Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Osvezenje :)  (Pročitano 1361 puta)

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
Odg: Osvezenje :)
« Odgovor #1 poslato: Januar 21, 2018, 06:57:06 posle podne »
de_forge je prisutna na classicu i pubu. A i ne vidim poentu ubacivanja novih mapa kada se svakk dan igra jedno te isto.
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #2 poslato: Januar 21, 2018, 08:18:41 posle podne »
Samo prvo da se nadje efektivan nacin da se sprece jedne te iste mape svakoga dana i onda cemo igrate od svake po malo. Pa od 250 mapa koje nismo igrali, sigurno cemo izvuci barem jos 100 dobrih. U smislu da bude za svakoga po neka.
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

OverrideX

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Januar 22, 2018, 03:35:17 posle podne »
ubacite mi nesto od ovoga i ja cu ih forsirati a i uvek forsiram da se igra uvek nesto novo nikad ne nominujem isto

leon predator musem vrhunske mape

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #4 poslato: Januar 22, 2018, 03:41:36 posle podne »
I onda su tu oni koji sebe nazivaju "velikom vecinom" da se ne izbacuju mape sa glasanja i da se igra tih 5-10 istih mapa.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

OverrideX

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Januar 23, 2018, 10:07:52 pre podne »
Ma ja bi voleo kad bi moglo da se nameti tqko da kad se jedna mapa odigra da ona ne moze da se igra narednih 48 h a ne samo 10 kao sto je sad slucaj pa da vidis onda kako ce da se menjaju mape i sta ce sve da se igra

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #6 poslato: Januar 25, 2018, 09:42:01 posle podne »
Sve do sad predlozene mape su na cekanju da ih proverim, nikako da nadjem vremena i za to. Tako da slobodno predlozi jos koju ako hoces, a ja cu kad tad proverim sve i ubacim na server :)

Sto se tice blokiranja mapa na 48 sati, to jeste moguce izvesti ali sa druge strane ljudi bi to zloupotrebili na drugi nacin nazalost.
kiseli <3 uzi

OverrideX

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #7 poslato: Januar 28, 2018, 02:00:22 posle podne »
ma ove gore sto sam predlozio su extra i nekad smo ih igrali dosta po igraonicama u mom gradu tako da samo mi ovo proveri i to je to :)

laracrofna

• Pro
  • Bot, ali ubija
« Odgovor #8 poslato: Januar 28, 2018, 10:23:07 posle podne »
Ti uvek predlozis lepe mape samo da jos to vidi kiseli i proveri da nema neki problem sa nekih od navedenih. Hvala za trud

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #9 poslato: Februar 10, 2018, 10:06:10 posle podne »
Nisi morao da otvaras dve teme sa istim mapama :P

E sad sto se predlozenih mapa tice:

de_aztec2 nema obelezene sajtove
de_museum nema obelezen sajt
de_luxor, de_predator, de_impact, de_romans, de_centurion, de_dawn imaju malo sponova
de_forge vec ima
de_52leon, de_gypt, de_inferno2010 ubacene

Sto se tice mapa sa malo sponova bice pogledane naknadno kad me ne bude mrzelo da sredjujem i iste, a postoje neka resenja za obelezavanja sajtova koje me iskreno mrzi da sredjujem uopste :D
kiseli <3 uzi