Tu sam sa vama na serveru već više od godinu dana i napokon sam se nakanio da se predstavim.
Igram pod nikom boro snajder ili bagat masina (divota kad nema slova Š na oba).
Inače, ime mi je Stevan, student Matematičkog fakulteta u Beogradu, 21 godina, znači klinac u neku ruku na ovom serveru.
Igram kanter već dugo sa prekidima, server je stvarno vrhunski i nemam potrebu da igram na drugim serverima. Osim kad ne mogu da uđem jer nemam steam a ni slot. Raznovrsnost mapa mi se mnogo sviđa, iako kad sam tek počeo da igram nisam znao skoro nijednu mapu, što je bilo zanimljivo u neku ruku.
Sve vas poštujem na serveru, ne ulazim u konflikte i ne vređam, dobio sam par banova za prodaje ali to je stvar za sebe da li sam stvarno prodao ili nisam, glupo mi da opterećujem bilo koga pa nisam kačio demo jer nije ništa strašno.
Pratim po malo forum čisto da ne propustim ništa bitno. neki besplatni slot na primer
Vidimo se na serveru, nije me bilo neko vreme, ali se ispitni rok završio tako da se pucamo.
Ovako usput, kompjuter mi je smeće, a još uz to neko je mislio da nije problem ako kompjuter stavimo na jedan kraj stana, a ruter na drugi, tako da mi internet ne dihtuje uvek baš najbolje.