S obzirom da je danima prazan server i private i novi pub Matorci,a da ne bi cekali 17,18h koliko toliko da bi bilo igraca na serveru i igralo se, pa ko je za ideju da se proba sa nedeljnim za pocetak? Znaci nedeljni kosta 2500...moj predlog je ako neko od nadleznih ima ziro racun (najprikladnije bi bilo da je vlasnik ili suvlasnik,ili neki jaci faktor na serveru) pa ko koliko moze da uplati na tom ziro racunu tipa 200,300 ili vise dinara koliko ima nebitno,jos ako uplati primer 20tak igraca po 200 dinara odmah skupismo za polumesecni a to je 5000dinara! Znaci smatram umesto boostova,koji bustaju za slot ili ovako sto bustaju server bolje da se uplati na ziro racunu i uplatimo mesecni ili bar polumesecni,znaci nebitno koliko se skupi para. I brate od ranog jutra ima igraca na serveru...i kad god ti se igra na serveru uvek ima igraca i upadnes.Bar da se proba polumesec ili mesec..pa posle i ne mora...da bi se privukli igraci na novom pubu matorci gaming.A Privatni si igra stara ekipa ko kad hoce (s obzirom da je lock server

)
Jel ovako nekad mi se igra od ranog jutra a nema nigde igraca,ili imam vremena tog i tog dana celo pre podne a prazna oba veca servera...I nemas gde igrati,a nemam nameru na druge servere koliko god bili puni

AJde predlozite vase ideje...znaci ko ima i ko je voljan da pomogne serveru umesto sto bi dao 240 dinara za 2boosta (boost inace koji 2,3 sata drzi pun server i posle dzaba dao pare

) a ovako nedeljni se sastoji iz 1000bustova koji se odigravaju svakih 15tak minuta...tako nesto otprilike dodje

I iskreno mislim da bi bili svi zadovoljni.Znaci ne mora nista od ovog biti...cisto moj predlog,ako smatrate da ne treba nikom nista