Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Molba za novo pravilo  (Pročitano 1435 puta)

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
Molba za novo pravilo
« poslato: Avgust 09, 2017, 11:40:23 posle podne »
Ja vas molim da uvedete pravilo koje brani da igraci kukaju na mape, na gutanje itd.  Meni je vise muka da igram na ovom serveru i ne mogu vise da mutiram sve redom svaki dan. Kad udjem na server tu je kao na sahrani - kuku pa kuku.  Ne prodje mapa da bar 2 ne zakukaju "sta je ovo? sta birate? itd", da odredjeni igraci ne kukaju bukvalno posle svakog kill-a, i svako drugi im je kriv a nikako oni sami.  Ovo je stvarno postalo nepodnosljivo. Dolazim u situaciju da svasta kazem tim igracima ali i dalje se suzdrzavam jer znam da cu samo ja nadrljati.
Ovo stvarno vise nema smisla, tako da resavajte. 

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
Odg: Molba za novo pravilo
« Odgovor #1 poslato: Avgust 10, 2017, 02:08:36 pre podne »
Apsolutno si u pravu. Sve je mucnije i mucnije na serveru. To su tu neki nazovi 'pro igraci' koji bi voleli da su besmrtni i tako trckaraju po mapi i sve redom ubijaju. Dok su zivi i ubijaju sve je ok, kad umru slusamo i citamo sve i svasta. Kazna bi trebala biti bar 60 minuta pauze, taman da prebole sve sto ih muci.

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #2 poslato: Avgust 10, 2017, 04:37:20 posle podne »
I to treba ban na 30min za takve stvari!

Goostav

• Pro
  • Мого нас је ЖК...вако, ЖК.
« Odgovor #3 poslato: Avgust 11, 2017, 09:32:10 posle podne »
Slažem se u potpunosti sa predlogom, pa čak i ja ponekad kažem da je neko progutao ali to je više sprdnje radi.
Samo, nije ti kompletan predlog. Nisi dala i predlog kako bi se to sankcionisalo? 30 minuta ili 3000 minuta? :D ;)

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #4 poslato: Avgust 11, 2017, 09:52:33 posle podne »
Sto je vise moguce, to bolje :D

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #5 poslato: Avgust 11, 2017, 10:37:58 posle podne »
Ma Goostave svi mi imamo trenutak kada poludimo i napisemo "kako nisi pao, kako mi se ne igra ova mapa itd" . Ali pojedini to rade posle svakog killa i za svaku mapu.
Sta znam sto se tice kazne da to bude prvo opomena pa gag a onda ban na 30-60 min. Ne volim prevelike banove sem ako neko ne dobija svakodnevno banove za isti prekrsaj.

Goostav

• Pro
  • Мого нас је ЖК...вако, ЖК.
« Odgovor #6 poslato: Avgust 11, 2017, 11:56:10 posle podne »
Rekoh da podržavam, ne moraš da mi objašnjavaš. :D ;)

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #7 poslato: Avgust 12, 2017, 12:02:58 pre podne »
Znam da ne moram ali :P

cac

• Head Admin
  • Čiter
    • www.sanatorijum.forumakers.com
« Odgovor #8 poslato: Avgust 12, 2017, 10:20:01 posle podne »
u sustini to pravilo i postoji :

iz pravila servera :Sva pravila o lepom ponašanju se odnose ne samo na servere, već i na ovaj forum i našu fb grupu - ukoliko se ružno ponašate (vredjate, omalovažavate druge, psujete...) ovde ili na grupi, bićete banovani i na serveru, i obrnuto.

Jeste vredjanje i omalovazavanje igraca ..... tako da ...
[/url]