( Rambo BG ga nema vise :( ) al' ae da kazem koju. Nemam sad ja ne znam koje iskustvo u cs-u ali imam sad neko kakvo takvo misljenje.Kad sam se predstavljala rekla sam da sam sve vreme igrala na rumunskim serverima.Oni dal' nemaju taj izrazeni takmicarski duh kao mi pa sve nekako drugacije deluje.Nadam se da ne smeta sto uporedjujem, na serveru na kom sam najvise igrala bilo je FFa i sl. podesenja ali nije postojao stekermetar, mozes npr. u bazi iza kutije da provedes sve vreme kao tt.Probala sam ama bas sve i stekanje i rasovanje i zauzimanje dobre pozicije... jednostavno ne lezi sve svakom.Dzaba ja cucim iza kutije ako tako dok cekam moja reakcija je prespora kad mi neko izleti, al' npr. okasti to savrseno radi.Zatim ovi jaci igraci,meni je OK da oni idu pozadi,da ja idem ispred jer to sto mene ostete ili ubiju nece mnogo da utice na rundu,dok npr. ako skinu Srgu na pocetku velika je verovatnoca da cemo izgubiti.Svako sebe nadje u nekom svom nacinu igre pa mislim da te takve stvari ne bi trebale nervirati,jednostavno prihvatis igrace takve kakvi jesu jer pretpostavljam da oni jesu bas to i u svom privatnom zivotu stekare,frageri,bezobzirni...   E sad da ne ispadne da sam ja sad nesto posebno tolerantna eto i mene nerviraju neke stvari,recimo taj radar npr. neverovatno mi je da ljudi u ct_u ladno cuvaju jedan sajt a u najvece ginu ljudi na drugom,sve ih je manje i da niko ne krene na drugi sajt,nema nikakve logike jer kad im postave bombu najverovatnije ce svi izginuti trceci (zakasnela reakcija) ka drugom sajtu.Sto to rade nemam pojma.Onda u pravu si za ove smarace npr. Biohazard koji pise o gutanju,o botovima,i stalno mu nesto smeta mada ga admini uglavnom pustaju da tako vredja,proziva osim recimo Entraxa koji mu uvek skrene paznju.Po meni najbolji igrac inace nije onaj koji je prvi na listi ili ima najveci kpd vec neko ko ima najlepsu igru a to je ubedljivo no id,nalik njemu je i kiseli itd. Eto,ja dokona istracarih pola servera :) ,nadam se da nikog nisam uvredila.Pozz                                                       

zaludan

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: Januar 11, 2016, 08:06:37 posle podne »
@bezimeni - i mene nervira što botovi uglavnom glasaju za prvu mapu na listi, ali to najviše zavisi od trenutne ekipe na serveru. (Btw, promena liste nije moguća)

@Hitman - pa vidiš, mene to ne može da ne nervira. Ja ovo shvatam kao igru, i ništa više. Nikakvo takmičenje, jurenje ranka ili sl. Ja uđem na server da se zabavim, ubijem vreme, ismejem se (sa) ljudima. I ne shvatam da je nekome cilj da u ovome bude neki kao dobar igrač, da zasniva svoju igru na ličnom skoru, a da ga pri tome živo zabole što je ovo suštinski timska igra. Da napravim paralelu sa basketom iz mladjih dana - imali smo u društvu lika koji je stvarno bio daleko najbolji, ali niko nije voleo da igra s njim jer mu je to bilo najvažnije u životu - da bude da je pobedio on, a ne "mi" - koji god da su bili mi u tom trenutku.
Ti navede kiselog i No id, ja bih dodao svakako i arta (ima ih još, ovo su drastični primeri) - to su likovi koji znaju da igraju, imaju skill, koriste mozak, i lični skor im je posledica, a ne cilj. Samo takve igrače poštujem, ostalo...botovi :D

I, BTW, nemam ništa protiv botova. Ako znaju da se kreću, i shvataju suštinu igre, što se mene tiče, dovoljno znaju. Problem je samo ako moram redovno da ih slay, jer ne znaju stvarno ništa - tipa kad se vidi da je neko baš dete ušlo.
Let it be.

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #4 poslato: Januar 12, 2016, 12:36:56 pre podne »
I ja sam takodje hteo da prokomentarisem, al nakon silnog razmisljanja, posle prvih 5sec sam skontao da ako ja za neke sitnice napisem kilometarski referat... Sta li cu ovde da uradim xD tako da... Diplomatski nako -
Slazem se sa svima pomalo :)
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #5 poslato: Januar 30, 2016, 10:40:16 posle podne »
Sta me nervira?

Igraci koji trce prvi sa spona da zauzmu stek,i zabaguju pola tima.
Kad isti trce s puskom.
Kad Uzicki_zapad_FKS ne zove na kafu.

Igraci ne razumeju da admini ne mogu bas sve da vide.A kad igrac dobije kaznu za neki prekrsaj kao da sam mu povredio cast.
Rodjen los  !

Bad to the bone !