Ako otvorite sledeći link:
https://www.facebook.com/groups/matorci.gaming.pub/permalink/1612026588810491/?hc_location=ufiVidećete da smo pre par meseci izglasali rotaciju mapa.
Ono što se pokazalo nakon par meseci nije zadovoljavajuće, u smislu 10 mapa se izbaci na dve nedelje, pa se vrate i izbace 10 drugih i tako u krug... Opet u roku od mesec dana se igraju stare mape koje se non stop igraju već godinama unazad.
Ono što hoću da predložim jeste sledeće. Na svake dve nedelje rotacija - 10 mapa se izbacuje iz mogućnosti za glasanje. I nakon 2 nedelje se ne vraćaju prethodnih 10 već se ubacuje još 10, što znači 20 mapa koje ne mogu da se nominuju. nakon mesec dana još 10 mapa koje ne mogu da se nominuju se ubacuju znači 30 mapa. Ajde da nekako koliko-toliko vizuelno prikažem.
Trenutni RežimNedelja 1:
de_c-market
de_emir_sv2015
de_dust2_go
de_contra
de_austria
de_westwood
de_santorini
de_apocalypse
de_darkvenice
de_nifan
Nedelja 3:
de_c-market
de_munze
de_chateau
de_alexandra
de_emir_sv2015
de_bretonia
de_drought
de_dust2_go
de_piranesi
de_athena
de_contra
de_online
Ove mape odozgo ne mogu da se nominuju u toku 2 nedelje.
Moj predlog:1 nedelja:
de_c-market
de_munze
de_chateau
de_alexandra
de_emir_sv2015
de_bretonia
de_drought
de_dust2_go
de_piranesi
de_athena
de_contra
de_online
3. Nedelja
de_c-market
de_munze
de_chateau
de_alexandra
de_emir_sv2015
de_bretonia
de_drought
de_dust2_go
de_piranesi
de_athena
de_contra
de_online
de_cbble
de_dust3
de_panj
de_nuqe
de_deadcat
de_deadrat
de_arow
de_korfez
de_hunt
de_polo
de_lolo
Znači vremenom se mape gomilaju gomilaju da bi nakon TAČNO 6 meseci ponovo resetovali rotaciju mapa. što znači oko 120 mapa bi se u tom periodu izbacilo sa glasanja.
Zašto sve ovo?Zato što je više dosadilo svima da svako veče igramo 20 istih mapa, u 7 dana ako se odigra 10 mapa koje se nisu igrale toliko ranije ubibože i to samo zato što ih ja nominujem. Znači mislim da je svima preko glave Alexandre, Bretonie i ostalih mapa. Server nam ima 390 mapa za igranje, a od tih 390 samo se eto 40-50 maks igralo u poslednjih par meseci.
Ajde molim vas, razmislite pa glasajte. Svaki predlog je dobrodošao.