Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Pozdrav Matorcima od boroa  (Pročitano 986 puta)

Bagat

• Admini
  • Bot
  • *
Pozdrav Matorcima od boroa
« poslato: Februar 22, 2018, 02:15:08 posle podne »
Tu sam sa vama na serveru već više od godinu dana i napokon sam se nakanio da se predstavim.

Igram pod nikom boro snajder ili bagat masina (divota kad nema slova Š na oba).
Inače, ime mi je Stevan, student Matematičkog fakulteta u Beogradu, 21 godina, znači klinac u neku ruku na ovom serveru.

Igram kanter već dugo sa prekidima, server je stvarno vrhunski i nemam potrebu da igram na drugim serverima. Osim kad ne mogu da uđem jer nemam steam a ni slot. Raznovrsnost mapa mi se mnogo sviđa, iako kad sam tek počeo da igram nisam znao skoro nijednu mapu, što je bilo zanimljivo u neku ruku.
Sve vas poštujem na serveru, ne ulazim u konflikte i ne vređam, dobio sam par banova za prodaje ali to je stvar za sebe da li sam stvarno prodao ili nisam, glupo mi da opterećujem bilo koga pa nisam kačio demo jer nije ništa strašno.
Pratim po malo forum čisto da ne propustim ništa bitno. neki besplatni slot na primer

Vidimo se na serveru, nije me bilo neko vreme, ali se ispitni rok završio tako da se pucamo.

Ovako usput, kompjuter mi je smeće, a još uz to neko je mislio da nije problem ako kompjuter stavimo na jedan kraj stana, a ruter na drugi, tako da mi internet ne dihtuje uvek baš najbolje.

Патофна Бре ! :)

• Čiter
  • Патофна блеса
Odg: Pozdrav Matorcima od boroa
« Odgovor #1 poslato: Februar 22, 2018, 02:20:56 posle podne »
Поздрав ! :)

Archangel

• Pro
« Odgovor #2 poslato: Februar 22, 2018, 03:26:36 posle podne »
Zdravo. :D
MAX2

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #3 poslato: Februar 22, 2018, 05:43:20 posle podne »
Kako tako? Moraš upotrebiti tu Analizu praktično u životu za računanje fluksa elektromagnetskog zračenja kroz površinu tvoje antene. Znači neki Gauss - Ostrogradski da padne kada rešavaš integrale za fluks.
Šalim se, svakako dobro došao! Ako bude trebala pomoć oko faksa, cimaj  :P
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Ekica

• Taoci
  • *
« Odgovor #4 poslato: Februar 22, 2018, 07:04:10 posle podne »
pozdrav ;D

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #5 poslato: Februar 22, 2018, 10:06:03 posle podne »
Dobro dosao :D Ja ti ne mogu nuditi pomoc oko faksa kao Bozo al ako ti nesto oko igre ili servera zapne tu sam :D
Rodjen los  !

Bad to the bone !

laracrofna

• Pro
  • Bot, ali ubija
« Odgovor #6 poslato: Februar 23, 2018, 02:30:13 pre podne »
Lepo sto si mi otvorio oci. Ajde za Boro snajder znam da te tesko ubiti a bas sam se cudio ko je bagat masina a opet te tesko ubiti. Kada malo razmislim samo ime sve kaze ali sta ces nisam bas ukljucio Mozak. Dobro dosao i na forumu. Rebellion| Dejan Lara

Bagat

• Admini
  • Bot
  • *
« Odgovor #7 poslato: Februar 24, 2018, 12:30:44 pre podne »
Hvala svima na pozdravima. A posle zli jezici pričaju kako nikoga nema na forumu.

Eh Božo kad bi stvarno mogao da mi pomogneš, jedino što meni stvarno treba je red, rad i disciplina, lenj sam treba me u kanal baciti.

Hvala Džo, nadam se da to neće biti potrebno :)

To me je još Krsto nazvao bagat mašina i meni se svidelo morao sam da promenim. Ali stvarno mi nije jasno kako sam ja tako problematičan za neke od vas, pogledao sam tu malo forum šta nudi i ne znam da li problem stvarno postoji ili ne.
Činjenica je da mi nekad ping skoči, ali kad baš napadne sklonim se u neki ćošak dok se ne smiri ili se privremeno diskonektujem. Nisam ni ja ravnodušan ako ikako stičem neku prednost iz nekih meni nepoznatih razloga.