Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Unban  (Pročitano 2410 puta)

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
Unban
« poslato: Februar 07, 2018, 01:40:34 pre podne »
Nick: grajver - STEAM_0:1:125228263
Demo i ss: https://www.sendspace.com/file/3co5wi

Neka admin postavi demo u kojem spominjem kevu.

laracrofna

• Pro
  • Bot, ali ubija
Odg: Unban
« Odgovor #1 poslato: Februar 07, 2018, 03:17:01 pre podne »
Admini ne postavljaju demo vec igrac koji je banovan postavlja demo radi svoje odbrane

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Februar 07, 2018, 03:19:35 pre podne »
Demo sam postavio gdje sam banovan, nigdje nema spomena keve, znaci admin neka postavi demo gdje se to spomenulo ili unban.

Патофна Бре ! :)

• Čiter
  • Патофна блеса
« Odgovor #3 poslato: Februar 07, 2018, 01:22:49 posle podne »
Добра ствар овог форума је што не можеш да избришеш оно што си написао..

Сам си признао да си опсовао мајку, ево ти и доказ.

Зашто би админ качио да доказује већ доказано ?

Пробали смо на леп начин да ти објаснимо шта си требао да урадиш, али Ти си толико тврдоглав човек да Ја немам речи.

laracrofna

• Pro
  • Bot, ali ubija
« Odgovor #4 poslato: Februar 07, 2018, 01:50:30 posle podne »
I ja sam pokusao da mu objasnim ali on ili ne zeli da shvati i je stavrno... Inace sam video da je njemu izuzetno dosadno pa trazi zrtvu i prestao sam da komentarisem. Svakako neka mu pise admin koji ga banovao nije moja stvar da se mesam, ali taj odgovor sumnjam da ce i dobiti. off sam na ovu temu

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Februar 07, 2018, 02:37:33 posle podne »
I ja sam pokusao da mu objasnim ali on ili ne zeli da shvati i je stavrno... Inace sam video da je njemu izuzetno dosadno pa trazi zrtvu i prestao sam da komentarisem. Svakako neka mu pise admin koji ga banovao nije moja stvar da se mesam, ali taj odgovor sumnjam da ce i dobiti. off sam na ovu temu

Po pravilu servera, dokaz treba da bude postavljen sa SERVERA, a ne foruma ili odakle drugo. Postavio sam demo na kojem sam banovan i gdje je receno da sam pominjao kevu i toga nigdje nema, gdje je demo sa servera kao dokaz za moj ban? Ja sam po pravilu postavio svoj demo, admin nije. Sta nije jasno?

Ne mogu da vjerujem kakav bezobrazluk se samo desava, a vi, kao i ostali admini se potpuno pravite ludi i bezobrazni, sa prosle moje teme jos u vezi zalbe. Znaci prekrsena su sva moguca pravila servera, prvo gdje admini ne vide moje poruke prijava za smaranje i omalovazavanje, a u istom trenu vide gdje ja spominjem kevu, izvolite demo dajte pa dokazite, jer na tom demu upravo je dokaz nerada admina koji vidje jednu stvar, ali ne i drugu, te plus neregularno banuju bez demo dokaza.

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #6 poslato: Februar 07, 2018, 02:38:31 posle podne »
Добра ствар овог форума је што не можеш да избришеш оно што си написао..

Сам си признао да си опсовао мајку, ево ти и доказ.

Зашто би админ качио да доказује већ доказано ?

Пробали смо на леп начин да ти објаснимо шта си требао да урадиш, али Ти си толико тврдоглав човек да Ја немам речи.

Po pravilu servera, dokaz treba da bude postavljen sa SERVERA, a ne foruma ili odakle drugo. Postavio sam demo na kojem sam banovan i gdje je receno da sam pominjao kevu i toga nigdje nema, gdje je demo sa servera kao dokaz za moj ban? Ja sam po pravilu postavio svoj demo, admin nije. Sta nije jasno?

Ne mogu da vjerujem kakav bezobrazluk se samo desava, a vi, kao i ostali admini se potpuno pravite ludi i bezobrazni, sa prosle moje teme jos u vezi zalbe. Znaci prekrsena su sva moguca pravila servera, prvo gdje admini ne vide moje poruke prijava za smaranje i omalovazavanje, a u istom trenu vide gdje ja spominjem kevu, izvolite demo dajte pa dokazite, jer na tom demu upravo je dokaz nerada admina koji vidje jednu stvar, ali ne i drugu, te plus neregularno banuju bez demo dokaza.

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #7 poslato: Februar 07, 2018, 02:44:50 posle podne »
Takodjer za naglasiti, samo adminov demo moze imati prikazane poruke koje dolaze na admin say od igraca, da se vide prijave koje su bile upucene.

