Druze ja stvarno ne kontam sta ti hoces ovdje , koja je smisao svega ovog.
Pa da ja razjasnim malo ovo u ovoj situaciji koju si nam ti postavio"- Zabranjena je "prodaja" - klanje protivničkog igrača u situaciji u kojoj on može da ubije vašeg saigrača, ili ga stvarno i ubije, jer vi gubite vreme na klanje umesto da pucate na njega (i tako osigurate vaše saigrače) je takođe zabranjeno - igrajte timski. Takođe, ako ste u poslednji u svom timu, i zbog klanja prodate ceo tim, takođe ćete biti kažnjeni. (Ovo pravilo ne važi dok traje zagrevanje) " , jer nista od mog pokusaja komunikacije s tobom .
Ovako je bilo ako se ne sjecas bas dobro i ako se vec zalis na mene sto mi je malo cudno al eto, pa da ti prosvetlim malo, koliko svi mozemo da vidimo na demo-u koji si postavio i naglasio vrijeme gdje se desila ta "PRODAJA" svi jasno vidimo da su ostala dva terora i pazi sad "SAM" markeloff, samo prepricavam demo kao ludak neki al ok, i kako vidimo makeloff je ubijen nozem, dok se pucao sa drugim ovaj ga s ledja

,,, JA Dahaka:// bio sam mrtav i igrao sam u istom timu kao i markeloff CT ,,, i prema ovo gore navedenom pravila nista ali bas nista se nije desilo sto se navodi pod "Prodaja" ,jer dva terora su ziva zavrsila partiju...
E sad dragi saigracu Shadows#Head Shoot pitanje : na koga se ti zalis i zbog cega ? Jer ja ne znam o cemu ti druze pricas,,,i imas ispod sekciju "Pohvale i zalbe" jer ova "Unban zahtevi" nema nikakve veze s ovom temom...
Lep pozdrav od Dahaka:// ,,uzdravlje