Recimo ovako, bilo je to pre jedno 15god. Kada sam prvi put sa starijim bratom otisao u igraonicu i video ga kako igra CS 1.5
Dete malo sta znam, video pucanje lete bombe ovo ono izgledalo kul i reko ae da probam... I tako sam poceo sa tom igrom i nastavio do dana danasnjeg.
Sto se tice toka igranja, igrao sam samo klasicno pucanje DE_ CS_ i DM jer koliko se secam, samo to je i postojalo tada.
Najvise sam igrao na KGB Alfa i Beta serverima, jedini problem je bio jer su oni uvek bili prepuni.
Naravno kasnije cim su ubacili prve KZ-Bhop/HNS/DR/SURF modove sam probao i jedino me KZ-Bhop od tih zadrzao.
Skakao sam od servera do servera, od bana do bana i na kraju stao na jednom dobrom koji se zvao SveSamiHedovi.
Tamo sam bio admin i igrao duze vreme, nazalost vreme mu je isteklo pa se ugasio pocetkom 2014 tada me je jedan od HA sa SSH-a tamo Dejannn, pozvao da dodjem na Matorce.
Rece on odlican server, on je ovde tada imao admina. Kaze dobri ljudi, super atmosfera, druzenje bleja i moze da se igra... I tako sam i ostao ovde