Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Ne mogu da udjem na server (fake client)  (Pročitano 1977 puta)

My Smile Is a Rifle

• Gost
Ne mogu da udjem na server (fake client)
« poslato: Mart 16, 2016, 09:30:04 posle podne »
Procitao sam tekst oko problema sa ulaskom, nisam nasao resenje, i obrisao sam config.cfg nije pomoglo..
Bila je prvo jedna mapa, mislio sam da je do nje, promenila se mapa na serveru, opet isti problem.
Igrao sam pre 2 meseca na serveru, pa sam reinstalirao danas sistem i instalirao na steamu cs, i dosao je problem, da napomenem da je to samo na ovom serveru problem.

Ovo je slika sta mi izbaci, i sta pise u konzoli nakon toga. http://imgur.com/a/RtUzp

zaludan

• Čiter
Odg: Ne mogu da udjem na server (fake client)
« Odgovor #1 poslato: Mart 16, 2016, 10:24:55 posle podne »
Pa sad...

Ako je ti je na serveru isti nik kao ovde, onda imam rešenje za tebe :)
Moraš da kucaš u konzolu cl_allowdownload 0.
Kad to ukucaš, moći ćeš da udješ, ALI, ako na serveru mapa koju nemaš, neće ti se skinuti.
Za to postoje dva rešenja:

1. kucaš cl_allowdownload 1, skine ti mapu, ali te neće pustiti na serveru, pa opet kucaš cl_allowdownload 0, i uđeš.
2. odeš na http://matorci.info/index.php/topic,1777.0.html i skineš i ubaciš sve mape odjednom

Inače, to što se dešava je neki bag koji se dešava samo steam igračima, i nemam nikakvo objašnjenje zašto. Nekome nestane posle dva-tri pokušaja da uđe na server, nekome traje danima/nedeljama, i kako se pojavio, tako i nestane...misterija.

P.S. ako ti nik nije isti na serveru, napiši koji je nik, pa ćemo da tražimo šta se dešava...
Let it be.

My Smile Is a Rifle

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Mart 16, 2016, 10:28:14 posle podne »
Isti mi je nick, i sad cu da probam pa javljam, hvala u svakom slucaju  :)

My Smile Is a Rifle

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Mart 16, 2016, 10:30:37 posle podne »
Mnogo ti hvala, radi, a skinucu sve mape ako me bude previse zivciralo ovo stalno da radim, a nadam se da ce prestati  :)