Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: ban*  (Pročitano 1861 puta)

Alek

• Bot
  • **
ban*
« poslato: Februar 04, 2018, 09:56:37 posle podne »
banovan sam na serveru mini/nick ALEKMANIA /razlog je pretpostavljam vredjanje.
zanima me na koliko sam dobio ban?

Z

laracrofna

• Pro
  • Bot, ali ubija
Odg: ban*
« Odgovor #1 poslato: Februar 04, 2018, 11:06:03 posle podne »
Sto ne udjes na ban listi i pogledas i razlog i vreme

Goostav

• Pro
  • Мого нас је ЖК...вако, ЖК.
« Odgovor #2 poslato: Februar 06, 2018, 08:38:55 posle podne »
Ili odeš u cstrik folder i pogledaš SS od bana. ;)

Alek

• Bot
  • **
« Odgovor #3 poslato: Februar 06, 2018, 10:54:59 posle podne »
nema ss, izasao sam sa servera...ban je dao posle toga...
Valjda kao admin trebalo bi da odgovori...

zanima me na koliko se dobija ban ako kazes nekom ,,adminu,, kao sto je cakma da je tard.... A pre toga me lik gaguje jer sam napisao ebiga.. hahahha
msm gaguje me za ebiga......dal je moguce.

Alek

• Bot
  • **
« Odgovor #4 poslato: Februar 06, 2018, 10:56:23 posle podne »
nema ss, izasao sam sa servera...ban je dao posle toga...
Valjda kao admin trebalo bi da odgovori...

zanima me na koliko se dobija ban ako kazes nekom ,,adminu,, kao sto je cakma napises da je tard.... A pre toga me lik gaguje jer sam napisao ebiga.. hahahha
msm gaguje me za ebiga......dal je moguce.

Alek

• Bot
  • **
« Odgovor #5 poslato: Februar 08, 2018, 09:40:30 posle podne »
hoce li biti odgovor od nekog admina na postavljeno pitanje u prvom postu?

bks

• Čiter
« Odgovor #6 poslato: Februar 09, 2018, 12:42:47 pre podne »
banovan sam na serveru mini/nick ALEKMANIA /razlog je pretpostavljam vredjanje.
zanima me na koliko sam dobio ban?

Z

Ban si dobio na 40 dana.

StevanM.93

• Bot
  • **
« Odgovor #7 poslato: Februar 09, 2018, 01:14:10 pre podne »
Tacno, 3eg februara i mapa "CRS 2x2" imam ss toga. Prvo si opomenut da ne psujes, nakon toga si gagovan a ti idalje nastavljas i vredjas me preko admin cheta  prvobitano si trebao dobiti ban na 7 dana ali ti se povecao jer si pobegaood kazne. Nije ti prvi put da prozivas admine kako rade svoj posao i ko im dade admina. Banovan si na minuju sto znaci da na ostala dva mozes da igras bez problema ali ako nastavis da vredjas admine i sa njih ces biti udaljen, pozdrav.

Alek

• Bot
  • **
« Odgovor #8 poslato: Februar 09, 2018, 03:01:29 posle podne »
Tacno, 3eg februara i mapa "CRS 2x2" imam ss toga. Prvo si opomenut da ne psujes, nakon toga si gagovan a ti idalje nastavljas i vredjas me preko admin cheta  prvobitano si trebao dobiti ban na 7 dana ali ti se povecao jer si pobegaood kazne. Nije ti prvi put da prozivas admine kako rade svoj posao i ko im dade admina. Banovan si na minuju sto znaci da na ostala dva mozes da igras bez problema ali ako nastavis da vredjas admine i sa njih ces biti udaljen, pozdrav.

Dete, tebi treba skinuti admina jer si 90% teksta koji si napisao izmislio t.j. lagao. A što se bana tiče možeš da mi daš i na ostala dva servera  ti ćeš uvek biti i ostati retard, dete komplex, idiot.
Prvenstveno me zanimalo koliko si bezobrazan tj na koliko ćeš dati ban, zato sam i otvorio temu. Unban mi ne treba ni za qrac.
Tako da mogu da zaključim ovu temu da ćeš biti i ostati večiti mutant.  :D
pozdrav I P.K. 
 8)

p.s. A administratori servera trebalo bi da obrate pažnju na to kome daju admine,  da ne daju admine deci koja su mozga bez.

bks

• Čiter
« Odgovor #9 poslato: Februar 09, 2018, 05:01:30 posle podne »

Dete, tebi treba skinuti admina jer si 90% teksta koji si napisao izmislio t.j. lagao. A što se bana tiče možeš da mi daš i na ostala dva servera  ti ćeš uvek biti i ostati retard, dete komplex, idiot.
Prvenstveno me zanimalo koliko si bezobrazan tj na koliko ćeš dati ban, zato sam i otvorio temu. Unban mi ne treba ni za qrac.
Tako da mogu da zaključim ovu temu da ćeš biti i ostati večiti mutant.  :D
pozdrav I P.K. 
 8)

p.s. A administratori servera trebalo bi da obrate pažnju na to kome daju admine,  da ne daju admine deci koja su mozga bez.

Sa ovim recnikom naces daleko dogurati.