Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Unban  (Pročitano 2409 puta)

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
Odg: Unban
« Odgovor #15 poslato: Februar 07, 2018, 06:55:08 posle podne »
Procitaj pravila opet. Tamo lepo pise da ADMIN NIJE U OBAVEZI DA DOSTAVI DEMO. Ja ne znam gde si ti procitao da je admin duzan da okaci demo.

To da admini nisu reagovali stoji. Ali nemas nikakav konkretan dokaz da si ti prijavio adminima to smaranje. Ne kaznjavamo bez dokaza.

U logovima tacno pise godina, mesec, dan, sat, minut, sekund kad si i tacno sta opsovao. To je dokaz da si prekrsio pravilo i za to si sankcionisan. Ne znam sta ti hoces jos ?

Sledeci put sacuvas demo gde te "smara" pa okacis ovde. Kad se na demou vidi da je igrac/admin prekrsio pravilo to ce biti kaznjeno.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #16 poslato: Februar 07, 2018, 07:12:40 posle podne »
Procitaj pravila opet. Tamo lepo pise da ADMIN NIJE U OBAVEZI DA DOSTAVI DEMO. Ja ne znam gde si ti procitao da je admin duzan da okaci demo.

To da admini nisu reagovali stoji. Ali nemas nikakav konkretan dokaz da si ti prijavio adminima to smaranje. Ne kaznjavamo bez dokaza.

U logovima tacno pise godina, mesec, dan, sat, minut, sekund kad si i tacno sta opsovao. To je dokaz da si prekrsio pravilo i za to si sankcionisan. Ne znam sta ti hoces jos ?

Sledeci put sacuvas demo gde te "smara" pa okacis ovde. Kad se na demou vidi da je igrac/admin prekrsio pravilo to ce biti kaznjeno.

Znaci u logovima postoji samo moja psovka, ali ne i kada je provocirao prije par dana sto sam naveo na prosloj temi i nema mojih prijava adminima na admin say jer je sve to trajalo ne dan, vec nekoliko dana i onda je rezultiralo mojom psovkom, jel ti vidis koliko ste jadni i smijesni sta navodite u vezi logova ?

Kazem nema veze, drugari ste i admini i dinke tako da nije ni cudno sto se sramotite ovako kad se pomazete medjusobno, vidjet cemo se na serveru jos.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #17 poslato: Februar 07, 2018, 07:16:38 posle podne »
Ja sam prelistao logove i nisam nasao nista sto je Dinke rekao a da je  protiv pravila.

U logovima ne pise ono sto je receno na mic. To ostaje u demou. Ti nemas taj demo gde on tebe smara tako da je zalba neosnovana.

I ne znam sta ti nije jasno sto si dobio ban za psovku kad lepo pise da je ZABRANJENO PSOVANJE !

Adminchat ce kolega pregledati. U logovima statistike pise sve sto svi igraci mugu videti. Adminsay nije tamo.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #18 poslato: Februar 07, 2018, 07:26:20 posle podne »
Usput ti skrecem paznju da pazis kako pricas o serveru i admin timu. Da ne bi dobio kaznu za vredjanje. U pravilima stoji "- Zabranjeno je svako omalovažavanje servera (takoreći pljuvanje) - svaka kritika je dobrodošla dok je izrečena pristojnim rečnikom i u "lepom tonu"."
Rodjen los  !

Bad to the bone !

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #19 poslato: Februar 07, 2018, 07:31:11 posle podne »
Ja sam prelistao logove i nisam nasao nista sto je Dinke rekao a da je  protiv pravila.

U logovima ne pise ono sto je receno na mic. To ostaje u demou. Ti nemas taj demo gde on tebe smara tako da je zalba neosnovana.

I ne znam sta ti nije jasno sto si dobio ban za psovku kad lepo pise da je ZABRANJENO PSOVANJE !

Adminchat ce kolega pregledati. U logovima statistike pise sve sto svi igraci mugu videti. Adminsay nije tamo.

Znaci ono pravilo za smaranje ne vazi ? O cemu ti pricas ?

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #20 poslato: Februar 07, 2018, 07:36:44 posle podne »
Opet ti kazem ne vidim nigde tvoju zalbu na to.Adminsay ce kolega pregledati kad gpanel proradi. Da si napisao na obican chat da prestane ili nesto vezano za smaranje imao bi deo necega ovako imam samo ovu tvoju pricu koja prozirna kao staklo.

