Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Predlog ukidanja poena  (Pročitano 1455 puta)

blight.salvalcano

• Pro
Predlog ukidanja poena
« poslato: Januar 10, 2018, 03:23:02 posle podne »
Sta mislite da se kompletna statistika iskljuci na nedelju dana da vidimo da li ce se popraviti timska igra, jer poeni su ovde zbog ranka i tu je nas nekoliko igraca koji prvenstveno igramo zbog poena, konkretno ja slobodnije(timski) igram kad nema poena(ranka) a posto ovde ima dosta igraca koji na poene ne obracaju paznju, nece im smetati ovo, a doprinece(mozda) boljoj timskog igri.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
Odg: Predlog ukidanja poena
« Odgovor #1 poslato: Januar 10, 2018, 03:30:16 posle podne »
Vuk dlaku menja ali cud nikad. Tako ti je i sa fragerima :D
Rodjen los  !

Bad to the bone !

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #2 poslato: Januar 10, 2018, 05:41:05 posle podne »
Pa nije bas tako, ako igras zbog poena a poena nema, zasto bi fragao? :D

Dahaka

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Januar 10, 2018, 06:49:15 posle podne »
A ako nema poena, nema ni igraca, zasto bi igrao ?  :P  Mene licno nikad nije zanimao rank jer sam i onako los heh :) ali msm da vecinu zanima tako da... inace statistika je super i sluzi za mnogo vise stvari osim "ranka"  (ugasi je kompletnu na nedelju dana hmm...)

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #4 poslato: Januar 10, 2018, 09:51:05 posle podne »
Pa vidis dahaka, ja znam 3-4 fragera uvece racunajuci i mene. ostali ne igraju za poene :D

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #5 poslato: Januar 11, 2018, 07:57:09 pre podne »
A šta misliš o izmeni poena i računanja istih? Da se fragovi računaju mnogo manje tipa +2 poena i - 2 poena, a timski uspesi poput "plentan C4", "pobeda tima", " defan C4" itd itd budu višestruko vrednovani.

Šta god da predlozite u vezi statistike neće se implementirati sigurno još 6 meseci zbog reseta statistike + Kiselog mrzi :P
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #6 poslato: Januar 11, 2018, 12:26:14 posle podne »
Tacno, to je mozda cak i bolje, kad neko skida 25 poena, automatski mi koji gledamo poene, ustekamo se da vratimo nazad tih 25, treba staviti da se za kill dobija 1-5 poena a za pobedu tima po 15-20 recimo, za uspesno plentan c4, svi dobijaju +5 a onaj ko je plantao dodatnih 5. Na primer ovako nesto.

bks

• Čiter
« Odgovor #7 poslato: Januar 11, 2018, 03:44:59 posle podne »
Poene smo vec menjali i  ljudi su igrali timski nekih mesec dana +/-.. Mozda mozemo da smislimo opet neki nacin bodovanja, ali mislim da je veoma tesko naterati igrace da igraju timski...  (svakako se ne isplati da menjamo sistem bodovanja na svakih 6 meseci )

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #8 poslato: Januar 11, 2018, 04:19:07 posle podne »
Treba napraviti sistem bodovanja da se uzima mnogo poena za kill, vec mnogo vise za pobedjenu rundu, onda ce i nama koji igramo za poene biti cilj da pobedimo rundu, jer dobijamo vise poena.

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #9 poslato: Februar 10, 2018, 10:00:23 posle podne »
Ukratko da se ukidaju poeni ili statistika tesko, sa druge strane ako zelite da predlazete promenu toga koliko poena donosi koja akcija slobodno. Odete na http://stats.matorci.info/help da vidite kako je trenutno i na osnovu toga napisete detaljan predlog :)
kiseli <3 uzi