Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Kako ste počeli da igrate CS?  (Pročitano 1623 puta)

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
Kako ste počeli da igrate CS?
« poslato: Jul 18, 2017, 09:43:05 pre podne »
 Kao što naziv teme kaže, kako ste počeli da igrate CS i zašto baš 1.6 ?
Zašto igrate na matorcima i ostalo. Objasnite se :-)
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
Odg: Kako ste počeli da igrate CS?
« Odgovor #1 poslato: Jul 18, 2017, 10:30:09 pre podne »
Pa red bi bio onda prvo ti da se "objasnis" :P
kiseli <3 uzi

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #2 poslato: Jul 18, 2017, 10:48:58 pre podne »
A kucao sam na Telefonu pa me mrzelo da se objašnjavam.

Recimo ovako bilo je to pre 2 godine kada sam otvorio steam listu igara i razmišljao šta bih mogao da krenem da igram. Prešao sam tada sve Half Life delove 1,2,E1,E2 i još sa strane CS Condition Zero+ CZ Deleted scenes. Ranije sam igrao na CS-u samo modove poput DM, ZM, HE i ostalo. Nikada ozbiljno. Odlučih da instaliram običan CS 1.6 i valjda je tada bio boost na serveru i izašao mi je među prvih 10 u server listi. Ušao unutra i prvo što primetim sve starija gospoda koja komunicira preko mikrofona i zapravo prati suštinu igre ( postavljanje C4 a ne fragerisanje). Tada je igrao "Fr4gerchic" na serveru i znam da sam nešto bio odvalio on se iscepao od smeha i svaki sledeći put kada sam ušao on me je pozdravljao što je vrlo vrlo uticalo na moj ostanak. Provalio sam da zapravo stalna ekipa cepa na serveru i to mi se svidelo. Pa sam krenuo i ja da cepam. Jedno vreme sam okupio ekipu sa faksa, ali jgp nisu imali slotove pa su odustali.

Toliko od mene.
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #3 poslato: Jul 18, 2017, 11:19:13 pre podne »
Recimo ovako, bilo je to pre jedno 15god. Kada sam prvi put sa starijim bratom otisao u igraonicu i video ga kako igra CS 1.5
Dete malo sta znam, video pucanje lete bombe ovo ono izgledalo kul i reko ae da probam... I tako sam poceo sa tom igrom i nastavio do dana danasnjeg.

Sto se tice toka igranja, igrao sam samo klasicno pucanje DE_ CS_ i DM jer koliko se secam, samo to je i postojalo tada.
Najvise sam igrao na KGB Alfa i Beta serverima, jedini problem je bio jer su oni uvek bili prepuni.
Naravno kasnije cim su ubacili prve KZ-Bhop/HNS/DR/SURF modove sam probao i jedino me KZ-Bhop od tih zadrzao.

Skakao sam od servera do servera, od bana do bana i na kraju stao na jednom dobrom koji se zvao SveSamiHedovi.
Tamo sam bio admin i igrao duze vreme, nazalost vreme mu je isteklo pa se ugasio pocetkom 2014 tada me je jedan od HA sa SSH-a tamo Dejannn, pozvao da dodjem na Matorce.
Rece on odlican server, on je ovde tada imao admina. Kaze dobri ljudi, super atmosfera, druzenje bleja i moze da se igra... I tako sam i ostao ovde :)
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #4 poslato: Jul 18, 2017, 03:19:47 posle podne »
Ja sam takodje iz igraonice poceo. Pre 10-ak godina sam otisao sa drugarom do igraonice i tu sa njim poceo da igram.Jos ni komp nisam imao. Kad sam kupio komp cs je bio jedna od retkih igara koja mi je radila.I tako od servera do servera,od moda do moda, naletim na server Just Relax Public i tu sam igrao prilicno. Otvorila neka ekipa Lencarenje PUB i Mirotvorac me tada pozove da igram tu.Posle promenjen naziv u Mtaroci Gaming pub.Bilo je nekih nesuglasica pa nisam igrao mozda godinu dana. Pa se posle vratio.Eto...
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Патофна Бре ! :)

• Čiter
  • Патофна блеса
« Odgovor #5 poslato: Jul 26, 2018, 01:54:15 posle podne »
Класика, као и већина почео сам из играонице..
Са ботовима се играло, па лан..
А сад ето дошло време да сам ја боооот. :D