Sta ti vise nije jasno?
Rodjen los  !

Bad to the bone !

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #21 poslato: Februar 07, 2018, 07:37:31 posle podne »
Hajde sad fino postavi sve te logove ovde, od pocetka, pa da vidimo o tome da nije smarao, Hoces da govoris o dokazima, ajde postavi ih, takodjer i admichat neka postave ovdje.

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #22 poslato: Februar 07, 2018, 07:40:52 posle podne »
Opet ti kazem ne vidim nigde tvoju zalbu na to.Adminsay ce kolega pregledati kad gpanel proradi. Da si napisao na obican chat da prestane ili nesto vezano za smaranje imao bi deo necega ovako imam samo ovu tvoju pricu koja prozirna kao staklo.

Sta ti vise nije jasno?

Sta je prozirno? Pa pitaj bilo koga na serveru da je smarao, Dragan RS je mislim rekaao mu: ajde dosta vise sa tim, kada je govorio i smarao sa popara popara po 100 puta, i jos mnogo stvari, takodjer i preko mikrofona kao mis govorio razne stvari. Pa ko je lud da psuje kevu ako nije neosnovano isprovociran vise od admina koji ne reaguju nego od ovog malog sto smara.

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #23 poslato: Februar 07, 2018, 07:43:24 posle podne »
Nismo djeca od 15 godina kao ovaj mali smarac, pa da neko psuje nekome kevu samo onako ili smara sa nekakvim djetinjastim stvarima.

bks

• Čiter
« Odgovor #24 poslato: Februar 07, 2018, 07:44:34 posle podne »
Ne znam kako da ti odgovorim, a da ne zvuci grubo stvarno...
Okacio si demo, na kome se vidi da si kaznjen sa razlogom.
Posto zelis da se ovo svede na rekla kazala, sada cu ja tebi nesto lepo da kazem. Prijavu ili zalbu na to da si nesto slao na admin say, a admini nisu odreagovali opet ti treba dokaz za to, ja mogu da prelistam logove, vidim sta se pisalo, ali vidis to ima i manu, ako je nesto pricano na voice to ne ide u te iste logove.
Da se ponovim na ovom demu se jasno vidi zasto si kaznjen, budi srecan sto ban nije duzi(veci), to sto admini nisu reagovali kako ti kazes na tvoje prijave trebao si na vreme da postavis demo, imenujes admine, mi pogledamo demo i sankcionisemo to... Ovako kada si dobio ban ti se zalis za nesto,zasta si trebao pre bana da se zalis..
Dalje, tvoje ponasanje trenutno moze da dovede samo do toga da trajno budes uklonjen sa servera, moj savet ti je da dobro iscitas pravila, ukoliko zelis i dalje da igras na nasim serverima.
U buducnosti ako zelis za nesto da se zalis, zali se na vreme i zali se sa dokazima, a ne kada ti budes kaznjen zbog svog recnika.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #25 poslato: Februar 07, 2018, 07:46:39 posle podne »
Kao prvo ne zalim se ovde JA da bi kacio njegove logove. Ako te bas toliko zanimaju lepo udjes na nasu statistiku sa linka pocetne strane foruma pa nadjes. Ja sam ih pregledao i nisam naisao na nesto sto je protiv pravila. Dosta cesto igraci jedni drugima kazu "botino jedna,sta radis ?" pa se niko ne uvredi. To "popara, govedo, june " su uzrecice na ovom serveru. One su prisutne koliko pamtim server. A tu sam od otvaranja. I ne kaznjavaju se osim ako se igrac ne zali direktno na to.

Drugo, igraci nemaju pristup adminchatu s razlogom i to nikako ne moze biti objavljenoovde javno. Ako admin nije odgovorio na tvoju zalbu(ako je uopste postojala) bice sankcionisan.

Trece, Admin ga je opomenuo a ja sam prilicno siguran da je posle opomene prestao.

Cetvrto, ako ti smeta na mic imas opciju /mute pa ga mutiras i kraj.

Peto, apsolutno ne postoji razlog da se progleda nekome za psovanje. ZABRANJENO JE U SVAKOM MOGUCEM SMISLU. Psovka je psovka pa i da je recena kao sala.
Rodjen los  !

Bad to the bone !