DARCHY

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #8 poslato: Februar 07, 2018, 05:04:23 posle podne »
Nama nije potreban demo kad lepo vidimo sve na statistici.Na statistici ima tvoj cet gde si napisao "5 Feb 2018 20:44:11   aj opet smaraj pa cu ti kevu bato malo poparati".I jos si sam rekao da si to napisao jer si isprovociran..Sad trazis demo da vidis gde si to napisao..Nije mi jasno sta ti zapravo hoces?Ako te neko na serveru nervira,nije uopste uredu da mu psujes porodicu.Imas opciju /mute i mutiras coveka i uzivas..Ban si dobio opravdano,tako da ne vidim razlog da se zalis .Mozes i sam da udjes na statistiku i pogledaj svoj cet,ako si zaboravio sta si napisao.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #9 poslato: Februar 07, 2018, 05:10:34 posle podne »
Admin nije duzan da cuva svoj demo. Igrac ako se zali na admina/admine mora da okaci demo sa tim materijalom. Ja kod tebe nisam video nista sto si ti pomenuo u zalbi. A sam si rekao da si opsovao sto je sasvim dovoljno kao dokaz. Server,fb grupa i forum su podjednako vazni za dokaze.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #10 poslato: Februar 07, 2018, 05:11:11 posle podne »
Isto tako na Tvom demou ne moze da se cuje Tvoj glas.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #11 poslato: Februar 07, 2018, 05:34:03 posle podne »
Nama nije potreban demo kad lepo vidimo sve na statistici.Na statistici ima tvoj cet gde si napisao "5 Feb 2018 20:44:11   aj opet smaraj pa cu ti kevu bato malo poparati".I jos si sam rekao da si to napisao jer si isprovociran..Sad trazis demo da vidis gde si to napisao..Nije mi jasno sta ti zapravo hoces?Ako te neko na serveru nervira,nije uopste uredu da mu psujes porodicu.Imas opciju /mute i mutiras coveka i uzivas..Ban si dobio opravdano,tako da ne vidim razlog da se zalis .Mozes i sam da udjes na statistiku i pogledaj svoj cet,ako si zaboravio sta si napisao.

Decko ti ocito ne poznajes pravila servera, cek jesi li ti admin, pa da ti nacrtam pravila sta je admin duzan da uradi, demo trazim jer je tu dokaz da sam po pravilu prijavio smaranje, a admin je bio duzan da po pravilima servera ga sankcionice, sto se nije desilo. Znaci evo ti lekcija ispod, da kada neko smara, admin je duzan reagovati:

Pravila za igrače - http://matorci.info/index.php/topic,4.0.html
- Zabranjen je nepristojan rečnik, bez obzira da li je upućeno nekome određeno
- Zabranjeno je bilo kakvo vređanje i omalovažavanje (i lepim rečnikom) bilo koga na serveru
- Zabranjeno je bilo kakvo omalovažavanje drugih igrača (bez obzira na rečnik)

Pravila za admine - http://matorci.info/index.php/topic,3.0.html
Kažnjavanje igrača
Admin može, i mora da kazni igrače u slučaju da:
* vređaju druge igrače
* smaraju druge igrače

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #12 poslato: Februar 07, 2018, 05:36:16 posle podne »
Admin nije duzan da cuva svoj demo. Igrac ako se zali na admina/admine mora da okaci demo sa tim materijalom. Ja kod tebe nisam video nista sto si ti pomenuo u zalbi. A sam si rekao da si opsovao sto je sasvim dovoljno kao dokaz. Server,fb grupa i forum su podjednako vazni za dokaze.

Admin je duzan da postavi dokaz gdje se navedeno desilo, ja sam svoj demo postavio. Vi hocete ovde da sankcionisete mene jer sam isprovociran opsovao, a ne admina i igraca koji je smarao i ovaj nije sankcionisao ga , gdje vam je tu smisao servera i pravila koja pisu?

ptnwtw

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #13 poslato: Februar 07, 2018, 05:40:47 posle podne »
Pazite, ban ce proci, dobio ja unban sada ili ne, ali ovo sto se desilo ce vam ostati kao sramota i mrlja, nacin koji se nije izvrsilo i nacin na koji se sramotno brane admini i igraci koji su prekrsili sva moguca pravila. Ali nema veze, vidimo se na serveru, s obzirom da je dinke mentol i svi to znaju, nece izdrzati da ponovo ne bude mentol i opet ce da provocira kao i obicno, a onda cu da prijavim sve moguce admine koji ne budu reagovali u skladu sa pravilima navedenim iznad, i bice naravno sve snimljeno, tako da ne mozete ovako sramotno manipulisati i izbjegavati cinjenice.

Goostav

• Pro
  • Мого нас је ЖК...вако, ЖК.
« Odgovor #14 poslato: Februar 07, 2018, 06:43:53 posle podne »
Hahahaha, pa ti si car među onima sa fiks idejama.
Zamisli da moramo da čuvamo demo svaki put kad kaznimo igrača, koliki bi mi hard trebao i još bi morao da vodim bazu kao video klub da znam odakle da vadim demo kad se neko požali.
Pvo, nema šanse da krcam slobodno mesto na hardu zbog hiljada i hiljada demo-a.
Drugo, lepo ti je rečeno, ko se žali taj treba da ima demo da bi osnovao svoju žalbu.
Treće, admini se ne žale, dakle ne treba im demo.

Za ostalo ti neću pričati ništa jer ne želim da ti pišem odgovor za odgovorom kad me budeš citirao kao predhodne admine.  ;)