Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba na admina Dahaka  (Pročitano 1234 puta)

Shadows#Head Shoot

• Ozbiljan igrač
Zalba na admina Dahaka
« poslato: Jul 06, 2016, 11:08:05 posle podne »
                                                              Ne bi da se zalim al kad me iskulira na admin say onda moram...razlog je prodaja od 10:00 do 10:20 min https://www.sendspace.com/file/xaavwy
https://www.sendspace.com/delete/xaavwy/cb149e8957a12eaff1d4460178fdcbd7

Dahaka

• Ozbiljan igrač
Odg: Zalba na admina Dahaka
« Odgovor #1 poslato: Jul 06, 2016, 11:34:26 posle podne »
Vidi cak sam demo pregledao par puta i ovo sto si rekao od-do sve sto vidim da je "markelof" dobio noz :) ?
Jel to ta neka "PRODAJA" ili sta vec,,,msm  ne kontam te nikako, objasni mi molim te  bio bi ti mnogo zahvalan ...

Dahaka://

Shadows#Head Shoot

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Jul 07, 2016, 02:53:43 pre podne »

Dahaka

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Jul 07, 2016, 11:42:37 pre podne »
Druze ja stvarno ne kontam sta ti hoces ovdje , koja je smisao svega ovog.

Pa da ja razjasnim malo ovo u ovoj situaciji koju si nam ti postavio"- Zabranjena je "prodaja" - klanje protivničkog igrača u situaciji u kojoj on može da ubije vašeg saigrača, ili ga stvarno i ubije, jer vi gubite vreme na klanje umesto da pucate na njega (i tako osigurate vaše saigrače) je takođe zabranjeno - igrajte timski. Takođe, ako ste u poslednji u svom timu, i zbog klanja prodate ceo tim, takođe ćete biti kažnjeni. (Ovo pravilo ne važi dok traje zagrevanje) "  , jer nista od mog pokusaja komunikacije s tobom .

Ovako je bilo ako se ne sjecas bas dobro i ako se vec zalis na mene sto mi je malo cudno al eto, pa da ti prosvetlim malo, koliko svi mozemo da vidimo na demo-u koji si postavio i naglasio vrijeme gdje se desila ta "PRODAJA" svi jasno vidimo da su ostala dva terora i pazi sad "SAM" markeloff, samo prepricavam demo kao ludak neki al ok, i kako vidimo makeloff je ubijen nozem, dok se pucao sa drugim ovaj ga s ledja :) ,,, JA Dahaka:// bio sam mrtav i igrao sam u istom timu kao i markeloff CT ,,, i prema ovo gore navedenom pravila nista ali bas nista se nije desilo sto se navodi pod "Prodaja" ,jer dva terora su ziva zavrsila partiju...

E sad dragi saigracu Shadows#Head Shoot pitanje : na koga se ti zalis i zbog cega ? Jer ja ne znam o cemu ti druze pricas,,,i imas ispod sekciju "Pohvale i zalbe" jer ova "Unban zahtevi" nema nikakve veze s ovom temom...

Lep pozdrav od Dahaka://  ,,uzdravlje

zaludan

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Jul 07, 2016, 09:23:00 posle podne »
Bez kompa sam pa ne mogu da odgledam demo, ali ako je bilo kako ti kazes - makelof puca u jednog protivnika, a drugi ga kolje umesto da ga ubije metkom, to je cista prodaja.
Cinjenica da je ovaj na kojeg je makelof pucao preziveo, nikako ne znaci da ga "koljac" nije prodao
Let it be.